- 1 Eylül 2022
- 419
- 367
İşe yarıyor mu gerçekten ya dün indirimi vardı sepete attım ama almadım emin olamadımBen 2. Şişeye gectim bugun tadı biraz farklı geldi ya her şişe farklı yada sabah agzımın tadı yok. Ben kaşıkla yuvarlıyorum ama kahvaltıda salatana falan da dokebilirsin bence ekmek yiyorsan üstüne dok mesela
Goon premium soft kullanıyorum. Ara ara indirime giriyor fiyatı düşüyor. Prima premium kullanıyordum onunla kıyasladığımda bacaklarında daha az iz yaptı ve hiç pişik problemimiz olmadı.Sleepy bio natural bez kullanıyordum ama son aldığım aşırı kalitesiz, değişmiş gibi. Farklı bez önerisi olan var mı? Prima premium care olduğum yerde yok onun dışında bir tavsiyeye açığım. Bir hafta kadar idare etmem gerekiyor
Ya bizim 14 Kasımdaydı aşımız sağlık ocağı arayıp haber verdi toplu yapılıyormuş bu aşı, en erken 3 Aralığa kaldı. 9 Aralıkta bebeğim 3 aylık olacak. O yüzden başka merkezlere yönlendirebiliriz dedi gruplarına yazıp haber bekliyeceğiz dedi hemşire. Her zaman açılan açılan değilmişArkadaşlar bebeklerimiz çıldırmış durumda Allahtan hepimize sabırlar ve bol uykular diliyorum
Bir şey soracağım bugün biz 2. Ay aşısı olduk aşıdan sonra siz hemen calpol verdiniz mi yoksa ateş mi beklediniz
Ay bilmiyorum tamamen tesadüf olabilir ama ben ilk aydan sonra süt artırıcı herşeyi kestim sadece bunu kullandım. Tazik yuzunden. Arada bitki çayları içtim. Bazen tahin helvası falanda yedim tabi ama ilk ay cok cok şey yapıyordum 2. Ay kontrolunde baya kilo almış bizimki ve emme süresi 5-8 dk falana düşmüştü. Belki kullanmasam da boyle olurdu hiç bilemiyorumİşe yarıyor mu gerçekten ya dün indirimi vardı sepete attım ama almadım emin olamadım
Ya evet sırf bağışıklığı güçlendirmek için bile kullanılır aslında. Solgarın o meşhur takviyesini kullanıyordum ben ama bu daha doğal işe yarıyorsa tercihim bundan yana olur tabi ki. Alaydım dün keşke tühh gaza geldim sen yazıncaAy bilmiyorum tamamen tesadüf olabilir ama ben ilk aydan sonra süt artırıcı herşeyi kestim sadece bunu kullandım. Tazik yuzunden. Arada bitki çayları içtim. Bazen tahin helvası falanda yedim tabi ama ilk ay cok cok şey yapıyordum 2. Ay kontrolunde baya kilo almış bizimki ve emme süresi 5-8 dk falana düşmüştü. Belki kullanmasam da boyle olurdu hiç bilemiyorum. Ama ben 2. Şişeye basladım 3. Siparişi de verdim. Zararlı bişey yok diye düşünüyorum.
Biz de hasta olduk diye ikinci ayın ortasına kaldık böyle aktarsınlar bakalım bence sizi kuşum sarkmasın 3. AyaYa bizim 14 Kasımdaydı aşımız sağlık ocağı arayıp haber verdi toplu yapılıyormuş bu aşı, en erken 3 Aralığa kaldı. 9 Aralıkta bebeğim 3 aylık olacak. O yüzden başka merkezlere yönlendirebiliriz dedi gruplarına yazıp haber bekliyeceğiz dedi hemşire. Her zaman açılan açılan değilmiş
Evet canım haber bekliyorum hemşiredenBiz de hasta olduk diye ikinci ayın ortasına kaldık böyle aktarsınlar bakalım bence sizi kuşum sarkmasın 3. Aya
Yani kendimiz de karıstırıp yapabiliriz aslında ama ben üşengecimYa evet sırf bağışıklığı güçlendirmek için bile kullanılır aslında. Solgarın o meşhur takviyesini kullanıyordum ben ama bu daha doğal işe yarıyorsa tercihim bundan yana olur tabi ki. Alaydım dün keşke tühh gaza geldim sen yazınca
Calpol var mı evde 1 çay kaşığı verebilirsin 38i geçerse. Burnunu sürekli temizle bir de buhar makinan yoksa banyoda suyu en sıcak ayarda aç çocukla orda dur buhar olsun iyice o da balgamı sümüğü yumuşatırKızlar ya oğlum çok halsiz, gözleri yaşarıyor ateşi 38, katır kutur bir öksürük var, hapşırıyor. Ne yapabilirim? Üstünü çıkarttım zibinla duruyor, burnuna serum fizyolojik yaptım hem sabah hem ikindileyin. Kakası normal ama daha çok yapıyor, yemesi normal.Cucuthecatt .hirilti yok gibi ama fena öksürüyor. Balgamı var sanki.
Rota aşısından sonra kakasını elsivenle almamız gerekiyomuş bu arada biz yaptırmadık daha bilmiyorum uyku haliniKızlar bugün rota aşısını yaptırdık baya uyku yaptı bizde normal mi? Normalde bu kadar derin uyumayan oğlum baya uykuda aşıdan sonra. Tecrübeliler aydınlatabilir mi korkmalı mıyım?
Goon onun gibi memnun olduğum markaSleepy bio natural bez kullanıyordum ama son aldığım aşırı kalitesiz, değişmiş gibi. Farklı bez önerisi olan var mı? Prima premium care olduğum yerde yok onun dışında bir tavsiyeye açığım. Bir hafta kadar idare etmem gerekiyor