- 8 Şubat 2020
- 1.173
- 1.189
- 133
- 33
Tamam kuzum sen de yaz benimki 12.30da.Çıkınca yaz güzel haberler bekliyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kuzum sen de yaz benimki 12.30da.Çıkınca yaz güzel haberler bekliyoruz![]()
11 de çok heyecanlıyımTamam kuzum sen de yaz benimki 12.30da.Seninki saat kaçtaa
Benim doktorum dogumdaymis inşallah çabuk gelir yaAyy ben dee![]()
Bizde 11de gidecektik güya eşim uykuda kaldığı için 1 saat sonrasına kaldıBenim doktorum dogumdaymis inşallah çabuk gelir ya![]()
Bizde 11de gidecektik güya eşim uykuda kaldığı için 1 saat sonrasına kaldı![]()
Amin Allah razı olsun canımCanımm çok sevindim sağlıkla kucağına al inş![]()
baya uzakmış, bakalım hayırlı sonuçlar gelir inş :)Samsung, güneykoreye gidiyor
Salam sucuklu pizza istiyor canım yaa veya ton balıklı ama en guzeli seninki gibi yapmakHahah ben evde kendim yaptım kaşarlı biberli zeytinli Mısır felan koydum salam sucuk koymadım![]()
Insallah insallah. Bugün 13. Gün heyecanla bekliyorum yarın da doktor kontrolum var en son 3 hafta önce gitmistimbaya uzakmış, bakalım hayırlı sonuçlar gelir inş :)
Hadi inşallah bugün cinsiyeti öğrenirsiniz deBizde 11de gidecektik güya eşim uykuda kaldığı için 1 saat sonrasına kaldı![]()
Aynı sorun bende de var acaba üstüne yattığım için mi dedim ama sürekli öyle anlamadımGünaydın kızlar vücutta uyuşma sorunu yaşıyor musunuz sizlerde benim sol kolum çok uyuşuyor gün içinde iş yapmasam bile uyuşuyor kndi kendine
Ben 12 haftalıkken gittiğimde belli değildiTecrübeli anneler birşey sorucam sizce 11+4 falan cinsiyeti anlamak için yeterli midir ? Yani ultrasonda anlaşılır mı yoksa daha net için 13 . Hafta falan daha mı belirgin oluyor
En azından yemedim yiyemedim demiyorsun cnmSalam sucuklu pizza istiyor canım yaa veya ton balıklı ama en guzeli seninki gibi yapmak![]()
Bugün mü öğreneceksiniz sizde nasipse kaçhaftalık oluyorBen 12 haftalıkken gittiğimde belli değildi
Benim kızımda 12+1 de kesin demişti doktor cinsiyete. Bında 12+5 te gittik emin olamadı. Bi doktor kız gibi dedi bi doktor erkege benzıyor dedi.Tecrübeli anneler birşey sorucam sizce 11+4 falan cinsiyeti anlamak için yeterli midir ? Yani ultrasonda anlaşılır mı yoksa daha net için 13 . Hafta falan daha mı belirgin oluyor