Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklısınben doktoruma sormuştum o da söyledi sıvı alımına dikkat et dedi. eğer dengeleyebilirsem devam ederim ama. kontrole gittiğimde olmaz yetersiz derse bende bırakırım.. başka bir can daha taşıyoruz tabi dikkat etmemiz lazım
Yolumuz çiçek açıcak biraz sabredelimUzak yerlere duruşmaya gönderme, adliyede koşturmacalı bir işe gönderme, ağrım olur bir iki saat erken müsaade isterim laf etmeler, mesaj atıp iş sormalar dinlendiğim saatlerde, normalde 16.30 da çıkmam gerekiyor kanunen sabah 9 dan akşam minimum 7 ye kadar çalıştırmalar. Saymakla bitmez şerefsizlerin yaptıklarını. Güya karı koca kadın hamileyken çok sıkıntı çekmiş ama demek ki.... Bir de hamileyim diye ofisine ayak bile sürmemiş kadın bu ama gel gör ki benden ırgatları gibi çalışmamı bekliyorlar. Allah biliyor ya hamile halimle kabul edecek düzgün bir iş bulsam bugün çıkarım ama malum...
İnşallah canım inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsunYolumuz çiçek açıcak biraz sabredelim
Masaj sonra gözlerimi eşarp ile kapatıp karanlık odada uyumak bana tek iyi gelen şeyKızlar baş ağrısından muzdarip olan var mı? Normalde de migrenden çok çekiyodum ama bu 3 gündür artık dayanılmayacak seviyede ve asla kesilmiyor. İlaç da alamıyorum, ne iyi gelir nasıl geçer bu önerisi olan var mı? Artık mide bulantısı da eşlik etmeye başladı 3.günün sonunda
Ayy sagol kuzum içim rahatladı vallaYok canım sanmam arada sancılar olucak az önce bende hapşırdım nasıl ağrı girdi oluyor maalesf
Ben parol kullaniyorum saglik ocagindaki ve kadin dogun doktorum gunde 3 tane icibilirsin dediKızlar baş ağrısından muzdarip olan var mı? Normalde de migrenden çok çekiyodum ama bu 3 gündür artık dayanılmayacak seviyede ve asla kesilmiyor. İlaç da alamıyorum, ne iyi gelir nasıl geçer bu önerisi olan var mı? Artık mide bulantısı da eşlik etmeye başladı 3.günün sonunda
Arada normal canım şiddetli kanama eşlik eden veya düzenli hissedersen riskli yani mesela belirli aralıklarla sürekli vurmasın ama arada olabilir benim 2 gebeliğimde de ilk haftalarda olup sonra geçiyor ama başlarda yaşıyorumKızlar adet sancısı gibi sancı yokluyor arada bu normal mi acaba Korkuyorum kanama falan da yaşayınca geçen hafta. panik oluyorum hep
Bende hem hamilelik hemde emzirdiğim için tutmadım , bide ben çok acıkıyorum ya ilk gebeliğimde böyleydi ve 20+ kilo aldım, şeker yüklemesi falanda yapıldı çıkmadı ama ben çok acıkıyorum bugün de öyle oldum mesela açlığa hiç tahammülüm yok, hele ilk gebeliğimde son ay hiç doymuyordum artık yemek yemek istemiyordumben doktoruma sormuştum o da söyledi sıvı alımına dikkat et dedi. eğer dengeleyebilirsem devam ederim ama. kontrole gittiğimde olmaz yetersiz derse bende bırakırım.. başka bir can daha taşıyoruz tabi dikkat etmemiz lazım
Benim 12+2 bugün canım 1 haftadır bazen oluyor.Umursamazdım ama kanamadan sonra korkar oldumArada normal canım şiddetli kanama eşlik eden veya düzenli hissedersen riskli yani mesela belirli aralıklarla sürekli vurmasın ama arada olabilir benim 2 gebeliğimde de ilk haftalarda olup sonra geçiyor ama başlarda yaşıyorum
Hiç evham yapma canım ters bişe olsa anlarsın kendini belli eder emin olBenim 12+2 bugün canım 1 haftadır bazen oluyor.Umursamazdım ama kanamadan sonra korkar oldum
Aktarda migren taşı var mentol taşı diye de geçiyor ondan kullandım bende migren tuttu geçenlerdeKızlar baş ağrısından muzdarip olan var mı? Normalde de migrenden çok çekiyodum ama bu 3 gündür artık dayanılmayacak seviyede ve asla kesilmiyor. İlaç da alamıyorum, ne iyi gelir nasıl geçer bu önerisi olan var mı? Artık mide bulantısı da eşlik etmeye başladı 3.günün sonunda
Aktarda migren taşı var mentol taşı diye de geçiyor ondan kullandım bKızlar baş ağrısından muzdarip olan var mı? Normalde de migrenden çok çekiyodum ama bu 3 gündür artık dayanılmayacak seviyede ve asla kesilmiyor. İlaç da alamıyorum, ne iyi gelir nasıl geçer bu önerisi olan var mı? Artık mide bulantısı da eşlik etmeye başladı 3.günün sonunda
Bende tam 14 hafta oldum bugün. 2 haftadır akşam yemeği çoğunlukla yemiyorum bile ama o kadar şişim ki rahat rahat oturamıyorum bile sadece sabah uyandığım ilk 2 saat iyiyim o kadar. Sonra balon gibi şişiyor göbeğim.13+6 güncellemesi az yesem bile aşırı yemişim gibi şişkinlik hissetmeye başladım çok rahatsız oluyorum böyle olan var mı? Bi de benim memelerim hala acıyo ya ne zaman geçecek bu
Arkadaşlar doktor bana bu gün bunu yazdı kulanan varmı acaba Eki Görüntüle 3399458
Ben de bundan kullandım 12 haftaya kadar daha bugün doktorum imom’ın kahverengi kutulu olan takviyesini önerdi ona başladım. Hamileliği en az ilk üç ayı kullanılıyor. Folik asitin bu ya da başka bir markası her hamileye öneriliyor.Kaçıncı haftaya kadar kullandınız peki
Ya ben de tam böyleyim işte ne yesem şişiyorum rahatsız oluyorum mide yukarı çıkmaya başladı galibaBende tam 14 hafta oldum bugün. 2 haftadır akşam yemeği çoğunlukla yemiyorum bile ama o kadar şişim ki rahat rahat oturamıyorum bile sadece sabah uyandığım ilk 2 saat iyiyim o kadar. Sonra balon gibi şişiyor göbeğim.