Evet ultrasondan bakıyolar önce sonra kan veriyorsunuz ben hafif atıştırıp gitmiştim sabahtı randevumuzYarın ikili taramaya gircez çok gerginimkarından bakıyorlar dimi bir de aç tok farketmiyo galiba yaptıranlar yardımcı olur musunuz?
Biruni hospital fulya Özkan a gidiyorumKızlar istanbulda dr önerisi bulunabilir misiniz?
O korku ile ani ters bir hareket yapabilirsiniz benceYa kızlar evde kedi var çok severim normlde korkmam ama aniden üste zıplayınca gün içinde korku yaşıyorum ve panikliyorum bebeğe bi zararı var mıdır acaba korku da kötü sonuçta irkiliyorum mecbur istirahat yapmam lazım diyeabimlerde kalıyorum burdada kedi derdi var
Canım irkiliyorum bayağı ve canım aşırı sıkıldı normlde gebe değilken biri böyle dese gülerdim ne abartıyor diye.İnsan zor sahip olunca cidden herşey değişiyorO korku ile ani ters bir hareket yapabilirsiniz bence
Dikkat et kendine panik atak tansiyonu bile yukselte bilirCanım irkiliyorum bayağı ve canım aşırı sıkıldı normlde gebe değilken biri böyle dese gülerdim ne abartıyor diye.İnsan zor sahip olunca cidden herşey değişiyor
Evet karından canım, normal ultrason kontrolü gibi. Daha sonra aynı gün kan vereceksin aç tok farketmez.Yarın ikili taramaya gircez çok gerginimkarından bakıyorlar dimi bir de aç tok farketmiyo galiba yaptıranlar yardımcı olur musunuz?
13 oldum hâlâ devam ediyor bende deMerhaba hanımlar. 12+5 teyim sizin bulantılarınız ne durumda. Önceden sadece sabah bulantısı olurken bir haftadır akşamları da başladı hatta mutlaka yediğimi çıkarıyorum. Prilam kullanıyorum ama onu da nereye kadar kullanacağım bilmiyorum. Perşembe kontrolüm var soze de bir sorayım dedim
Teşekkür ederimmEvet karından canım, normal ultrason kontrolü gibi. Daha sonra aynı gün kan vereceksin aç tok farketmez.
Teşekkür ederiimmEvet ultrasondan bakıyolar önce sonra kan veriyorsunuz ben hafif atıştırıp gitmiştim sabahtı randevumuz
Ben ekstra almıyorum şimdilik doktorum sadece imom omega ile devam etmemi ayrıca demir ilacı içmemi önerdi canım. Siz ayrıca kullanıyor musunuz?Kızlar d vitaminini günde kaç damla alıyorsunuz acaba
Günde 5-6 damla/pufKızlar d vitaminini günde kaç damla alıyorsunuz acaba
ben gaziosmanpaşa'da dr emine dilşad herkiloğlu'na gidiyorum. memnunum çok ilgili bi doktorKızlar istanbulda dr önerisi bulunabilir misiniz?
Ben yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorumkızlar bu arada belki konusu geçmiştir ama ben sormak istedim. ikili test yaptırmayan var mı? 2 haftadır sıra bekliyorum 11.haftama girdim ama devlette yer yok sanırım. ya özele gideceğim günüm geçmesin diye ya da vazgeçeceğim kafam karışık biraz...
Evet yapılıyor normal doktora muayene olmaya gitti mi direk zaten kan ve ultrasona yönlendiriyor seniİkili test ile ilgili ben de bir şey soracağım. Ben 11+3 günüme gelecek şekilde doktor randevusu aldım devletten. Normal randevuya gittiğimde ikili test yapılıyor mu? Yoksa onun için ayrıca bir randevu sistemi mi var devletin? Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?