2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
bu arada benim de 2.hamileliğim bu. ve dediğiniz gibi benim doktorum da hem açıklamıştı hemde aldırır mısın sorusunu sormuştu sizin gibi konuşmalar geçmişti okuyunca hatırladım bu gebelik ilkine göre daha farklı unutkanlık tavan yapıyor ayrıca mide bulantıları yorgunluk sersem gibiyim inanın :) ben de bulamasaydım detaylıda bakarız diye düşünüyodum yine de içim rahatladı teşekkür ederim

Merhaba aynı durumu bende yaşadım randevum bu perşembe olacak geçen hafta kese göründü bebek görünmedi ondan bişey demedi haftaya gel dedi sizde göründü mü acaba

Merhaba aynı durumu bende yaşadım randevum bu perşembe olacak geçen hafta kese göründü bebek görünmedi ondan bişey demedi haftaya gel dedi sizde göründü mü acaba
Göründü çok şükür 7+1 de bebişi gördüm çok şükür ondan önce sadece hep kese gözüküyordu

Doğumdan sonraki düşüncene katılıyorum tabi bebişten gözüm görmez koca falan benim de bakalım doktorum ne diyecek ilişki konusunda ona göre ilerlerim sebest derse bile dikkatli olarak olur riske atamam zor buldum çünkü

K
BIz 2 günde bir cinsel iliṣkiye giriyoruz. Hiç sorun olmuyor

Kızlar aşırı vücut ağrım burum akıntım var boğazımda acıyor pastil içsem zararlı mıdır ya ateşimde çıkmaya başladı

Aynen canım bende öyle karnım iyice şekil alana kadar yaparım ondan sonra zaten asla dokundurtmam ya bide bende bi refleks gelişti kim karnıma yada bana dokunmaya kalksa karnımı ellerimle siper yapıyorum eşim bazen diyor zarar vermemden mi korkuyorsun diye ama onla alakası yok hani herkese karşı böyle istemsizce yapıyorum

Kızlar aşırı vücut ağrım burum akıntım var boğazımda acıyor pastil içsem zararlı mıdır ya ateşimde çıkmaya başladı
Pastil zararlı olabilir belki tuzlu gargara yapsan kuzum boğazındaki bakteriler gider rahatlatabilir ağrı ve ateş içinde sadece parola izin veriliyor

Acile gitsem mi acaba ateş için doktorum hamileliğin başında olmasından hoşlanmayız demişti. Ateşlenen var mı hiç aranızda

Valla bebek haberini aldıgımızdan beri bizde de tık olmadı doktor risk yok demişti ama biz korktuk yapasımız gelmedi garip olduk
Kız peki bebeğe yararını biliyormuydun gerçi burda nasıl anlatılır ki ilişki sırasındaki sıvınin bebeğe etkisi var iyi yönden bu yüzden doktorun yasaklamadigi sürece sıkıntı yapma

Pastil zararlı olabilir belki tuzlu gargara yapsan kuzum boğazındaki bakteriler gider rahatlatabilir ağrı ve ateş içinde sadece parola izin veriliyor
Ada çayı tuzlu gargara ile yaptım ama zaman geçtikçe artıyor gibi canım eşim ağır grip oldu ondan geçti sanırım

Esim de ben de bu konuda baya pimpirikliyiz dogumdan sonraya kadar beklemece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…