Merhabalar. Benim bi arkadaşım hamileyken çok araştırıp sadece bu markayı kullanmıştı, çok memnundu. Ben Lierac ve Bio-Oil aldım yorumlara bakarak. Mesele nemli tutmak anladığım kadarıyla ama herkes son haftalarda salmayın diyor. Biraz da genetik tabiŞu krem hakkında bilgisi olan, kullanan var mı kızlar? Yavaştan başlamak istiyorum kremlere artık
Ben öncekisinde tam 20 haftalıkken göndermişti benim doktorum canımTecrübeli hamişler detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptırdınız? 18. haftadan sonra yapılır yazıyor ama benim randevum 17+3 te mesela biraz ileriye mi alsam randevuyu boşuna gitmeyeyim
Bizim doktorumuz 20-24. Haftalar arası yapılması gerekiyor dedi. Biz 20.haftaya randevu aldık.Tecrübeli hamişler detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptırdınız? 18. haftadan sonra yapılır yazıyor ama benim randevum 17+3 te mesela biraz ileriye mi alsam randevuyu boşuna gitmeyeyim
Ben öncekisinde tam 20 haftalıkken göndermişti benim doktorum canım
Aa o zaman şimdi bi gidip göreyim de sonra yine giderim :)Bizim doktorumuz 20-24. Haftalar arası yapılması gerekiyor dedi. Biz 20.haftaya randevu aldık.
Bio oil benim de aklımda ama lierac yerine buna mı şans versem dedim. Bu arada bence de biraz genetik bu işler annem dört çocuk doğurmuş bugün inceledim neredeyse hiç çatlağı yokMerhabalar. Benim bi arkadaşım hamileyken çok araştırıp sadece bu markayı kullanmıştı, çok memnundu. Ben Lierac ve Bio-Oil aldım yorumlara bakarak. Mesele nemli tutmak anladığım kadarıyla ama herkes son haftalarda salmayın diyor. Biraz da genetik tabiumarım çatlaksız geçiririz
Devletteyse öyle yapabilirsin ama benim doktorum hastane dışında başka bi görüntüleme merkezine gönderiyor oda biraz maliyetli oluyor bi seferlik gideceğim mecburen ama çok zevkli birşey 40 dk boyunca izliyorsun bebişiniAa o zaman şimdi bi gidip göreyim de sonra yine giderim :)
Ne demek canımBio oil benim de aklımda ama lierac yerine buna mı şans versem dedim. Bu arada bence de biraz genetik bu işler annem dört çocuk doğurmuş bugün inceledim neredeyse hiç çatlağı yokTeşekkür ederim yorumun için canım
Ben vitamin olarak decavit kullanıyorum canım içinde demir de var ama kabızlık yaşamadımKızlar aranızda demir takviyesi kullanıp kabızlık yaşamayan varsa önerebilir misiniz? Bana doktor Feramat yazdı ama zaten halihazırda mide ve bağırsak problemi yaşıyorum, ek olarak bi de kabızlık yaşamak istemiyorum. Memnun olduğunuz bi takviye varsa doktoruma sorayım.
Yok özele gidiyorum ama doktorum kendisi yapacak sanırım yoksa söylerdi heraldeDevletteyse öyle yapabilirsin ama benim doktorum hastane dışında başka bi görüntüleme merkezine gönderiyor oda biraz maliyetli oluyor bi seferlik gideceğim mecburen ama çok zevkli birşey 40 dk boyunca izliyorsun bebişini
Ben bunu kullanıyorum canım hiç kabızlık yaşamadım. Doktoruna bir sor istersen :)Kızlar aranızda demir takviyesi kullanıp kabızlık yaşamayan varsa önerebilir misiniz? Bana doktor Feramat yazdı ama zaten halihazırda mide ve bağırsak problemi yaşıyorum, ek olarak bi de kabızlık yaşamak istemiyorum. Memnun olduğunuz bi takviye varsa doktoruma sorayım.
