• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Kızlar birşey soracağım biraz değişik olucak ama cinsel hayatınız ne durumda ben iki buçuk aydır bebek daha ufak diye eşime hayır diyorum doktor da zaten başlarda yapmayın demişti bide sıkıntı olur felan diye korkuyorum yaparsam

Eklentiler

• 20240207_141658.jpg
    20240207_141658.jpg
    139,2 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar birşey soracağım biraz değişik olucak ama cinsel hayatınız ne durumda ben iki buçuk aydır bebek daha ufak diye eşime hayır diyorum doktor da zaten başlarda yapmayın demişti bide sıkıntı olur felan diye korkuyorum yaparsam
Bizim 12. Haftaya kadar yasaklamıştı doktorumuz bakalım haftaya kontrolümüz var ne diyecek ben biraz pimpirikliyim bu konuda en iyisi doğumdan sonra olması

Bizimde hiç yok öğrendiğimizden beri eşim çok korkuyor ben teklif ediyorum ama hala tedirgin benimki biraz fazla pimpirikli 😅

Bizim 12. Haftaya kadar yasaklamıştı doktorumuz bakalım haftaya kontrolümüz var ne diyecek ben biraz pimpirikliyim bu konuda en iyisi doğumdan sonra olması
Ya şimdi karnım iyice şişene kadar doktorum izin verirse yaparım diyorum çünkü önceki hamileliğimde karnım şişken çocuğa haksızlık gibi geliyordu kendimi kötü hissediyordum yapmıyordum şimdi karnım şiş değilken olur yani bide doğumdan sonra da kocalara pek bakacağımızı düşünmüyorum ben 🤣

Bizimde hiç yok öğrendiğimizden beri eşim çok korkuyor ben teklif ediyorum ama hala tedirgin benimki biraz fazla pimpirikli 😅
Benimki de istiyor ama ben pimpirikliyim ama en azından 3 ayın dolmasını beklerim ya doktor izin verse de heralde

Back