2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Doktor yapma dedi ya kız bize ne soruyon yap desek yapıcanmııı. 12 ye kadar doktor onermıyor genelde daha sonra rahim agzını degerlendirir soyler. Bizimki biz sormadan soyluyor zaten.

Doktor yapma dedi ya kız bize ne soruyon yap desek yapıcanmııı. 12 ye kadar doktor onermıyor genelde daha sonra rahim agzını degerlendirir soyler. Bizimki biz sormadan soyluyor zaten.
Yarın bende yine de sorucam doktor değiştirdim ya ben önceki doktorum söylüyordu da bu daha hiçbişey demedi

Benim de cildim berbat oldu kalçalar genişledi herkes kesin kız diyordu
Benim ilkinde herkes erkek diyordu. Karın şeklimden kalçamdan yuzumden. Canımın istediklerinden. Ama kızım oldu. Bu sefer cildimde cok çillenme var mesela. Aşırı. Sanki kılcal damarlarım çatlıyor ki sanırım olabilirmiş özellikle kustuktan sonra dikkatimi çekiyor cunku. Dahiliyeye gidersem sorucam bi ara. Kan sulandırıcıda kullanıyorum cunku. Ama henuz daha hamile oldugumu anlayan olmadı. Yorumlar da gelmıyo o sebeple sadece bi ablam yuzume mudahale etmek istiyor cok kurudui die sürekli krem falan önermeye calısıyo

Ben kilo aldım karnım çıktı popom büyüdü cildim bozuldu 10 kişiden 9u kız dedi erkek olunca biz de şaşırdık

Kızlar sizinde göbek bölgenizde killanma olmaya başladı mı
Sadece göbek bölgesi olsa yine iyi bu folik asitten midir kısa olan tüylerim bile uzadı ya göbek bölgesindekiler doğumdan sonra dökülüyor ama merak etme bende de gene çıktılar

Valla bebek haberini aldıgımızdan beri bizde de tık olmadı doktor risk yok demişti ama biz korktuk yapasımız gelmedi garip olduk

Sadece göbek bölgesi olsa yine iyi bu folik asitten midir kısa olan tüylerim bile uzadı ya göbek bölgesindekiler doğumdan sonra dökülüyor ama merak etme bende de gene çıktılar
Evet ya bende de göbek bölgemde kıl artışı oldu normalde hiç olmazdı bacaklarımda çenemde kaşlarım falan daha da bi hızlı artıyo artık

İçim rahatladı valla hormonlardan dolayı sanırım

Evet ya bende de göbek bölgemde kıl artışı oldu normalde hiç olmazdı bacaklarımda çenemde kaşlarım falan daha da bi hızlı artıyo artık
Daha yeni temizlenmiştim mesela bir hafta anca oldu gene aynıyım gına geldi ben bide kendim yapmıyorum kuaföre gidiyorum habire ücret eşim iflas bayrağını çekecek az kaldı

çok teşekkür ederim kızlar :) yorumu yazdıktan bi saat sonra randevu açılması da ayrı bi durum :))

çok teşekkür ederim kızlar :) yorumu yazdıktan bi saat sonra randevu açılması da ayrı bi durum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…