- 7 Haziran 2022
- 354
- 466
- 33
Hayırlısı olsun kuzum Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel12+6 dan bildiriyorum mide bulantım kesildi şükürler olsun. Geçen hafta ikili teste gittiğimde cinsiyeti de öğrendik ikinci bebeğim de erkek olacakmış en başından beri erkek istiyorduk zaten çok sevindikmultivitamin d vitamini ve kan ilacı başladık. Geçen hafta çok şiddetli bi idrar yolu enfeksiyonu yaşadım kan işedim resmen ona da monurol saşe kullandım bir tane geçti umarım tekrarlamaz
İlk çocuğun ne kadarlık canım o mu erkek istiyordu12+6 dan bildiriyorum mide bulantım kesildi şükürler olsun. Geçen hafta ikili teste gittiğimde cinsiyeti de öğrendik ikinci bebeğim de erkek olacakmış en başından beri erkek istiyorduk zaten çok sevindikmultivitamin d vitamini ve kan ilacı başladık. Geçen hafta çok şiddetli bi idrar yolu enfeksiyonu yaşadım kan işedim resmen ona da monurol saşe kullandım bir tane geçti umarım tekrarlamaz
İlki 15 aylık dünyadan haberi yokİlk çocuğun ne kadarlık canım o mu erkek istiyordu
Canım özelde mi baktılar bide bende devlette 2 li için ultrasona gireceğim de usg ye kadın doğumcu değil ultrason bölümünde bakıyorlar cinsiyet sorsam doktor kızar mı diye düşünüyorum da
Rabbim bebişinin ve senin yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızKızlar yarın veya öbür gün fetal dna sonuçlarımız gelecek, ultrasonda her şey iyiydi umarım o da tertemiz gelir bize şans dileyin teyzeleri
Amin canım çok teşekkür ederiz bu yolu sağ salim yürüyelim hepimiz inşallah <3Rabbim bebişinin ve senin yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Yaaİlki 15 aylık dünyadan haberi yokben kız çocuklarının çok özen istediğini düşünüyorum açıkçası bende de o kadar annelik yeteneği yok ailelerden uzaktayım tek başıma bebek büyütüyorum oğlum şansa kadere büyüdü resmen deneme sürümü gibi oldu hazır bir cinsiyete alışmışım huyunu suyunu biliyoruz deyip erkek istedik ben üniversite hastanesinde profesörün özel muayenesine gidiyorum perinatolog olduğu için her muayene neredeyse 15 dakika ultrasonda vakit harcıyor orası iyi mi burası iyi mi diye kendi söyledi cinsiyeti ben sormadım ama bence sorabilirsin ya en fazla onu kendi doktoruna sor der ne olacak
Bana da hep kız dediler ama ben öğrendiğim günden beri hatta planladığım gunden beri erkek hissettim.halbu ki icten ice kız istiyordum ama yeter ki sağlıklı ve hayırlı insan olsunlar cinsiyet hiç önemli degil tabiiKızlar ne yaptınız hepiniz erkekayın 20 sindr net şekilde bende öğreneceğim inşallah ilk baştan kız demişti doktor bakalım kendimden şüphelenmeye başladım erkek mi diye
Çok şükür canımm çok sevındım seni merak ediyordumKızlar nipty testi sonucum çıktı tertemiz çok şükür. Cinsiyetimiz de erkekzaten erkek hissediyordum
Hayırlı olsun, gözünüz aydınKızlar nipty testi sonucum çıktı tertemiz çok şükür. Cinsiyetimiz de erkekzaten erkek hissediyordum
Üzmek istemem ama benim de başta kızdıKızlar ne yaptınız hepiniz erkekayın 20 sindr net şekilde bende öğreneceğim inşallah ilk baştan kız demişti doktor bakalım kendimden şüphelenmeye başladım erkek mi diye
gözün aydın canım inşallah yarın aynısını yazabilirim ben de :) Heyecandan içim içime sığmıyor hadi inşallah temiz gelsinKızlar nipty testi sonucum çıktı tertemiz çok şükür. Cinsiyetimiz de erkekzaten erkek hissediyordum
Benim doktorum hala kız dedi değişmez herhaldeHey maşallah! grubumuz erkek üstünlüğüne kavuştu benim kız %60 ihtimalden %100 ihtimale geçerse çok tek kaldı gibi
ilki uslu mu bari benimki çok bireysel bir çocuk beni zorlamıyor diye rahatım da doğunca işler değişmese bariYaabenim ki de 11 aylık, bende ileri de kız çocuklarının anneyle olan bağını seviyorum ama dediğin yönü hiç düşünmemiştim bide 2 erkek arkadaş olur o yönden de iyi aslında ya devlette 2 lide tekrar kadın doğumcun usg ile bakmıyormuş cinsiyet için 2 hafta daha bekleyip bi özele gideceğim sanırım , erkek hissediyorum zaten bende ilkimde perinatologa gitmiştim onlar gerçekten çok detaylı bakıyor 12 haftada bizimle net cinsiyet belli olmuştu o zaman
Benimde perşembe günü gerçekten geçmek bilmiyorCinsiyetler iyice belli olmaya basladı. Bende yarın gidicem inşallah gosterir ve inşallah iyidir. Ay bide sahurdan sonra bi rüya gordum inşallah guzel şeyler soyler doktor yarın. Saat 12 de randevumuz. Zaman gecmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?