2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Kesinlikle oğullar annelerine bi jest yapsa da azıcık güzelleştirse dolgunlaştırsa parlatsa şu ciltleri ayıp ediyolarlar

Yemin ederim çalışmaktan yoruldum, hamileyim diye mobing yemekten yoruldum. Komple yoruldum.
Yasal sınıra kadar çıkmayacağını biliyorlar ondan böyle yapıyorlar. Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün istifamı verdim bana dediler ki her hamile kalan doğurabiliyor mu sanki cehennemden gelmiş gibiler bu insanlar

Yemin ederim çalışmaktan yoruldum, hamileyim diye mobing yemekten yoruldum. Komple yoruldum.
Bende aynıyım lily. Doktor asistanıyım kadının kaprisini anlatamam. Devam edicekmisn çıkıcak mısın ? Bana sabah masam tozlanmış sil diye mesaj atıyor. Ulan hamileyim. Vicdanı yok kimsenin.

Allah ıslah etsin. Bende nerden dediysem rapor hakkıma kadar çalışacağım dedim. Şimdide sonra çalışırsın edersinherkes çocuk bakarken çalışıyor ekonomi zor diye mobing yapıyor. Benim psikolojimi bozmuşsun zaten birde annelik haliyle iş mi çekicem.

Ya bazen diyorum ki acaba paranın, iş yerinin sahibi olunca böyle mi oluyor insanlar diye. Yok yemin ederim bu düpedüz kötülük.
Bende aynıyım lily. Doktor asistanıyım kadının kaprisini anlatamam. Devam edicekmisn çıkıcak mısın ? Bana sabah masam tozlanmış sil diye mesaj atıyor. Ulan hamileyim. Vicdanı yok kimsenin.
Hey Allahım yarabbim gerçekten hamile kadınların ahıyla nasıl başa çıkacaklar ben bilmiyorum. Allaha havale ediyorum onları başka hiçbir şey yapmıyorum şu mübarek günde. Allah alsın ahımı.

Egoluk başka birşey değil. Ne yapıyorlar ?

merhaba linakız, bende gebeliği öğrendiğimden beri buralardayım ama bilgi vermemişim.. beni de ekler misin :)
yaş 32
sat 17.12.2023
kese 6+4
kalp atışı 7+4
tahmini doğum 23.09.24
Bende kız olursa Melis Alya aklımda hep eşimin adı Selim diye aynı harflerden Melis oluyordu hoş olucaktı

bugün ikili test için selen gürsoy erzincan var bahçelievler devlet hastanesinde ona gittim. ultrasonda her şey yolunda dedi. kan da verdim inşallah bir hafta sonra çıkar doktoruma gösteririm. bana da cinsiyet tahmini yaptı ama daha çok küçük tabi yanılıyor da olabilirm dedi (12+5) o yüzden bişey demiyorum

12. Haftada birden mide bulantısı kesilen var mı
Kız ben 12+3 üm. Dün kasık agrım coktu ama bulantım yoktu tabi geceden 2 tane bulantı hapı atmıstım. Bulantı azaldı die dun gece 1 tane attım. Bugun acayip rahatım hatta oruç tutcak kadar iyi hissediyorum baya. Bu sefer de evham basladı neden bu kadar iyiyim diye. Cok huzursuzum

canım bence hiç sıkıntı yapma belki de hamileliğin balayı denilen zamanına hemen girmişsindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…