2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İşe yarıyor mu gerçekten ya dün indirimi vardı sepete attım ama almadım emin olamadım

Goon premium soft kullanıyorum. Ara ara indirime giriyor fiyatı düşüyor. Prima premium kullanıyordum onunla kıyasladığımda bacaklarında daha az iz yaptı ve hiç pişik problemimiz olmadı.

Ya bizim 14 Kasımdaydı aşımız sağlık ocağı arayıp haber verdi toplu yapılıyormuş bu aşı, en erken 3 Aralığa kaldı. 9 Aralıkta bebeğim 3 aylık olacak. O yüzden başka merkezlere yönlendirebiliriz dedi gruplarına yazıp haber bekliyeceğiz dedi hemşire. Her zaman açılan açılan değilmiş

İşe yarıyor mu gerçekten ya dün indirimi vardı sepete attım ama almadım emin olamadım
Ay bilmiyorum tamamen tesadüf olabilir ama ben ilk aydan sonra süt artırıcı herşeyi kestim sadece bunu kullandım. Tazik yuzunden. Arada bitki çayları içtim. Bazen tahin helvası falanda yedim tabi ama ilk ay cok cok şey yapıyordum 2. Ay kontrolunde baya kilo almış bizimki ve emme süresi 5-8 dk falana düşmüştü. Belki kullanmasam da boyle olurdu hiç bilemiyorum. Ama ben 2. Şişeye basladım 3. Siparişi de verdim. Zararlı bişey yok diye düşünüyorum.

Ya evet sırf bağışıklığı güçlendirmek için bile kullanılır aslında. Solgarın o meşhur takviyesini kullanıyordum ben ama bu daha doğal işe yarıyorsa tercihim bundan yana olur tabi ki. Alaydım dün keşke tühh gaza geldim sen yazınca

Biz de hasta olduk diye ikinci ayın ortasına kaldık böyle aktarsınlar bakalım bence sizi kuşum sarkmasın 3. Aya

Yani kendimiz de karıstırıp yapabiliriz aslında ama ben üşengecim

Kızlar bugün rota aşısını yaptırdık baya uyku yaptı bizde normal mi? Normalde bu kadar derin uyumayan oğlum baya uykuda aşıdan sonra. Tecrübeliler aydınlatabilir mi korkmalı mıyım?

Calpol var mı evde 1 çay kaşığı verebilirsin 38i geçerse. Burnunu sürekli temizle bir de buhar makinan yoksa banyoda suyu en sıcak ayarda aç çocukla orda dur buhar olsun iyice o da balgamı sümüğü yumuşatır

Kızlar bugün rota aşısını yaptırdık baya uyku yaptı bizde normal mi? Normalde bu kadar derin uyumayan oğlum baya uykuda aşıdan sonra. Tecrübeliler aydınlatabilir mi korkmalı mıyım?
Rota aşısından sonra kakasını elsivenle almamız gerekiyomuş bu arada biz yaptırmadık daha bilmiyorum uyku halini

Goon onun gibi memnun olduğum marka

bebek reflüsü olan arkadaşlar, ne yapıyorsunuz? ilaç kullanıyor musunuz? ben her beslenme sonrası kusmaya alışmıştım ama bugün artık tahammülüm kalmadı her tarafa ağız dolusu, dolu dolu kustu. midesinde bişey kalmıyor diye korkuyorum artık doktor çok ihtiyaç duyarsan kullan diye bi ilaç vermişti gastrotuss baby diye. onu aldım şimdi ama kullanan, memnun kalan var mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…