- 8 Mayıs 2023
- 2.300
- 2.523
- 53
- 28
Öyle gibi özellikle bizim grup kız çıkmadı hiç dahaBu sene erkek senesi galibaa kesinlesiyo gibi bizde bı an önce ogrenseydik cinsiyetleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle gibi özellikle bizim grup kız çıkmadı hiç dahaBu sene erkek senesi galibaa kesinlesiyo gibi bizde bı an önce ogrenseydik cinsiyetleri
Benim daha çok var öğrenemem muhtemelen yarın 10+5 olucamKaç haftalık oluyosun sende yarın belki öğrenirsin cinsiyeti
Benden kız çıkacak ben hissediyorum hatta eminim diyebilirim çünkü bu kadar cildimin bozulması normal değilÖyle gibi özellikle bizim grup kız çıkmadı hiç daha
Hadi inşallah bir prenses haberi gelsin buralaraBenden kız çıkacak ben hissediyorum hatta eminim diyebilirim çünkü bu kadar cildimin bozulması normal değil
Aynen sağlıklı olsunlardaÖyle gibi özellikle bizim grup kız çıkmadı hiç daha
Benimde gelecek pazartesi gidicem 12+5 oluyorum belki bı tahmin alabilirimBenim daha çok var öğrenemem muhtemelen yarın 10+5 olucam
Hadi inşallah gönlüne göre olurBenden kız çıkacak ben hissediyorum hatta eminim diyebilirim çünkü bu kadar cildimin bozulması normal değil
Söyler bence ya hadi inşallahBenimde gelecek pazartesi gidicem 12+5 oluyorum belki bı tahmin alabilirim
Aman sağlıklı olsun tosunumTutmadı hayırlı olsun cnm sağlıklı gelsin paşa
Ben en başından beri erkek hissediyodum zatenSen ne hissediyordun canım
9 Haftalık burda kız tahmin edilmiştiKız bidaha at bakalım goruntuleri eski olanları tez üstünde calısalım
Sağlıkla doğsunlarYine bir erkek daha
Benim de cildim berbat oldu kalçalar genişledi herkes kesin kız diyorduBenden kız çıkacak ben hissediyorum hatta eminim diyebilirim çünkü bu kadar cildimin bozulması normal değil
Bizim 12. Haftaya kadar yasaklamıştı doktorumuz bakalım haftaya kontrolümüz var ne diyecek ben biraz pimpirikliyim bu konuda en iyisi doğumdan sonra olmasıKızlar birşey soracağım biraz değişik olucak ama cinsel hayatınız ne durumda ben iki buçuk aydır bebek daha ufak diye eşime hayır diyorum doktor da zaten başlarda yapmayın demişti bide sıkıntı olur felan diye korkuyorum yaparsam
Bizimde hiç yok öğrendiğimizden beri eşim çok korkuyor ben teklif ediyorum ama hala tedirgin benimki biraz fazla pimpirikliKızlar birşey soracağım biraz değişik olucak ama cinsel hayatınız ne durumda ben iki buçuk aydır bebek daha ufak diye eşime hayır diyorum doktor da zaten başlarda yapmayın demişti bide sıkıntı olur felan diye korkuyorum yaparsam
Ay bilemedim Şimdi sizin belli oldu başlasın alışverişler bir de isim bulmacaBenim de cildim berbat oldu kalçalar genişledi herkes kesin kız diyordu
Ya şimdi karnım iyice şişene kadar doktorum izin verirse yaparım diyorum çünkü önceki hamileliğimde karnım şişken çocuğa haksızlık gibi geliyordu kendimi kötü hissediyordum yapmıyordum şimdi karnım şiş değilken olur yani bide doğumdan sonra da kocalara pek bakacağımızı düşünmüyorum benBizim 12. Haftaya kadar yasaklamıştı doktorumuz bakalım haftaya kontrolümüz var ne diyecek ben biraz pimpirikliyim bu konuda en iyisi doğumdan sonra olması
Benimki de istiyor ama ben pimpirikliyim ama en azından 3 ayın dolmasını beklerim ya doktor izin verse de heraldeBizimde hiç yok öğrendiğimizden beri eşim çok korkuyor ben teklif ediyorum ama hala tedirgin benimki biraz fazla pimpirikli