Erkekim diye bağırıyorÇok sevindim canımBenimde 10+5 oldu, en son gecen hafta gittiğimde bebegı cok begendı 3-4 gun onden gıdıyormus.
3 marta detaylı ultrason ramdevusu verdı. Ama o zamana kadar bırsey olmusmudur kalbi dururmu dıye dusunmekten kafayı yıcem
Maşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah8 haftalık canım
Aynı fikirdeyim canım inanılmaz duygusalım zaten bu ara. Yaşımız da aynı benimde ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederseKuzum 30 yaşındasın 4. Çocuğa hamilesin mesajlarını yakaladım ve şiddeti var diyorsun otursun elini ayağını öpsün ona 4. Çocuğu vermeye layık gördün diye. ben 29 yaşındayım ilk hamileliğim ve eşim yeterince yardımcı olmazsa 2. Çocuğu düşünmem bile senin yaşadıkların tabi bir ömür gelir o kadar haklısın ki ama çok sabırlı bir insansın çok belli
Bebeğim beni sakın yanlış anlama hadi 3 tane çocuk olmuş neden 4. ÇocukBazen ben mi safim diyorum sabirliligim yüzünden ama bazen sen iyiki var evlatlarım diyorum onlar olmasa zaten ne bilim piskolojim yıkılır giderdi eşimden destek almadan hem çalışıp hemde kuzularima bakıyorum hiç bir ihtiyaçlarını aldırmam asla ona sonra biliyorum diyicegi şeyi onu aldım bunu aldım sen ne yaptın ne işe yariyorsun sen para göz olurum susuyorum sadece sabır diyorum bazen günlerce haftalarca konuşmuyorum sonra yanıma gelip ben ne yaptım sana oluyor direk yüzüme derim zaten ben aç köpeğim ya salagim ya diyorum senin gibi bir hayvana katlaniyorum diyorum susup kalıyor
Kesinlikle kuzum benim eşimde yardımcı olur midem bulandığı için yemek yapar vs ama ne zaman geçecek bu durum diye sorduğunda aşırı üzülüyorum mesela yapmak zorunda değilsin diyincede o da tribe giriyor. Hep hormonlardan oluyor bu hassaslık kuzum sen söyleyince yardımcı olması bile güzel bazı erkekler söylesen de duymamazlıktan geliyor malesefAynı fikirdeyim canım inanılmaz duygusalım zaten bu ara. Yaşımız da aynı benimde ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederseeşim kendi kendine bir şeyler yapabilen ince düşünceli biri değil maalesef ancak söylersem yardımcı olur istediğimi yapar. Ama hamilelikte hormon değişiminden midir nedendir bilmiyorum bu ara ekstra özen ilgi ister oldum, ben bir sey talep etmeden o beni düşünsün istiyorum zaman zaman kalbim çok kırılıyor bu yüzden de o kadar duygu karmaşası yaşıyoruz, ağrı çekiyoruz ya sevgili eşlerimiz keşke daha hassas olsa halimizden anlasa dimi
Sanırım aranızda saygı kalmamış canım bizimde oluyor ufak tefek ama asla bu raddeye insana bu cümleleri kurdurucak seviyeye gelemez en son kullandığın cümleyi ben söylesem yada o bana bunu söylettiricek bir harekette bulunsa herhaalde biz asla olamayızı konuşmaya başlardıkBazen ben mi safim diyorum sabirliligim yüzünden ama bazen sen iyiki var evlatlarım diyorum onlar olmasa zaten ne bilim piskolojim yıkılır giderdi eşimden destek almadan hem çalışıp hemde kuzularima bakıyorum hiç bir ihtiyaçlarını aldırmam asla ona sonra biliyorum diyicegi şeyi onu aldım bunu aldım sen ne yaptın ne işe yariyorsun sen para göz olurum susuyorum sadece sabır diyorum bazen günlerce haftalarca konuşmuyorum sonra yanıma gelip ben ne yaptım sana oluyor direk yüzüme derim zaten ben aç köpeğim ya salagim ya diyorum senin gibi bir hayvana katlaniyorum diyorum susup kalıyor
