- 15 Ocak 2023
- 2.699
- 1.032
- 53
Geçmiş olsun cnm inşallah birşeyi çıkmazKızlar aranızda cüz okuyabilecek olanlar var mı eşim böbrek hastası sonucunu bekliyoruz
İnşallah pek aktif değildim kaç gündür zaten böbreği iflas edebilir diyalize bağlanabilir biraz ciddi dedi hastalığı doktor elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor maalesefGeçmiş olsun cnm inşallah birşeyi çıkmaz
Dolap uygulamasından alıyorum canım sıfır açılmamış bazıları fazla alıyor ellerinde kalıyor o şekilde aldım.Evet canim
Ne diyicegimi nasıl yorum yapicagimi sasirdim cnm Allah'ım güç kuvvet versinİnşallah pek aktif değildim kaç gündür zaten böbreği iflas edebilir diyalize bağlanabilir biraz ciddi dedi hastalığı doktor elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor maalesef
Hoşgeldin cnm aramızaMerhaba arkadaşlar bende Eylül annesi olcam Allah nasip ederse beni de gruba ekler misinLinakiz
28 yaşındayım. 2. Hamileliğim. Tahmini doğum 21 Eylül. 12+2 deyiz. Kese ve kalp atışı 7+4. Sat 16 aralik
Hoşbulduk canım teşekkürlerHoşgeldin cnm aramıza
Amin inşallah canımNe diyicegimi nasıl yorum yapicagimi sasirdim cnm Allah'ım güç kuvvet versin
Benimde 2. erkek :)) Başarılar diliyorum sana ve kendime :)Linakiz benimde cinsiyet belli oldu. Benimde erkekmis. Bir oglum vardi insanllah bu kiz olur demistim ama Rabbim 2.yide erkek nasip etti
Canim senle satlarimiz ayniydi bebegin cinsiyeti belli oldumu? Benim erkek sati 16.12 olan bir arkadas daha var kayitli93 onunda erkek seninkini merak ettimAaa supermis sat larimiz aynibugun cok kasigim agriyor sendede varmi boyle bir durum yada oldumu canim
Evet 2 erkek cocuk 1 de kocayi eklersek bu hayatta 3 erkekle yolumuza devam ediyoruzBenimde 2. erkek :)) Başarılar diliyorum sana ve kendime :)
Benim de sat 16 Aralık canım.Doktorum cinsiyet tahmini yapmadı malesef.12 de yaparım diyordu beyefendi ama daha erken dedi.Ben rüyamda 2 3 kez gördüm ama netleşsin öyle diyim bakalım tutacak mıCanim senle satlarimiz ayniydi bebegin cinsiyeti belli oldumu? Benim erkek sati 16.12 olan bir arkadas daha var kayitli93 onunda erkek seninkini merak ettim
Ankette erkegi isaretlermissin bende erkek sandimBenim de sat 16 Aralık canım.Doktorum cinsiyet tahmini yapmadı malesef.12 de yaparım diyordu beyefendi ama daha erken dedi.Ben rüyamda 2 3 kez gördüm ama netleşsin öyle diyim bakalım tutacak mı
Benim kuzenlerimin yakın arkadaşlarımın hep erkekten kıza döndü 20.haftada. Umudumuzu diri tutalım kızlar belki kız olur bizim deLinakiz benimde cinsiyet belli oldu. Benimde erkekmis. Bir oglum vardi insanllah bu kiz olur demistim ama Rabbim 2.yide erkek nasip etti
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallahİnşallah pek aktif değildim kaç gündür zaten böbreği iflas edebilir diyalize bağlanabilir biraz ciddi dedi hastalığı doktor elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor maalesef
Canım çok geçmiş olsun burada hepimiz hamileyiz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine güzel haberler alın inşallahİnşallah pek aktif değildim kaç gündür zaten böbreği iflas edebilir diyalize bağlanabilir biraz ciddi dedi hastalığı doktor elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?