Umarım birşey olmamıştır ama içini ferah tut. Benim 5+4 te öyle bir kırmızı ve yoğun kanamam oldu ki kesin gitti diye düşündüm. Sonra acile gittik vajinal yoldan ilk kez kalp atışını duydukKanamam azaldı ş
imdi muayene ye gireceğim ama bütün hamilelik belirtileriö geçti çok korkuyorum dua edin ne olur
Ay o kadar mutlu oldum ki allah sağlıkla kavuştursuz siziArkadaşlar merhaba bebeğimin kalbi gümbür gümbür şükürler olsun. Ufak Bi kanama alanı var ama problem yaratmaz dedi. Doktor bana dedi ki beni 5 yıllık depresyondan çıkarttın dedi.Önce keseyi göremedik uzun süre sonra lekelenme sonra kanama derken. gebelik belirtilerim kayboldu şimdi Bi şey olmaz sa daha olmaz dedim. Doktor dedi ki bana bu bebek umudu aşıladı bana adı umut olsun dedi
Dediğim gibi olmuş resmen, hadi geçmiş olsunArkadaşlar merhaba bebeğimin kalbi gümbür gümbür şükürler olsun. Ufak Bi kanama alanı var ama problem yaratmaz dedi. Doktor bana dedi ki beni 5 yıllık depresyondan çıkarttın dedi.Önce keseyi göremedik uzun süre sonra lekelenme sonra kanama derken. gebelik belirtilerim kayboldu şimdi Bi şey olmaz sa daha olmaz dedim. Doktor dedi ki bana bu bebek umudu aşıladı bana adı umut olsun dedi
Çok sevindim canımArkadaşlar merhaba bebeğimin kalbi gümbür gümbür şükürler olsun. Ufak Bi kanama alanı var ama problem yaratmaz dedi. Doktor bana dedi ki beni 5 yıllık depresyondan çıkarttın dedi.Önce keseyi göremedik uzun süre sonra lekelenme sonra kanama derken. gebelik belirtilerim kayboldu şimdi Bi şey olmaz sa daha olmaz dedim. Doktor dedi ki bana bu bebek umudu aşıladı bana adı umut olsun dedi
Onun o atan minik kalbini sevsinlerArkadaşlar merhaba bebeğimin kalbi gümbür gümbür şükürler olsun. Ufak Bi kanama alanı var ama problem yaratmaz dedi. Doktor bana dedi ki beni 5 yıllık depresyondan çıkarttın dedi.Önce keseyi göremedik uzun süre sonra lekelenme sonra kanama derken. gebelik belirtilerim kayboldu şimdi Bi şey olmaz sa daha olmaz dedim. Doktor dedi ki bana bu bebek umudu aşıladı bana adı umut olsun dedi
Oy maşallah size ya Allahım canını almadan hiç birşey olmuyor işte sen dün kız diyince çok sevindim yalan yok sende mutlu ol diye dua ettim inşallah sağ salim burada doğurduğum haerinide alırız canımArkadaşlar merhaba bebeğimin kalbi gümbür gümbür şükürler olsun. Ufak Bi kanama alanı var ama problem yaratmaz dedi. Doktor bana dedi ki beni 5 yıllık depresyondan çıkarttın dedi.Önce keseyi göremedik uzun süre sonra lekelenme sonra kanama derken. gebelik belirtilerim kayboldu şimdi Bi şey olmaz sa daha olmaz dedim. Doktor dedi ki bana bu bebek umudu aşıladı bana adı umut olsun dedi
Kız bu ne minik kaplumbağaÇok sevindim canımBenimde 10+5 oldu, en son gecen hafta gittiğimde bebegı cok begendı 3-4 gun onden gıdıyormus.
3 marta detaylı ultrason ramdevusu verdı. Ama o zamana kadar bırsey olmusmudur kalbi dururmu dıye dusunmekten kafayı yıcem
Hahahha hemen doğmuyor malesef sanki ilk bebeği gibi devamlı elini karnıma koymaya çalışıyorHepsi farklı demekki canım desene daha ne olsun istersen hemen doğurayım
Canım sonrasında kalp atışı duydun mu bir daha randevun ne zamanUmarım birşey olmamıştır ama içini ferah tut. Benim 5+4 te öyle bir kırmızı ve yoğun kanamam oldu ki kesin gitti diye düşündüm. Sonra acile gittik vajinal yoldan ilk kez kalp atışını duydukŞimdi 8+2 yim hala ara ara kahverengi geliyor.