Ay valla o kadar içime sinmiyo detaylı bir temizlik yapamıyorum şöyle evi. Eşim yardım ediyo sağolsun eğilip kaldırtmıyo beni ben anca süpürge açıyorum toz alıyorum o kadar banyoyu mutfagı şöyle foşur foşur yıkamayınca üzülüyorum ama napayımBugün eve kadın geldi temizliğe artık yapamıyorum valla. Hele mutfak bok götürüyordu inşallah temiz yaparlar bakalım
Çok şükür. Çok sevindimArkadaşlar merhaba bebeğimin kalbi gümbür gümbür şükürler olsun. Ufak Bi kanama alanı var ama problem yaratmaz dedi. Doktor bana dedi ki beni 5 yıllık depresyondan çıkarttın dedi.Önce keseyi göremedik uzun süre sonra lekelenme sonra kanama derken. gebelik belirtilerim kayboldu şimdi Bi şey olmaz sa daha olmaz dedim. Doktor dedi ki bana bu bebek umudu aşıladı bana adı umut olsun dedi
Yok be kuzu neden yanlış anlıyim ben dortduncuyu hiç bir şekilde anlamadım zaten ben korunuyordum ama o bosanicam senden diyince ben seni istemiyorum artık duyince habersiz yapmış yapması gerekeni hamile olduğumu öğrenince dediği şey şimdi boşan kelimesi oldu aldırırim dedim kararlıydım da sonradan kıyamadımBebeğim beni sakın yanlış anlama hadi 3 tane çocuk olmuş neden 4. Çocukotorocam valla bugünde sana üzülücem kusura bakma ama acayip sinir oldum kocana her durumda kendini haklı görenler ve sinirlendiğinde ben yaptım diyip yaptığını farkında olmayanlar aşırı sinirlerimi bozuyor
Bazen çok yoruluyorum ama dimdik durmaya çalışıyorum yikilirsam biliyorum ki kaldiranim olmiycak çocuklarımdan başkaSanırım aranızda saygı kalmamış canım bizimde oluyor ufak tefek ama asla bu raddeye insana bu cümleleri kurdurucak seviyeye gelemez en son kullandığın cümleyi ben söylesem yada o bana bunu söylettiricek bir harekette bulunsa herhaalde biz asla olamayızı konuşmaya başlardıkVe bu sen ne yaptın ki muhabbeti çok iğrenç ay benim eşim yanında çalışan hamile bayanlar var onlar için bile üzülen biri sen bu halinle çalışıyorsun eve gelip hem eşin hem 3 çocuk hem ev işleri kurban olsun valla sana
Vallahi bugünde sana üzülücem ben ya nasıl kıyacaksın kolay mıYok be kuzu neden yanlış anlıyim ben dortduncuyu hiç bir şekilde anlamadım zaten ben korunuyordum ama o bosanicam senden diyince ben seni istemiyorum artık duyince habersiz yapmış yapması gerekeni hamile olduğumu öğrenince dediği şey şimdi boşan kelimesi oldu aldırırim dedim kararlıydım da sonradan kıyamadım
Hadi konuyu degiselim moral bozmaya hiç değmez bebis nasıl bulantın ne durumdaVallahi bugünde sana üzülücem ben ya nasıl kıyacaksın kolay mıinşallah bundan sonrası senin ve miniklerin için daha güzel olur ama sen çok güçlüsün belli eşinde çok fena
Rabbim hakkında hayırlısını versin canımBazen çok yoruluyorum ama dimdik durmaya çalışıyorum yikilirsam biliyorum ki kaldiranim olmiycak çocuklarımdan başka
Ekim annelerinden geldimErkekim diye bağırıyor
Amin cnm saol Bulantın ne durumda düzelme varmiRabbim hakkında hayırlısını versin canım
Soldaysa kız diyorlardı canımYa ne güzel. Hayırlısı inşallah. Sağlıklı olsun dabenimkine de bir bakan olsa ne güzel olur bi daha fotoğraf ekleyeyim en iyisi. (Alttan muayene)
Evi mi bok bastı yarabbim evimi bok bastıAy valla o kadar içime sinmiyo detaylı bir temizlik yapamıyorum şöyle evi. Eşim yardım ediyo sağolsun eğilip kaldırtmıyo beni ben anca süpürge açıyorum toz alıyorum o kadar banyoyu mutfagı şöyle foşur foşur yıkamayınca üzülüyorum ama napayımşu cem özkök mü vardı ya heryeri bir güzel temizliyor onu mu çağırsak