Canım benim ilk cocugumda doktor dediki 2li tarama vaktin geldi ister misin dedi bende açıklamasını istedim güzelce açıkladı sana şunu diyim dedi eğer ki çocuk down sendromlu olsa biseyi olsa aldıracak misin dedi. Hayır tabiki de dedim o zaman tamam yapmayalım. Detayliya girersin dedi oylede yaptık. Şimdi 2. Hamileyim devlette yer bulmak imkansız bulursa yaptırırım bulamazsamda çok önemli bişey değil. Detaylı benim açımdan daha iyikızlar bu arada belki konusu geçmiştir ama ben sormak istedim. ikili test yaptırmayan var mı? 2 haftadır sıra bekliyorum 11.haftama girdim ama devlette yer yok sanırım. ya özele gideceğim günüm geçmesin diye ya da vazgeçeceğim kafam karışık biraz...
Ben aksam yemeginden sonra ekmeğe 6 damla damlatip yiyorumKızlar d vitaminini günde kaç damla alıyorsunuz acaba
Bende şuan kullanmıyorum d vitamini. imom omega folik asitini kullanıyorum 13. haftamdayım 4 hafta sonra randevum var o zaman demir ilacına başlayacagımı söylediBen ekstra almıyorum şimdilik doktorum sadece imom omega ile devam etmemi ayrıca demir ilacı içmemi önerdi canım. Siz ayrıca kullanıyor musunuz?
Ya açıkçası demir ilacını bir türlü oturtamadım. Bir içiyorum bir unutuyorum. Gündüz içmek istemiyorum bulantılarım rahatladı hayat kalitem geri geldi valla bir daha kaybetmek istemedim dkfjs. Ama akşam da o yemekten bir saat öncesinde aklıma gelip de içmiyorum napim... Düzeni oturtmam lazım :/ bir de kızlar ben şimdi daha 12+0'ım ancak 11+0-11+6'nın tamamı çok da şiddetli olmayan ama sağda veya solda da olmayan bayaa ya rahmimde ya da mesanemde (hangisi hangisi bilemiyorum dsfjsfl) minik ağrı ve sancılarla geçti. Benim bildiğim büyüme ağrıları rahmi tutan sağ veya sol bağların tekinde veya ikisinde birlikte hissedilir böyle lönk diye ortada olmaz. Acaba bir sıkıntı mı var yoksa enfeksiyonum falan mı şiddetlendi?Bende şuan kullanmıyorum d vitamini. imom omega folik asitini kullanıyorum 13. haftamdayım 4 hafta sonra randevum var o zaman demir ilacına başlayacagımı söyledi
Gece yatmadan iç kız. Başıcuna koy işte yatarken hüplet ve uyuYa açıkçası demir ilacını bir türlü oturtamadım. Bir içiyorum bir unutuyorum. Gündüz içmek istemiyorum bulantılarım rahatladı hayat kalitem geri geldi valla bir daha kaybetmek istemedim dkfjs. Ama akşam da o yemekten bir saat öncesinde aklıma gelip de içmiyorum napim... Düzeni oturtmam lazım :/ bir de kızlar ben şimdi daha 12+0'ım ancak 11+0-11+6'nın tamamı çok da şiddetli olmayan ama sağda veya solda da olmayan bayaa ya rahmimde ya da mesanemde (hangisi hangisi bilemiyorum dsfjsfl) minik ağrı ve sancılarla geçti. Benim bildiğim büyüme ağrıları rahmi tutan sağ veya sol bağların tekinde veya ikisinde birlikte hissedilir böyle lönk diye ortada olmaz. Acaba bir sıkıntı mı var yoksa enfeksiyonum falan mı şiddetlendi?