Kıyamam herkes hevesleniyor işte ne güzelHahahha hemen doğmuyor malesef sanki ilk bebeği gibi devamlı elini karnıma koymaya çalışıyor
Ya hiç sorma ne demessin kendini affettirme çabasında kime sinirlenmisse sinirlenmiş geldi benle kavga etti tokat attı işte bir haftadır konuşmuyorduk dün akşam kek felan yapmış kendini affettirme çabasındaydi anlamıyorum bu erkekleri düşünüyorum biz gibi ay başımı oluyolarda delleniyolarKıyamam herkes hevesleniyor işte ne güzel
Kanamam olduğu için rahat edemedim, sık sık gittim o yüzden 4 kez daha kalp atışını duyduk. Geçtiğimiz hafta randevum vardı ama artık gitmekten çok bunaldığım için haftaya perşembe gününe erteledim.Canım sonrasında kalp atışı duydun mu bir daha randevun ne zaman
Ayyy tabi herkesin evini kimse bilemiyor şiddette affedilmiyor tabi o keki otursun tek başına yesinYa hiç sorma ne demessin kendini affettirme çabasında kime sinirlenmisse sinirlenmiş geldi benle kavga etti tokat attı işte bir haftadır konuşmuyorduk dün akşam kek felan yapmış kendini affettirme çabasındaydi anlamıyorum bu erkekleri düşünüyorum biz gibi ay başımı oluyolarda delleniyolar
İyi yapmışsın canım kalbi atıyorsa sıkıntı yok maşallah sizeKanamam olduğu için rahat edemedim, sık sık gittim o yüzden 4 kez daha kalp atışını duyduk. Geçtiğimiz hafta randevum vardı ama artık gitmekten çok bunaldığım için haftaya perşembe gününe erteledim.
Yapıp yapıp ben ne yaptım demeleri yokmu kafaya sopayı geçirmedim geliyor TM 13 yıllık evliyiz ama dana yaşımız kaç daha 30 yaşındayım ama bazen yaşanılanlar bir ömür gibi geliyor insanaAyyy tabi herkesin evini kimse bilemiyor şiddette affedilmiyor tabi o keki otursun tek başına yesin
Kuzum 30 yaşındasın 4. Çocuğa hamilesin mesajlarını yakaladım ve şiddeti var diyorsun otursun elini ayağını öpsün ona 4. Çocuğu vermeye layık gördün diye. ben 29 yaşındayım ilk hamileliğim ve eşim yeterince yardımcı olmazsa 2. Çocuğu düşünmem bile senin yaşadıkların tabi bir ömür gelir o kadar haklısın ki ama çok sabırlı bir insansın çok belliYapıp yapıp ben ne yaptım demeleri yokmu kafaya sopayı geçirmedim geliyor TM 13 yıllık evliyiz ama dana yaşımız kaç daha 30 yaşındayım ama bazen yaşanılanlar bir ömür gibi geliyor insana
Yaa tali kaç haftalıksın kuzumArkadaşlar merhaba bebeğimin kalbi gümbür gümbür şükürler olsun. Ufak Bi kanama alanı var ama problem yaratmaz dedi. Doktor bana dedi ki beni 5 yıllık depresyondan çıkarttın dedi.Önce keseyi göremedik uzun süre sonra lekelenme sonra kanama derken. gebelik belirtilerim kayboldu şimdi Bi şey olmaz sa daha olmaz dedim. Doktor dedi ki bana bu bebek umudu aşıladı bana adı umut olsun dedi
Bende de oldu 5 haftalıkken doktor vajinal baktı. Hiç unutmuyorum o günü. Bazen kahverengi akıntım geliyor sorun yoktu iyi düşünelim bebeklerimiz bizimleUmarım birşey olmamıştır ama içini ferah tut. Benim 5+4 te öyle bir kırmızı ve yoğun kanamam oldu ki kesin gitti diye düşündüm. Sonra acile gittik vajinal yoldan ilk kez kalp atışını duydukŞimdi 8+2 yim hala ara ara kahverengi geliyor.
8 haftalık canımYaa tali kaç haftalıksın kuzum
Bazen ben mi safim diyorum sabirliligim yüzünden ama bazen sen iyiki var evlatlarım diyorum onlar olmasa zaten ne bilim piskolojim yıkılır giderdi eşimden destek almadan hem çalışıp hemde kuzularima bakıyorum hiç bir ihtiyaçlarını aldırmam asla ona sonra biliyorum diyicegi şeyi onu aldım bunu aldım sen ne yaptın ne işe yariyorsun sen para göz olurum susuyorum sadece sabır diyorum bazen günlerce haftalarca konuşmuyorum sonra yanıma gelip ben ne yaptım sana oluyor direk yüzüme derim zaten ben aç köpeğim ya salagim ya diyorum senin gibi bir hayvana katlaniyorum diyorum susup kalıyorKuzum 30 yaşındasın 4. Çocuğa hamilesin mesajlarını yakaladım ve şiddeti var diyorsun otursun elini ayağını öpsün ona 4. Çocuğu vermeye layık gördün diye. ben 29 yaşındayım ilk hamileliğim ve eşim yeterince yardımcı olmazsa 2. Çocuğu düşünmem bile senin yaşadıkların tabi bir ömür gelir o kadar haklısın ki ama çok sabırlı bir insansın çok belli