2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Öyle gibi özellikle bizim grup kız çıkmadı hiç daha
Kızzzz benim bebetoma doktor kız dediydi yaa bebeğim sata göre çok büyük çıkmıştı. Ben ayrıntılı ultrasona kadar inanmamay9 tercih ediyorum şuan ama daha önceki tecrübeme dayanarak

Kızzzz benim bebetoma doktor kız dediydi yaa bebeğim sata göre çok büyük çıkmıştı. Ben ayrıntılı ultrasona kadar inanmamay9 tercih ediyorum şuan ama daha önceki tecrübeme dayanarak
Kaç haftalık hamilesiniz

14. Haftaya kadar kocam sabretsin. Kendimi ancak o zaman rahat hissederim ben galiba

Günaydın arkadaşlar,
Benim bebeğim tüp bebek. Dün ilk kez tüp bebek doktorumdan sonra devam edeceğim doktora gittim. 10+1 olmalıydı, 10+3 ölçtü çok sevindim. Herşey sağlıkla ilerliyor. Bebeğin plasentasının yerini çizerek gösterdi. Bugüne kadar solda gibi görünüyordu ama net bi şekilde sağda gördüm. (Vajinal ultrason) Bu durumda erkek geliyor galiba Fetal DNA için bu hafta kan vereceğim haftaya sonuç çıkar, bakalım olasılık tutacak mı?

Eklentiler

• IMG_7154.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 76
Bu arada ben bilgilerimi vermemişim onu farkettim. Bu gruptan önce Ocak ayı tüp bebek transferi olanlara girmişim bilgileri, buradaki listede yok. Beni de ekleyin size zahmet. Linakiz
Anne Yaşı 38
Son adet 24.12.2023
Kese 5+5
Kalp 7+3
Şehir İzmir
Anne hissi Kız
Tahmini doğum 29.09.2024

Anaaaa içinde a vitamini olduğundan zararlı diyolar her doktor farklı söylüyor yaa
Ben de aynisini soyledim. Internette her yazilana inanma dedi. Kokorec yedim sonra korktum pisman oldum vs dedim hic pisman olma dedi hatta. Ceviz avokado sut bol bol tuket dedi

Kızlar ben geldim normalde 10+5 ama doktor 5 gün geride dedi bide anlamadığım ikili tarama testi için ölçümü 12-13 haftada yapacağını söyledi onun haricinde bebişim gayet iyi daha ufak olduğu için cinsiyetle ilgili hiçbişey söylemedi bu arada ilişki açısından da sakınca yok dedi güzel bir muayeneydi kasık ağrılarımı söyledim idrar tahlili yaptı sonuçlar çıkınca arayacaklarmış bu arada cinsiyet tahmin edebilecek var mı fotoğraftan

Ya bide şimdi Bayadır yapmayınca orası kapanıyor ya biraz acıyor ondan da korkuyorum geçen hamileliğimde yapmamıştım kaç ay sonra daralınca çok zor olmuştu
Evet o malesef öyle oluyor ama sakıncası yoksa fazla ara verme çünkü sonuna doğru asla canımız istemeyecek

Değişik bir salgın var canım bnde geçen ay yaşadım aynı şeyi öksürük ağrı vardı bnde ben parol keçi boynuzu pekmezi günde bir tane tuzlu limon portakal tüketerek atlattım
Benim de bu ikinci kuzum ilki 1 ay sürmüştü o kadar vitamin takviye nereye gidiyor acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…