Çıkmadı henüz kuzucum bugun bir arayacagim
Bende kız olursa Melis Alya aklımda hepDoktor bize ikili taramada %60 kız dediğinden beridir bizimkinin ismi Melis Ada :) İnşallah son anda gol yemeyiz
Biz kızda Lina isminde karar kıldıkkkBende kız olursa Melis Alya aklımda hepeşimin adı Selim diye aynı harflerden Melis oluyordu hoş olucaktı
Onu ben en başta söyledim Asya Lina diye hatta buraya üye adımı o yüzden öyle yaptım ama sonra değiştimBiz kızda Lina isminde karar kıldıkkk
Kesinlikle oğullar annelerine bi jest yapsa da azıcık güzelleştirse dolgunlaştırsa parlatsa şu ciltleri ayıp ediyolarlarAmin inşallah hepimizcildim ergenlikte bile bozulmadığı kadar bozuldu. Kırmızı kırmızı lekelenmelerim oldu hala da devam ediyor. Erkek bebek anneyi güzelleştirir teorisini direkt olarak çürüttük yüzük testi, Çin takvimi, Rus takvimi,hepsi kız gösteriyordu. Nuba göre de kızdı. Oda tutmadı
Kocamın suçu çok beğenmiş Linayı ben kevser ya da azra istiyordumOnu ben en başta söyledim Asya Lina diye hatta buraya üye adımı o yüzden öyle yaptım ama sonra değiştim
Yasal sınıra kadar çıkmayacağını biliyorlar ondan böyle yapıyorlar. Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün istifamı verdim bana dediler ki her hamile kalan doğurabiliyor mu sanki cehennemden gelmiş gibiler bu insanlarYemin ederim çalışmaktan yoruldum, hamileyim diye mobing yemekten yoruldum. Komple yoruldum.
Bende aynıyım lily. Doktor asistanıyım kadının kaprisini anlatamam. Devam edicekmisn çıkıcak mısın ? Bana sabah masam tozlanmış sil diye mesaj atıyor. Ulan hamileyim. Vicdanı yok kimsenin.Yemin ederim çalışmaktan yoruldum, hamileyim diye mobing yemekten yoruldum. Komple yoruldum.
Allah ıslah etsin. Bende nerden dediysem rapor hakkıma kadar çalışacağım dedim. Şimdide sonra çalışırsın edersinherkes çocuk bakarken çalışıyor ekonomi zor diye mobing yapıyor. Benim psikolojimi bozmuşsun zaten birde annelik haliyle iş mi çekicem.Yasal sınıra kadar çıkmayacağını biliyorlar ondan böyle yapıyorlar. Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün istifamı verdim bana dediler ki her hamile kalan doğurabiliyor mu sanki cehennemden gelmiş gibiler bu insanlar
Ya bazen diyorum ki acaba paranın, iş yerinin sahibi olunca böyle mi oluyor insanlar diye. Yok yemin ederim bu düpedüz kötülük.Yasal sınıra kadar çıkmayacağını biliyorlar ondan böyle yapıyorlar. Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün istifamı verdim bana dediler ki her hamile kalan doğurabiliyor mu sanki cehennemden gelmiş gibiler bu insanlar
Hey Allahım yarabbim gerçekten hamile kadınların ahıyla nasıl başa çıkacaklar ben bilmiyorum. Allaha havale ediyorum onları başka hiçbir şey yapmıyorum şu mübarek günde. Allah alsın ahımı.Bende aynıyım lily. Doktor asistanıyım kadının kaprisini anlatamam. Devam edicekmisn çıkıcak mısın ? Bana sabah masam tozlanmış sil diye mesaj atıyor. Ulan hamileyim. Vicdanı yok kimsenin.
Egoluk başka birşey değil. Ne yapıyorlar ?Ya bazen diyorum ki acaba paranın, iş yerinin sahibi olunca böyle mi oluyor insanlar diye. Yok yemin ederim bu düpedüz kötülük.
Hey Allahım yarabbim gerçekten hamile kadınların ahıyla nasıl başa çıkacaklar ben bilmiyorum. Allaha havale ediyorum onları başka hiçbir şey yapmıyorum şu mübarek günde. Allah alsın ahımı.
Bende kız olursa Melis Alya aklımda hepeşimin adı Selim diye aynı harflerden Melis oluyordu hoş olucaktı
ben başladım bugün canım.. bi sorun olmazsa devam edeceğim. bi hafta sonra randevu alıp gideceğim o zaman doktora da sorucam suyunda kesede vs olumsuz bir şey var mı diye. yok derse devam etmeyi düşünüyorumKızlar oruç tutucak mısınız
Kız ben 12+3 üm. Dün kasık agrım coktu ama bulantım yoktu tabi geceden 2 tane bulantı hapı atmıstım. Bulantı azaldı die dun gece 1 tane attım. Bugun acayip rahatım hatta oruç tutcak kadar iyi hissediyorum baya. Bu sefer de evham basladı neden bu kadar iyiyim diye. Cok huzursuzum12. Haftada birden mide bulantısı kesilen var mı
benim sanki azaldı gibi ama tamamen kesilmedi. kusma yok sadece bulantı oluyor hafiften12. Haftada birden mide bulantısı kesilen var mı
canım bence hiç sıkıntı yapma belki de hamileliğin balayı denilen zamanına hemen girmişsindir :)Kız ben 12+3 üm. Dün kasık agrım coktu ama bulantım yoktu tabi geceden 2 tane bulantı hapı atmıstım. Bulantı azaldı die dun gece 1 tane attım. Bugun acayip rahatım hatta oruç tutcak kadar iyi hissediyorum baya. Bu sefer de evham basladı neden bu kadar iyiyim diye. Cok huzursuzum
İnşallahhhcanım bence hiç sıkıntı yapma belki de hamileliğin balayı denilen zamanına hemen girmişsindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?