2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Yarın ikili taramaya gircez çok gerginim karından bakıyorlar dimi bir de aç tok farketmiyo galiba yaptıranlar yardımcı olur musunuz?
Evet ultrasondan bakıyolar önce sonra kan veriyorsunuz ben hafif atıştırıp gitmiştim sabahtı randevumuz

Merhaba hanımlar. 12+5 teyim sizin bulantılarınız ne durumda. Önceden sadece sabah bulantısı olurken bir haftadır akşamları da başladı hatta mutlaka yediğimi çıkarıyorum. Prilam kullanıyorum ama onu da nereye kadar kullanacağım bilmiyorum. Perşembe kontrolüm var soze de bir sorayım dedim

Ya kızlar evde kedi var çok severim normlde korkmam ama aniden üste zıplayınca gün içinde korku yaşıyorum ve panikliyorum bebeğe bi zararı var mıdır acaba korku da kötü sonuçta irkiliyorum mecbur istirahat yapmam lazım diyeabimlerde kalıyorum burdada kedi derdi var

O korku ile ani ters bir hareket yapabilirsiniz bence

Canım irkiliyorum bayağı ve canım aşırı sıkıldı normlde gebe değilken biri böyle dese gülerdim ne abartıyor diye.İnsan zor sahip olunca cidden herşey değişiyor
Dikkat et kendine panik atak tansiyonu bile yukselte bilir

Yarın ikili taramaya gircez çok gerginim karından bakıyorlar dimi bir de aç tok farketmiyo galiba yaptıranlar yardımcı olur musunuz?
Evet karından canım, normal ultrason kontrolü gibi. Daha sonra aynı gün kan vereceksin aç tok farketmez.

13 oldum hâlâ devam ediyor bende de

kızlar bu arada belki konusu geçmiştir ama ben sormak istedim. ikili test yaptırmayan var mı? 2 haftadır sıra bekliyorum 11.haftama girdim ama devlette yer yok sanırım. ya özele gideceğim günüm geçmesin diye ya da vazgeçeceğim kafam karışık biraz...

İkili test ile ilgili ben de bir şey soracağım. Ben 11+3 günüme gelecek şekilde doktor randevusu aldım devletten. Normal randevuya gittiğimde ikili test yapılıyor mu? Yoksa onun için ayrıca bir randevu sistemi mi var devletin? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum

Evet yapılıyor normal doktora muayene olmaya gitti mi direk zaten kan ve ultrasona yönlendiriyor seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…