Bende marketten sokaktaki kedilere aç bitir salam aldım kıyamadım aç açına durmasınlar diye ay bi canım çekti kedilerin önlerine koymadan önce ucundan azıcıııık koparıp tadıverdim göz hakkı diye. Bi adamla bakıştık sonra kimbilir ne düşündü
Evet evet 15+4 benim de ama benim gerçekten 9 Aralık son adet tarihim reglim düzene gireli yaklaşık 2 sene olmuştu, tam da alışmıştım düzenli olmaya, inşallah doğumdan sonra da düzenli olmaya devam eder senin doğumdan ne kadar süre geçmişti de 2 kere regl oldun sorması ayıp
Kız çocuk şuan 8 aylık iste temmzuda doğum yapmıştım kasımın 25 sinde oldum sonra aralığın 11 de sonrası yok zaten onceside yok ise başladım die süt koruma yapmadı devamlı emmedigi için
canım sen sakın yanlış anlama .Aileleri cok erkek istiyosa kendilerine dogursunlar çok sinirleniyorum boyle aptal insanlara. Bunlar hicbirsey haketmiyor ki
Kızlar siz cinsel ilişki durumunu napıyorsunuz? Kafamın bir yanı başlaması lazım bir yerinden diyor bir yanım da tedirgin. Doktor serbest dedi ama korkuyorum galiba da 9 ay da böyle geçmez ki....
Canım ilişki hamileliğe engel değil.hiç bir doktor diyemez hamilelik cinsel ilişki zararlı diye , belki ilk aylarda düşük riski olur o ayrı , birde son ay erken doğumu tetikleyebiliyor diyor doktorlar .kendi tecrübem hiç bir gebeliğimde cinsellik ile hamilelik arası sorun yaşamadım şükür
Ben her ay Kontrol muayenesine de gidiyorum 9.günümde siz gitmiyor musunuz Doktorum sana kalmış istediğin gibi gel diyor her kontrol süresini değerlendirdim ben
Bende marketten sokaktaki kedilere aç bitir salam aldım kıyamadım aç açına durmasınlar diye ay bi canım çekti kedilerin önlerine koymadan önce ucundan azıcıııık koparıp tadıverdim göz hakkı diye. Bi adamla bakıştık sonra kimbilir ne düşündü
Canım ilişki hamileliğe engel değil.hiç bir doktor diyemez hamilelik cinsel ilişki zararlı diye , belki ilk aylarda düşük riski olur o ayrı , birde son ay erken doğumu tetikleyebiliyor diyor doktorlar .kendi tecrübem hiç bir gebeliğimde cinsellik ile hamilelik arası sorun yaşamadım şükür