Doktor yapma dedi ya kız bize ne soruyonKızlar birşey soracağım biraz değişik olucak ama cinsel hayatınız ne durumda ben iki buçuk aydır bebek daha ufak diye eşime hayır diyorum doktor da zaten başlarda yapmayın demişti bide sıkıntı olur felan diye korkuyorum yaparsam
Ben bilemedim daha erken yok mu9 Haftalık burda kız tahmin edilmişti
Yarın bende yine de sorucam doktor değiştirdim ya ben önceki doktorum söylüyordu da bu daha hiçbişey demediDoktor yapma dedi ya kız bize ne soruyonyap desek yapıcanmııı. 12 ye kadar doktor onermıyor genelde daha sonra rahim agzını degerlendirir soyler. Bizimki biz sormadan soyluyor zaten.
Benim ilkinde herkes erkek diyordu. Karın şeklimden kalçamdan yuzumden. Canımın istediklerinden. Ama kızım oldu. Bu sefer cildimde cok çillenme var mesela. Aşırı. Sanki kılcal damarlarım çatlıyor ki sanırım olabilirmiş özellikle kustuktan sonra dikkatimi çekiyor cunku. Dahiliyeye gidersem sorucam bi ara. Kan sulandırıcıda kullanıyorum cunku. Ama henuz daha hamile oldugumu anlayan olmadı. Yorumlar da gelmıyo o sebepleBenim de cildim berbat oldu kalçalar genişledi herkes kesin kız diyordu
Genelde 12 haftada falan gittigimizde soyluyorşar ya ben hiç sormadım hep soyluyorlardı tak tak. Soylemezse sen sorarsınYarın bende yine de sorucam doktor değiştirdim ya ben önceki doktorum söylüyordu da bu daha hiçbişey demedi
Cinsiyet için 10 gün sonra tam %100 kesinleşir dedi onu beklicem değişebiliyomuş bazenAy bilemedimŞimdi sizin belli oldu başlasın alışverişler bir de isim bulmaca
Ben kilo aldım karnım çıktı popom büyüdü cildim bozuldu 10 kişiden 9u kız dedi erkek olunca biz de şaşırdıkBenim ilkinde herkes erkek diyordu. Karın şeklimden kalçamdan yuzumden. Canımın istediklerinden. Ama kızım oldu. Bu sefer cildimde cok çillenme var mesela. Aşırı. Sanki kılcal damarlarım çatlıyor ki sanırım olabilirmiş özellikle kustuktan sonra dikkatimi çekiyor cunku. Dahiliyeye gidersem sorucam bi ara. Kan sulandırıcıda kullanıyorum cunku. Ama henuz daha hamile oldugumu anlayan olmadı. Yorumlar da gelmıyo o sebeplesadece bi ablam yuzume mudahale etmek istiyor cok kurudui die sürekli krem falan önermeye calısıyo
Benim hiç bı lekenlenmem fln yoktu 9.haftadan sonra olmaya başladı tabi ki çok sık değil 1 2 haftada bir doktorum herhangi bir yasak koymadıBenimki de istiyor ama ben pimpirikliyim ama en azından 3 ayın dolmasını beklerim ya doktor izin verse de heralde
Sadece göbek bölgesi olsa yine iyi bu folik asitten midir kısa olan tüylerim bile uzadı ya göbek bölgesindekiler doğumdan sonra dökülüyor ama merak etme bende de gene çıktılarKızlar sizinde göbek bölgenizde killanma olmaya başladı mı
Evet ya ben normalde lazer yaptırmıştım, hiç yok gibiydi. Göbek, bacak, genital arttı maalesef süreçteKızlar sizinde göbek bölgenizde killanma olmaya başladı mı
Valla bebek haberini aldıgımızdan beri bizde de tık olmadıKızlar birşey soracağım biraz değişik olucak ama cinsel hayatınız ne durumda ben iki buçuk aydır bebek daha ufak diye eşime hayır diyorum doktor da zaten başlarda yapmayın demişti bide sıkıntı olur felan diye korkuyorum yaparsam
Evet ya bende de göbek bölgemde kıl artışı oldu normalde hiç olmazdı bacaklarımda çenemde kaşlarım falan daha da bi hızlı artıyo artıkSadece göbek bölgesi olsa yine iyi bu folik asitten midir kısa olan tüylerim bile uzadı ya göbek bölgesindekiler doğumdan sonra dökülüyor ama merak etme bende de gene çıktılar
İçim rahatladı valla hormonlardan dolayı sanırımSadece göbek bölgesi olsa yine iyi bu folik asitten midir kısa olan tüylerim bile uzadı ya göbek bölgesindekiler doğumdan sonra dökülüyor ama merak etme bende de gene çıktılar
Dokuluyomus Göbek bölgesi neyse kiEvet ya bende de göbek bölgemde kıl artışı oldu normalde hiç olmazdı bacaklarımda çenemde kaşlarım falan daha da bi hızlı artıyo artık
Evet ya doğumdan sonra düzene gireriz inşallahEvet ya ben normalde lazer yaptırmıştım, hiç yok gibiydi. Göbek, bacak, genital arttı maalesef süreçte
Daha yeni temizlenmiştim mesela bir hafta anca oldu gene aynıyım gına geldi ben bide kendim yapmıyorum kuaföre gidiyorum habire ücretEvet ya bende de göbek bölgemde kıl artışı oldu normalde hiç olmazdı bacaklarımda çenemde kaşlarım falan daha da bi hızlı artıyo artık
Ya hem hormonlar bide folik asit gerçekten besliyorİçim rahatladı valla hormonlardan dolayı sanırım
Canım benim ilk cocugumda doktor dediki 2li tarama vaktin geldi ister misin dedi bende açıklamasını istedim güzelce açıkladı sana şunu diyim dedi eğer ki çocuk down sendromlu olsa biseyi olsa aldıracak misin dedi. Hayır tabiki de dedim o zaman tamam yapmayalım. Detayliya girersin dedi oylede yaptık. Şimdi 2. Hamileyim devlette yer bulmak imkansız bulursa yaptırırım bulamazsamda çok önemli bişey değil. Detaylı benim açımdan daha iyi
çok teşekkür ederim kızlar :) yorumu yazdıktan bi saat sonra randevu açılması da ayrı bi durum :))Canım ben devlete gidiyorum sadece bu testi yaptırmak amaçlı para ödemiyim diye randevu almak zor olduğu için ben randevusuz gidiyorum geçen hafta gitmiştim bebek ölçümde 2 gün geride olduğu için yapmadı bu cuma gideceğim. Danışmadan kayıt yaptırıyorsun gidip arada muaneye alıyorlar seni de birde durumu anlatırsan daha rahat muaneye olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?