2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Erkekim diye bağırıyor

Aynı fikirdeyim canım inanılmaz duygusalım zaten bu ara. Yaşımız da aynı benimde ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederse eşim kendi kendine bir şeyler yapabilen ince düşünceli biri değil maalesef ancak söylersem yardımcı olur istediğimi yapar. Ama hamilelikte hormon değişiminden midir nedendir bilmiyorum bu ara ekstra özen ilgi ister oldum, ben bir sey talep etmeden o beni düşünsün istiyorum zaman zaman kalbim çok kırılıyor bu yüzden de o kadar duygu karmaşası yaşıyoruz, ağrı çekiyoruz ya sevgili eşlerimiz keşke daha hassas olsa halimizden anlasa dimi

Bebeğim beni sakın yanlış anlama hadi 3 tane çocuk olmuş neden 4. Çocuk otorocam valla bugünde sana üzülücem kusura bakma ama acayip sinir oldum kocana her durumda kendini haklı görenler ve sinirlendiğinde ben yaptım diyip yaptığını farkında olmayanlar aşırı sinirlerimi bozuyor

Kesinlikle kuzum benim eşimde yardımcı olur midem bulandığı için yemek yapar vs ama ne zaman geçecek bu durum diye sorduğunda aşırı üzülüyorum mesela yapmak zorunda değilsin diyincede o da tribe giriyor. Hep hormonlardan oluyor bu hassaslık kuzum sen söyleyince yardımcı olması bile güzel bazı erkekler söylesen de duymamazlıktan geliyor malesef

Sanırım aranızda saygı kalmamış canım bizimde oluyor ufak tefek ama asla bu raddeye insana bu cümleleri kurdurucak seviyeye gelemez en son kullandığın cümleyi ben söylesem yada o bana bunu söylettiricek bir harekette bulunsa herhaalde biz asla olamayızı konuşmaya başlardık Ve bu sen ne yaptın ki muhabbeti çok iğrenç ay benim eşim yanında çalışan hamile bayanlar var onlar için bile üzülen biri sen bu halinle çalışıyorsun eve gelip hem eşin hem 3 çocuk hem ev işleri kurban olsun valla sana

Bugün eve kadın geldi temizliğe artık yapamıyorum valla. Hele mutfak bok götürüyordu inşallah temiz yaparlar bakalım
Ay valla o kadar içime sinmiyo detaylı bir temizlik yapamıyorum şöyle evi. Eşim yardım ediyo sağolsun eğilip kaldırtmıyo beni ben anca süpürge açıyorum toz alıyorum o kadar banyoyu mutfagı şöyle foşur foşur yıkamayınca üzülüyorum ama napayım şu cem özkök mü vardı ya heryeri bir güzel temizliyor onu mu çağırsak

Çok şükür. Çok sevindim

Yok be kuzu neden yanlış anlıyim ben dortduncuyu hiç bir şekilde anlamadım zaten ben korunuyordum ama o bosanicam senden diyince ben seni istemiyorum artık duyince habersiz yapmış yapması gerekeni hamile olduğumu öğrenince dediği şey şimdi boşan kelimesi oldu aldırırim dedim kararlıydım da sonradan kıyamadım

Bazen çok yoruluyorum ama dimdik durmaya çalışıyorum yikilirsam biliyorum ki kaldiranim olmiycak çocuklarımdan başka

Ahhahaha içimde okyanusun içinde yaşıyan kuzum var ya sen nasıl şuan bu duruma geldin zaman çok hızlı ya

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-17-15-40-36-410_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 54
Vallahi bugünde sana üzülücem ben ya nasıl kıyacaksın kolay mı inşallah bundan sonrası senin ve miniklerin için daha güzel olur ama sen çok güçlüsün belli eşinde çok fena

Vallahi bugünde sana üzülücem ben ya nasıl kıyacaksın kolay mı inşallah bundan sonrası senin ve miniklerin için daha güzel olur ama sen çok güçlüsün belli eşinde çok fena
Hadi konuyu degiselim moral bozmaya hiç değmez bebis nasıl bulantın ne durumda

Evi mi bok bastı yarabbim evimi bok bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…