2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Mantıklı canm gerek okdukça takviye yaparız artık sen alışverişe başladın mı ben 14. Haftama girmek ğzereyim sence acele mi ediyorum akışveriş için canm
Elimden geldikçe al bence fiyatlar iyice tavan yapmadan ne kadar erken o kadar iyi bence yavaş yavaş herşeyini tamamlarsim

Aynen öyle reflulu olursa devamlı kusarsa mecbur üst değişip durursun ama kusmassa değişmeye bile gerek kalmıyor bizde de kıyafetler duruyor hep beş altı takım gorumcemde yollamistim şimdi hepsini korsemi felan geri istedim

Siapris verin yiyin etsiz ve acısız olduktan sonra ara sıra yemekte sorun olmuyor ben herşeyden yiyorum az da olsa ama son üç ay kala hergun muz yiycem bebeğe özellikle kilo aldırıyor kaşar peynir yoğurt

Siapris verin yiyin etsiz ve acısız olduktan sonra ara sıra yemekte sorun olmuyor ben herşeyden yiyorum az da olsa ama son üç ay kala hergun muz yiycem bebeğe özellikle kilo aldırıyor kaşar peynir yoğurt
Bu gidişle yicem zaten ben akşamları yemek yiyemiyorum ya bı de etten tiskindim galiba düşününce bile midem bulanıyor

Bu gidişle yicem zaten ben akşamları yemek yiyemiyorum ya bı de etten tiskindim galiba düşününce bile midem bulanıyor
Hahah cnm şey çekti hani eskiden soba gözlerinde patates yapardık ya gidiyim fırında yapıyım diyorum allahhhh aklıma düştü bak

Hahah cnm şey çekti hani eskiden soba gözlerinde patates yapardık ya gidiyim fırında yapıyım diyorum allahhhh aklıma düştü bak
Ohooo böyle giderse kim bilir kaç kilo alırız zaten almak istiyorum da akşamları yiyemiyorum zaten canım ne isterse gündüz yiyorum patates haşlaması yapayım ben de çok severim tuzlayıp yemeyi

Kızlar baş ağrısı beni çok zorluyor ya enseme vuruyor ağrısı sanki sürekli ilacda içmek istemiyorum sadece bende mi oluyor bu sizde olan var mı

Kızlar baş ağrısı beni çok zorluyor ya enseme vuruyor ağrısı sanki sürekli ilacda içmek istemiyorum sadece bende mi oluyor bu sizde olan var mı
Benim migrenim var canım normalde de hamilelikle inanılmaz tetiklendi. Doktorum bana her gece içmem gereken bir magnezyum önerdi. İstersen doktoruna danış sende. Ben her gün düzenli içemesem de içiyorum ağrı başlayınca vs çünkü Parol asla fayda etmiyor

Eklentiler

• IMG_2162.png
    182,9 KB · Görüntüleme: 30
Ohooo böyle giderse kim bilir kaç kilo alırız zaten almak istiyorum da akşamları yiyemiyorum zaten canım ne isterse gündüz yiyorum patates haşlaması yapayım ben de çok severim tuzlayıp yemeyi
Ben de sabah kahvaltıda yedim midem almadı pek bişey die

Bana da magnezyum verdi ama ise yaramıyor bunu da sorayım çok sıkıntı yaşıyorum çünkü

Uykuyu ya fazla uyuyorsun yada uykusuz kalıyorsun yorgunlukta baş ağrısı yapar paroldan başka ağrı kesici içme paraloda doktoruna danışarak iç

Uykuyu ya fazla uyuyorsun yada uykusuz kalıyorsun yorgunlukta baş ağrısı yapar paroldan başka ağrı kesici içme paraloda doktoruna danışarak iç
Bilemiyorum canım çok da uyumuyorum ideal aslında 8 saat fln uyuyorum gündüzleri de çoğu zaman uyuyacak vakit bulamıyorum bı de dış aldıktan sonra daha da artıyor sanki bana mı öyle geliyor bilemiyorum

Yarın ikili taramaya gircez çok gerginim karından bakıyorlar dimi bir de aç tok farketmiyo galiba yaptıranlar yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…