• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
kızlar bu arada belki konusu geçmiştir ama ben sormak istedim. ikili test yaptırmayan var mı? 2 haftadır sıra bekliyorum 11.haftama girdim ama devlette yer yok sanırım. ya özele gideceğim günüm geçmesin diye ya da vazgeçeceğim kafam karışık biraz...
Canım benim ilk cocugumda doktor dediki 2li tarama vaktin geldi ister misin dedi bende açıklamasını istedim güzelce açıkladı sana şunu diyim dedi eğer ki çocuk down sendromlu olsa biseyi olsa aldıracak misin dedi. Hayır tabiki de dedim o zaman tamam yapmayalım. Detayliya girersin dedi oylede yaptık. Şimdi 2. Hamileyim devlette yer bulmak imkansız bulursa yaptırırım bulamazsamda çok önemli bişey değil. Detaylı benim açımdan daha iyi

Ben ekstra almıyorum şimdilik doktorum sadece imom omega ile devam etmemi ayrıca demir ilacı içmemi önerdi canım. Siz ayrıca kullanıyor musunuz?
Bende şuan kullanmıyorum d vitamini. imom omega folik asitini kullanıyorum 13. haftamdayım 4 hafta sonra randevum var o zaman demir ilacına başlayacagımı söyledi

Bende şuan kullanmıyorum d vitamini. imom omega folik asitini kullanıyorum 13. haftamdayım 4 hafta sonra randevum var o zaman demir ilacına başlayacagımı söyledi
Ya açıkçası demir ilacını bir türlü oturtamadım. Bir içiyorum bir unutuyorum. Gündüz içmek istemiyorum bulantılarım rahatladı hayat kalitem geri geldi valla bir daha kaybetmek istemedim dkfjs. Ama akşam da o yemekten bir saat öncesinde aklıma gelip de içmiyorum napim... Düzeni oturtmam lazım :/ bir de kızlar ben şimdi daha 12+0'ım ancak 11+0-11+6'nın tamamı çok da şiddetli olmayan ama sağda veya solda da olmayan bayaa ya rahmimde ya da mesanemde (hangisi hangisi bilemiyorum dsfjsfl) minik ağrı ve sancılarla geçti. Benim bildiğim büyüme ağrıları rahmi tutan sağ veya sol bağların tekinde veya ikisinde birlikte hissedilir böyle lönk diye ortada olmaz. Acaba bir sıkıntı mı var yoksa enfeksiyonum falan mı şiddetlendi?

Ya açıkçası demir ilacını bir türlü oturtamadım. Bir içiyorum bir unutuyorum. Gündüz içmek istemiyorum bulantılarım rahatladı hayat kalitem geri geldi valla bir daha kaybetmek istemedim dkfjs. Ama akşam da o yemekten bir saat öncesinde aklıma gelip de içmiyorum napim... Düzeni oturtmam lazım :/ bir de kızlar ben şimdi daha 12+0'ım ancak 11+0-11+6'nın tamamı çok da şiddetli olmayan ama sağda veya solda da olmayan bayaa ya rahmimde ya da mesanemde (hangisi hangisi bilemiyorum dsfjsfl) minik ağrı ve sancılarla geçti. Benim bildiğim büyüme ağrıları rahmi tutan sağ veya sol bağların tekinde veya ikisinde birlikte hissedilir böyle lönk diye ortada olmaz. Acaba bir sıkıntı mı var yoksa enfeksiyonum falan mı şiddetlendi?
Gece yatmadan iç kız. Başıcuna koy işte yatarken hüplet ve uyu🙈

Belki enfeksiyondan kaynaklanıyodur canım. Bol sıvı tüket. Birde doktoruna sor istersen ama sanmıyorum başka bir sıkıntı oldugunu

kızlar bu arada belki konusu geçmiştir ama ben sormak istedim. ikili test yaptırmayan var mı? 2 haftadır sıra bekliyorum 11.haftama girdim ama devlette yer yok sanırım. ya özele gideceğim günüm geçmesin diye ya da vazgeçeceğim kafam karışık biraz...
Canım ben devlete gidiyorum sadece bu testi yaptırmak amaçlı para ödemiyim diye randevu almak zor olduğu için ben randevusuz gidiyorum geçen hafta gitmiştim bebek ölçümde 2 gün geride olduğu için yapmadı bu cuma gideceğim. Danışmadan kayıt yaptırıyorsun gidip arada muaneye alıyorlar seni de birde durumu anlatırsan daha rahat muaneye olursun

