• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Kızlar 2lü testi yorumlsysbilen var mı yarın Atacam doktoruma ama sabırsızım😁

Eklentiler

• IMG_1458.png
    IMG_1458.png
    102,4 KB · Görüntüleme: 95
Uzak yerlere duruşmaya gönderme, adliyede koşturmacalı bir işe gönderme, ağrım olur bir iki saat erken müsaade isterim laf etmeler, mesaj atıp iş sormalar dinlendiğim saatlerde, normalde 16.30 da çıkmam gerekiyor kanunen sabah 9 dan akşam minimum 7 ye kadar çalıştırmalar. Saymakla bitmez şerefsizlerin yaptıklarını. Güya karı koca kadın hamileyken çok sıkıntı çekmiş ama demek ki.... Bir de hamileyim diye ofisine ayak bile sürmemiş kadın bu ama gel gör ki benden ırgatları gibi çalışmamı bekliyorlar. Allah biliyor ya hamile halimle kabul edecek düzgün bir iş bulsam bugün çıkarım ama malum...
Yolumuz çiçek açıcak biraz sabredelim 🫶🏻

Kızlar baş ağrısından muzdarip olan var mı? Normalde de migrenden çok çekiyodum ama bu 3 gündür artık dayanılmayacak seviyede ve asla kesilmiyor. İlaç da alamıyorum, ne iyi gelir nasıl geçer bu önerisi olan var mı? Artık mide bulantısı da eşlik etmeye başladı 3.günün sonunda

Kızlar baş ağrısından muzdarip olan var mı? Normalde de migrenden çok çekiyodum ama bu 3 gündür artık dayanılmayacak seviyede ve asla kesilmiyor. İlaç da alamıyorum, ne iyi gelir nasıl geçer bu önerisi olan var mı? Artık mide bulantısı da eşlik etmeye başladı 3.günün sonunda
Masaj sonra gözlerimi eşarp ile kapatıp karanlık odada uyumak bana tek iyi gelen şey 😊

Ben parol kullaniyorum saglik ocagindaki ve kadin dogun doktorum gunde 3 tane icibilirsin dedi

Kızlar adet sancısı gibi sancı yokluyor arada bu normal mi acaba 😕Korkuyorum kanama falan da yaşayınca geçen hafta. panik oluyorum hep

Kızlar adet sancısı gibi sancı yokluyor arada bu normal mi acaba 😕Korkuyorum kanama falan da yaşayınca geçen hafta. panik oluyorum hep
Arada normal canım şiddetli kanama eşlik eden veya düzenli hissedersen riskli yani mesela belirli aralıklarla sürekli vurmasın ama arada olabilir benim 2 gebeliğimde de ilk haftalarda olup sonra geçiyor ama başlarda yaşıyorum

ben doktoruma sormuştum o da söyledi sıvı alımına dikkat et dedi. eğer dengeleyebilirsem devam ederim ama. kontrole gittiğimde olmaz yetersiz derse bende bırakırım.. başka bir can daha taşıyoruz tabi dikkat etmemiz lazım
Bende hem hamilelik hemde emzirdiğim için tutmadım , bide ben çok acıkıyorum ya ilk gebeliğimde böyleydi ve 20+ kilo aldım, şeker yüklemesi falanda yapıldı çıkmadı ama ben çok acıkıyorum bugün de öyle oldum mesela açlığa hiç tahammülüm yok, hele ilk gebeliğimde son ay hiç doymuyordum artık yemek yemek istemiyordum 🥲

Arada normal canım şiddetli kanama eşlik eden veya düzenli hissedersen riskli yani mesela belirli aralıklarla sürekli vurmasın ama arada olabilir benim 2 gebeliğimde de ilk haftalarda olup sonra geçiyor ama başlarda yaşıyorum
Benim 12+2 bugün canım 1 haftadır bazen oluyor.Umursamazdım ama kanamadan sonra korkar oldum

13+6 güncellemesi az yesem bile aşırı yemişim gibi şişkinlik hissetmeye başladım çok rahatsız oluyorum böyle olan var mı? Bi de benim memelerim hala acıyo ya ne zaman geçecek bu🤦‍♀️

Aktarda migren taşı var mentol taşı diye de geçiyor ondan kullandım bende migren tuttu geçenlerde

Aktarda migren taşı var mentol taşı diye de geçiyor ondan kullandım b

13+6 güncellemesi az yesem bile aşırı yemişim gibi şişkinlik hissetmeye başladım çok rahatsız oluyorum böyle olan var mı? Bi de benim memelerim hala acıyo ya ne zaman geçecek bu🤦‍♀️
Bende tam 14 hafta oldum bugün. 2 haftadır akşam yemeği çoğunlukla yemiyorum bile ama o kadar şişim ki rahat rahat oturamıyorum bile 😢 sadece sabah uyandığım ilk 2 saat iyiyim o kadar. Sonra balon gibi şişiyor göbeğim.

Arkadaşlar merhaba 6+3 teyim sabah muayene oldum doktor kanama alan, pıhtı vs hiçbirşey yok dedi. Ama 2 saat önce çok koyu siyaha yakın bir kanama gibi bir şey oldu peçeteme gelmişti tamamiyle.. Sonra çamur gibi kanın koyusu da vardı içinde aktı bi kaç damla daha aktı. Çok tedirginim sizce normal mi doktor sabah bir şey yok dedi

Bende tam 14 hafta oldum bugün. 2 haftadır akşam yemeği çoğunlukla yemiyorum bile ama o kadar şişim ki rahat rahat oturamıyorum bile 😢 sadece sabah uyandığım ilk 2 saat iyiyim o kadar. Sonra balon gibi şişiyor göbeğim.
Ya ben de tam böyleyim işte ne yesem şişiyorum rahatsız oluyorum mide yukarı çıkmaya başladı galiba 🤦‍♀️

Back