Belki enfeksiyondan kaynaklanıyodur canım. Bol sıvı tüket. Birde doktoruna sor istersen ama sanmıyorum başka bir sıkıntı oldugunuYa açıkçası demir ilacını bir türlü oturtamadım. Bir içiyorum bir unutuyorum. Gündüz içmek istemiyorum bulantılarım rahatladı hayat kalitem geri geldi valla bir daha kaybetmek istemedim dkfjs. Ama akşam da o yemekten bir saat öncesinde aklıma gelip de içmiyorum napim... Düzeni oturtmam lazım :/ bir de kızlar ben şimdi daha 12+0'ım ancak 11+0-11+6'nın tamamı çok da şiddetli olmayan ama sağda veya solda da olmayan bayaa ya rahmimde ya da mesanemde (hangisi hangisi bilemiyorum dsfjsfl) minik ağrı ve sancılarla geçti. Benim bildiğim büyüme ağrıları rahmi tutan sağ veya sol bağların tekinde veya ikisinde birlikte hissedilir böyle lönk diye ortada olmaz. Acaba bir sıkıntı mı var yoksa enfeksiyonum falan mı şiddetlendi?
Canım ben devlete gidiyorum sadece bu testi yaptırmak amaçlı para ödemiyim diye randevu almak zor olduğu için ben randevusuz gidiyorum geçen hafta gitmiştim bebek ölçümde 2 gün geride olduğu için yapmadı bu cuma gideceğim. Danışmadan kayıt yaptırıyorsun gidip arada muaneye alıyorlar seni de birde durumu anlatırsan daha rahat muaneye olursunkızlar bu arada belki konusu geçmiştir ama ben sormak istedim. ikili test yaptırmayan var mı? 2 haftadır sıra bekliyorum 11.haftama girdim ama devlette yer yok sanırım. ya özele gideceğim günüm geçmesin diye ya da vazgeçeceğim kafam karışık biraz...
Ben de sanmıyorum başka bir sıkıntı olduğunu ama yine de endişeleniyorum tabii ki. Bugün bir tık daha iyi gibiyim bakalım cuma günü ikili test günü. Doktoruma detaylıca sorayım her şeyi. Teşekkür ederim ilgin için kuşumBelki enfeksiyondan kaynaklanıyodur canım. Bol sıvı tüket. Birde doktoruna sor istersen ama sanmıyorum başka bir sıkıntı oldugunu
Ben sanki o bir saat sonra yemek yenmesi gerekiyor diye düşündüğümden öyle yapmadım. Yapılabiliyorsa canıma minnetGece yatmadan iç kız. Başıcuna koy işte yatarken hüplet ve uyu
Yok kız tam aksi yememen lazım yemekten en az 1 saat önce o. Sütlü bişey yiceksen de en az 2 saat once. O ilaç ne kasar açsan o kadar etkiliBen de sanmıyorum başka bir sıkıntı olduğunu ama yine de endişeleniyorum tabii ki. Bugün bir tık daha iyi gibiyim bakalım cuma günü ikili test günü. Doktoruma detaylıca sorayım her şeyi. Teşekkür ederim ilgin için kuşum
Ben sanki o bir saat sonra yemek yenmesi gerekiyor diye düşündüğümden öyle yapmadım. Yapılabiliyorsa canıma minnet
E süper yatmadan atayım ağzıma uyur geçerim. Sen benim bu acemilikle başa çıkan tek insansın sfpsdkfsdk gebelik haftası muhabbetinde de aynısıydıYok kız tam aksi yememen lazım yemekten en az 1 saat önce o. Sütlü bişey yiceksen de en az 2 saat once. O ilaç ne kasar açsan o kadar etkili
Aynı yollardan yeni gectim benE süper yatmadan atayım ağzıma uyur geçerim. Sen benim bu acemilikle başa çıkan tek insansın sfpsdkfsdk gebelik haftası muhabbetinde de aynısıydı
Kaç haftalık oluyosun sende yarın belki öğrenirsin cinsiyetiYarın sabah dokuzda benim de randevum var bakalım heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?