Belki enfeksiyondan kaynaklanıyodur canım. Bol sıvı tüket. Birde doktoruna sor istersen ama sanmıyorum başka bir sıkıntı oldugunu
Ben de sanmıyorum başka bir sıkıntı olduğunu ama yine de endişeleniyorum tabii ki. Bugün bir tık daha iyi gibiyim bakalım cuma günü ikili test günü. Doktoruma detaylıca sorayım her şeyi. Teşekkür ederim ilgin için kuşum :anneadayı::KK200:
Gece yatmadan iç kız. Başıcuna koy işte yatarken hüplet ve uyu🙈
Ben sanki o bir saat sonra yemek yenmesi gerekiyor diye düşündüğümden öyle yapmadım. Yapılabiliyorsa canıma minnet :kahve:

Ben de sanmıyorum başka bir sıkıntı olduğunu ama yine de endişeleniyorum tabii ki. Bugün bir tık daha iyi gibiyim bakalım cuma günü ikili test günü. Doktoruma detaylıca sorayım her şeyi. Teşekkür ederim ilgin için kuşum :anneadayı::KK200:

Ben sanki o bir saat sonra yemek yenmesi gerekiyor diye düşündüğümden öyle yapmadım. Yapılabiliyorsa canıma minnet :kahve:
Yok kız tam aksi yememen lazım yemekten en az 1 saat önce o. Sütlü bişey yiceksen de en az 2 saat once. O ilaç ne kasar açsan o kadar etkili

Yok kız tam aksi yememen lazım yemekten en az 1 saat önce o. Sütlü bişey yiceksen de en az 2 saat once. O ilaç ne kasar açsan o kadar etkili
E süper yatmadan atayım ağzıma uyur geçerim. Sen benim bu acemilikle başa çıkan tek insansın sfpsdkfsdk gebelik haftası muhabbetinde de aynısıydı :KK48:

E süper yatmadan atayım ağzıma uyur geçerim. Sen benim bu acemilikle başa çıkan tek insansın sfpsdkfsdk gebelik haftası muhabbetinde de aynısıydı :KK48:
Aynı yollardan yeni gectim ben😂 gerci gebelik haftası karmaşası yaşamamıştım ama 😂😂😂 üstelik benim kız doguma kadar 1 hafta ondeydi onda bile hiç 1 hafta almamıstım ileri😂😂😂😂😂😂 ama bu vitamin ilac bulamtı kusma olaylarını toparlarken cok zorlanmıştım. Ama merak etme en az 3 doktor ve bir sürü eczacıdan destek alarak bu kullanım duzenşni oturttum 😂😂

Taramadan çıktık ultrasonda her şey yolunda göründü inş kan sonucu da güzel gelir. T Tali89 kız tahmin etmiştin %95 erkek dedi doktor 😄

Eklentiler

• 20240304_120719.jpg
    20240304_120719.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 60
Yarın sabah dokuzda benim de randevum var bakalım heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor 😇

Özeldeki doktorum bidahaki gelişinde kontrol amaçlı idrar tahlili yap gel demişti devlette randevu bulunca bugün gittim tahlillerimi verdim bide hemogram ekledim yanına hastalıktan kurtulamadım çok kötüyüm kızlar dikkat edin kendinize 🙏🏻 Bebişi 5-10 sn de olsa gördüm kıpır kıpır hiç durmuyordu maaşallah 14.haftama girdim 🩷 Cinsiyet sordum ben göremem dedi kısacası uğraşamam dedi. 😅😅 Bende üstelemddim 2 hafta sonra net öğrenirim kendi doktorumda

Back