2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Selam kızlaar bugün 6+2 ile kalp atışı duyduk. ❤️ Pazartesi daha da güçlü bir kalp atışı için tekrar muayeneye çağırdı doktorumuz . 🥰
Karından ultrasonla geçen hafta keseyi görmüş bu hafta da kalp atışını duymuş olduk henüz vajinal ultrason durumumuz olmadı hep de hazırlıklı gidiyorum daha net görürüm diye ama doktorumuz vajinale bakmak yerine iki gün sonra tekrar gelin dedi daha rahat duyarız dedi bu daha çok hoşuma gitti. 😍🥰
Bu mutluluk isteyen herkese nasip olur umarım. 🙏🏻 Sorunsuz hamilelikler diliyorumm.
Not: biz 2023 eylül ayının sonunda doğum teminatlı sigorta yapmıştık ve bekleme süresi olan 1 ayı beklemiştik. İkinci ay hamile kaldım. Tam denk gelmiş oldu. Belki şu anki hamilelikleriniz için geçtir ama gelecekte yine planlarsanız doğum teminatlı sigortanızı yaptırın derim.
9bin lirayı 12 taksitle ödüyoruz. Doktorumuz da bize yardımcı oluyor hemen hakkımız bitmesin diye 10 gün içerisinde kontrol istiyor. Aklımıza gelmezse diye hatırlatıyor. Çok hoş. ❤️ Paket fiyatları da artmış ama yine de gelecek için aklınızda bulunsun. 🥰❤️🙏🏻
Yaş 27
Kese 5+4
Kalp atışı 6+2 ❤️

Kızlar regenesis max kullanan var mı bağırsaklarım bir garip oldu onu içmeye başlayalı ekstra coraspin ve oksapar da kullanıyorum çok halsizim üzgünüm kendime gelemiyorum bir türlü
Ben kullanıyorum pazartesi gününden beri. Biraz ishal ve gaz yaptı bende.

Merhaba arkadaşlar. Bende 5 haftalık hamileyim adetimden bir hafta önce lekelenmem başladı adet olucam sandım adetim geçince test yaptım pozitif. Kanda da 971 çıktı. Fakat bebeği göremedi doktor salı gidicem. Lekelenmeye de yerleşmediir dedi ama içim rahat değil kızımda böyle olmamıştı hiç. Birde lekelenmem hala devam ediyor pembe kahverengi ve hafif kasık ağrısı bazen artıyor ağrım. Normal midir acaba yaşayan var mı bunları

Canım ondan mı bilmiyorum ama iki gündür bende aynı şekildeyim kafamı kaldırmak istemiyorum yorgunluk var midem bulanmıyor ama bir tuhaf her gün yediğim yumurtayı bugün yiyemedim koktu falan 🙄
Galiba ondan canım ya bende aynı otobüse bir biniyorum herkeste farklı parfüm kokuyor eve geliyorum evde yanık kokuyor sanki evet midem bulanmıyor ama tuhaf yiyemediğim birşey olmadı ama herşey kokuyor sanki kafamı kaldıramıyorum mutsuzum herşeyden herkesten ..

Benim de sat 5 aralık. Geçen hafta göremedik keseyi inş bu hafta görürüz :KK43:
Canım ben de daha ayın 12sinde gördüm keseyi. Ben ovülasyon testiyle takip ettim. 18 aralıkta yumurtladım 22sinde yumurtam catladı. Adet günü betam 238 di.(5 ocakta). 12 ocakta da gittiğimde alttan muayneyle keseyi gördük 7.9 mm civarıydı. Doktor haftaya tekrar gel bebeğe bakalım dedi sadece. Bebek görünmedi yani bendede.

Kızlar 5+4te bebeğim görülmemesi normal mi sizce bir de benim yumurtlamam 18 aralıkta oldu. Son adet tarihimse 4 aralık

Merhaba arkadaşlar. Bende 5 haftalık hamileyim adetimden bir hafta önce lekelenmem başladı adet olucam sandım adetim geçince test yaptım pozitif. Kanda da 971 çıktı. Fakat bebeği göremedi doktor salı gidicem. Lekelenmeye de yerleşmediir dedi ama içim rahat değil kızımda böyle olmamıştı hiç. Birde lekelenmem hala devam ediyor pembe kahverengi ve hafif kasık ağrısı bazen artıyor ağrım. Normal midir acaba yaşayan var mı bunları
Kahverengi ve pembe yerleşme kanaması bende de oldu ben kimyasal gebelik oldu sandım ağladım çok ama şükür ki keseyi gördük yerleşme kanamasından 10 gün sonra

Merhaba bir sorum olacakti. Salı günü doktora gittiğimde 5+1 ultrasonda kese görüldü. Doktor sadece hersey normal haftaya tekrar gel dedi. Ben sanki keseye baktığımda herkesin sınırlari belli yuvarlak yada oval. Görüntüye de eklicem sanki benim sınırlari tam belli değil gibi geldi birleşme olmamış gibi. Yoksa paranoyam mi geldi bana mı öyle geliyo. Anlamadım 🙄
IMG_20240113_221158.jpg

X