Ben 80b kullanıyorum göğüsler hamilelilte büyür deniliyor ama bende öyle bi değişiklik olmadı kızlar yaKızlar benim gibi büyük göğüsleri olan var mı acaba hamile kalmadan önce de 90b kullanıyodum. Şimdi hiç bir sütyenim olmuyor ne denediysem rahat edemedim babaanne sütyeni de takmak istemiyorum toparlayıcılar baya çirkin
Aynen canım bende rahatlıyorum böyle düşününce. sürekli doktorun burda olması da iyiCanım çok geçmiş olsun inşallah düzeleceksin içini ferah tut doktorların kontrolünün altında olmak bence daha iyisi bide yattığın zaman her gün ultrasona giriyorsun kontrol amaçlı bebeğini izlemenin keyfini çıkar gerisini onlara bırak
benim de büyüdü baya ve sag gogsum sola göre sankı daha asagıda gibi oldu sarktı gibiKızlar benim gibi büyük göğüsleri olan var mı acaba hamile kalmadan önce de 90b kullanıyodum. Şimdi hiç bir sütyenim olmuyor ne denediysem rahat edemedim babaanne sütyeni de takmak istemiyorum toparlayıcılar baya çirkin
Rica ederim canım çok hassasız şuan herşeyi bebeğe yoruyoruz canım biran önce hissetsem iyi olduğunu bilsem keşke şimdi 3 haftadan 3 haftaya bir ultrasonda görüyorumÖyle mi bunu bilmiyordum ben de bebeğim sanıyordum oysaki inşallah ya çok sabırsızlanıyorum hemen hissetmek istiyorum onu aynen öyle vala hisetsekte en kısa sürede rahatlasak hayırlısıyla çok teşekkür ederim bu arada
Mahvoldum ya ne taksam rahat edemedim büyük olunca sütyensiz de gezemiyorumHamilelikle 95 e çıkmış durumdayım yarım atlet aldım süngerli onlardan kullanıyorum ben şuan en büyüklerinden aldım zaten göğüslerim de açıldığı için sütyen takamıyorum
Ben en büyük numara neyse ona doğru gidiyorum galibaBen 80b kullanıyorum göğüsler hamilelilte büyür deniliyor ama bende öyle bi değişiklik olmadı kızlar ya
Benim de kocaman oldu sarktı inek gibi hissediyorum kendimibenim de büyüdü baya ve sag gogsum sola göre sankı daha asagıda gibi oldu sarktı gibi
Kız kizinmi olucak seninbenim de büyüdü baya ve sag gogsum sola göre sankı daha asagıda gibi oldu sarktı gibi
Heheheh bende daha büyüme yok böyle çok iyi ineğe dönmek istemiyorumBenim de kocaman oldu sarktı inek gibi hissediyorum kendimi
Aynı beden kullaniyoruz bendede değişiklik yok bunlar ne yiyorsa artıkBen 80b kullanıyorum göğüsler hamilelilte büyür deniliyor ama bende öyle bi değişiklik olmadı kızlar ya
Küçük meme candır ya çok şanslısınızHeheheh bende daha büyüme yok böyle çok iyi ineğe dönmek istemiyorum
kız varmı ole bisey acaba benim kızda da sag gogsum daha buyuktu. bunda da sag buyuduKız kizinmi olucak seninoglanda sol büyür derler kizdada sağ bende gerçekten olmuştu sol gogsum.saga göre büyüktü oğlum olmuştu
Aynı beden kullaniyoruz bendede değişiklik yok bunlar ne yiyorsa artıkmemisler büyümüş
Ben 80b kullanıyorum göğüsler hamilelilte büyür deniliyor ama bende öyle bi değişiklik olmadı kızlar ya
kızlar benim ilk gebelikte de ilk aylarda acayip buyumustu. daha dogrusu kendı camasırlarım sıkıyordu. 12 hafta civarı gittim iç çamasırı aldım. şimdiden boyleyse dogumdan sonra napıcam dedim. ama ondan sonra hiiiç buyumedi. aynı bedenle bitirdim. 75 b kullanıyordum belki hafif sıkıyordur dogumda ama tam hatırlamıyorum buyuk bedene gecmedim. şuan da da hala 75 b rahat rahat olıyor suan tahmin edıyorum sonlara dogru sıkmaya baslar ama beden atlamam heralde :Benim de kocaman oldu sarktı inek gibi hissediyorum kendimi
Hihi fazla sevinme yakında bizde sisicez hele doğumdan sonra patliycak gibi olucaz göğüs pedi al ben aldım şimdidenKüçük meme candır ya çok şanslısınız
Bende tuttu sol gogsum büyüktü oğlumda sağ kız diyolar bakalimkız varmı ole bisey acaba benim kızda da sag gogsum daha buyuktu. bunda da sag buyudu
Sonradan büyüyor canım ilk ağız sütü birikmeye başlayınca anlarsın büyüdüğünükızlar benim ilk gebelikte de ilk aylarda acayip buyumustu. daha dogrusu kendı camasırlarım sıkıyordu. 12 hafta civarı gittim iç çamasırı aldım. şimdiden boyleyse dogumdan sonra napıcam dedim. ama ondan sonra hiiiç buyumedi. aynı bedenle bitirdim. 75 b kullanıyordum belki hafif sıkıyordur dogumda ama tam hatırlamıyorum buyuk bedene gecmedim. şuan da da hala 75 b rahat rahat olıyor suan tahmin edıyorum sonlara dogru sıkmaya baslar ama beden atlamam heralde :
kız diom ya işte benim buyumedi ilkinde die. 37. haftada yaptım dogumu. sezeryandı hemende sut geldi hattaSonradan büyüyor canım ilk ağız sütü birikmeye başlayınca anlarsın büyüdüğünüdörtuncu aydan sonra çoğunluğunda büyüme başlıyor
ay valla dur bakalım 2 hafta sonra randevum var. 11 deydi ramazanın ilk gunu die 13 e kaydırdık. 12+5 olucak cinsiyeti soyler gibime geliyo . ilkinde kızımı 12+1 de solemişti %95 eminim dediBende tuttu sol gogsum büyüktü oğlumda sağ kız diyolar bakalim