15. Hafta ikili tarama için gec. 14 te bile yapılmıyor hatta.Kızlar ya kafamda bazı soru işaretleri var size de danışmak istedim şuan gittiğim doktora bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başlamıştım üç aydır bu doktora gidiyorum başlarda ilgili gibi gelmişti ama geçen hafta hastaneye yatışımla bazı şeylerin farkına vardım şuanki doktorum kadın ve geçen hafta izindeydi kanamam olduğu için aynı hastanede farklı bir doktora gittim o da erkek bi doktordu ve herşeyi eşim ve bana çok detaylı bir şekilde anlattı ve ultrasonu da baya dikkatli inceledi ilgilenmesi hastaneye yatırması önlem alması çok ilgili geldi bir de benim doktorum normalde 1 nisan da çağırmıştı ikili tarama için ve ben 15. Haftadayken çağırıyor ikili tarama için bu da çok saçma geldi bu erkek doktor da bana sordu ikili tarama yaptırdınız mı diye yaptırmadım dedim neden bu kadar geçe kalındı dedi bir de kan uyuşmazlığı aşısını neden kanama gelene kadar beklediniz dedi ben dedim kendi doktorum öyle yönlendirdi dedim sonra doktor biraz siniri bozuldu yani size de sormak istedim sizce kendi doktorum yanlış mı yapıyor
Selam
Doktorunuz kendi programına göre sizi yönlendirmiş sanki 15. Haftada ikili test yapılmaz diye biliyorum. Doktora güvenmek çok önemli diğerinden de memnun kalmışsınız bence daha da geç olmadan değiştirinKızlar ya kafamda bazı soru işaretleri var size de danışmak istedim şuan gittiğim doktora bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başlamıştım üç aydır bu doktora gidiyorum başlarda ilgili gibi gelmişti ama geçen hafta hastaneye yatışımla bazı şeylerin farkına vardım şuanki doktorum kadın ve geçen hafta izindeydi kanamam olduğu için aynı hastanede farklı bir doktora gittim o da erkek bi doktordu ve herşeyi eşim ve bana çok detaylı bir şekilde anlattı ve ultrasonu da baya dikkatli inceledi ilgilenmesi hastaneye yatırması önlem alması çok ilgili geldi bir de benim doktorum normalde 1 nisan da çağırmıştı ikili tarama için ve ben 15. Haftadayken çağırıyor ikili tarama için bu da çok saçma geldi bu erkek doktor da bana sordu ikili tarama yaptırdınız mı diye yaptırmadım dedim neden bu kadar geçe kalındı dedi bir de kan uyuşmazlığı aşısını neden kanama gelene kadar beklediniz dedi ben dedim kendi doktorum öyle yönlendirdi dedim sonra doktor biraz siniri bozuldu yani size de sormak istedim sizce kendi doktorum yanlış mı yapıyor
Cnm bende feramat kullanıyorum ilk zamanlar kabızlık yapmıştı şimdi vucüt mu alıştı bilmiyorum sıkıntı yok birde bol bol su iç baya faydası oluyor :)Kızlar aranızda demir takviyesi kullanıp kabızlık yaşamayan varsa önerebilir misiniz? Bana doktor Feramat yazdı ama zaten halihazırda mide ve bağırsak problemi yaşıyorum, ek olarak bi de kabızlık yaşamak istemiyorum. Memnun olduğunuz bi takviye varsa doktoruma sorayım.
Evet benimde erkek bebek. çok şükür benimde ne bulantım ne kusmam ne baş dönmem oldu. Sadece çene ve yanaklarımın kulak taraflarında sivilcelenme yaşıyorum bikaç gündür. 16+1im bugün 1 aydır bebişi görmüyorum inşallah herşey yolundadır.Selamaçıkçası hamilelik 3.aydan sonra o kadar kolay geçmeye başladı ki epeydir hamile olduğumu bile unuttum o sebeple buraya gelmeyi de unuttum
Hiç belirtim yok, çocuk da iyi. Erkek bekliyoruz bakalım. Erkek çocuklar genelde kolay geçiyor diyorlar zaten.
Sivilce benim de oldu çenemde filan. Ama yine de kim görse çok güzelleşmişsin diyor. Hamilelik yaradı bana :) erkek bebeğin tüm belirtilerini yaşıyorum yani.Evet benimde erkek bebek. çok şükür benimde ne bulantım ne kusmam ne baş dönmem oldu. Sadece çene ve yanaklarımın kulak taraflarında sivilcelenme yaşıyorum bikaç gündür. 16+1im bugün 1 aydır bebişi görmüyorum inşallah herşey yolundadır.
Doktor çok önemli içine sinmiyorsa değiştir bence. İlla onunla başladın diye devam etmen gerekmiyor hamilelik uzun ve hassas bir süreç güvendiğin doktorla devam et canım.Kızlar ya kafamda bazı soru işaretleri var size de danışmak istedim şuan gittiğim doktora bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başlamıştım üç aydır bu doktora gidiyorum başlarda ilgili gibi gelmişti ama geçen hafta hastaneye yatışımla bazı şeylerin farkına vardım şuanki doktorum kadın ve geçen hafta izindeydi kanamam olduğu için aynı hastanede farklı bir doktora gittim o da erkek bi doktordu ve herşeyi eşim ve bana çok detaylı bir şekilde anlattı ve ultrasonu da baya dikkatli inceledi ilgilenmesi hastaneye yatırması önlem alması çok ilgili geldi bir de benim doktorum normalde 1 nisan da çağırmıştı ikili tarama için ve ben 15. Haftadayken çağırıyor ikili tarama için bu da çok saçma geldi bu erkek doktor da bana sordu ikili tarama yaptırdınız mı diye yaptırmadım dedim neden bu kadar geçe kalındı dedi bir de kan uyuşmazlığı aşısını neden kanama gelene kadar beklediniz dedi ben dedim kendi doktorum öyle yönlendirdi dedim sonra doktor biraz siniri bozuldu yani size de sormak istedim sizce kendi doktorum yanlış mı yapıyor
İşte bende anlamadım yani sanırım doktorumu değiştireceğim diğer doktor da şansıma başka hastaneye geçiyor eğer ücretleri çok yüksek olmazsa o doktora geçeceğim15. Hafta ikili tarama için gec. 14 te bile yapılmıyor hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?