2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kanamam azaldı ş

imdi muayene ye gireceğim ama bütün hamilelik belirtileriö geçti çok korkuyorum dua edin ne olur
Umarım birşey olmamıştır ama içini ferah tut. Benim 5+4 te öyle bir kırmızı ve yoğun kanamam oldu ki kesin gitti diye düşündüm. Sonra acile gittik vajinal yoldan ilk kez kalp atışını duyduk Şimdi 8+2 yim hala ara ara kahverengi geliyor.

Ay o kadar mutlu oldum ki allah sağlıkla kavuştursuz sizi

Dediğim gibi olmuş resmen, hadi geçmiş olsun

Çok sevindim canım Benimde 10+5 oldu, en son gecen hafta gittiğimde bebegı cok begendı 3-4 gun onden gıdıyormus.
3 marta detaylı ultrason ramdevusu verdı. Ama o zamana kadar bırsey olmusmudur kalbi dururmu dıye dusunmekten kafayı yıcem

Eklentiler

• IMG_6613.jpeg
    148,2 KB · Görüntüleme: 67
Onun o atan minik kalbini sevsinler

Oy maşallah size ya Allahım canını almadan hiç birşey olmuyor işte sen dün kız diyince çok sevindim yalan yok sende mutlu ol diye dua ettim inşallah sağ salim burada doğurduğum haerinide alırız canım ama sen yinede çok dikkat et bol bol dinlen

Kız bu ne minik kaplumbağa ne güzel poz vermiş haftaya inşallah bende görürüm böyle pozlar bebişimden

Canım sonrasında kalp atışı duydun mu bir daha randevun ne zaman

Kıyamam herkes hevesleniyor işte ne güzel
Ya hiç sorma ne demessin kendini affettirme çabasında kime sinirlenmisse sinirlenmiş geldi benle kavga etti tokat attı işte bir haftadır konuşmuyorduk dün akşam kek felan yapmış kendini affettirme çabasındaydi anlamıyorum bu erkekleri düşünüyorum biz gibi ay başımı oluyolarda delleniyolar

Canım sonrasında kalp atışı duydun mu bir daha randevun ne zaman
Kanamam olduğu için rahat edemedim, sık sık gittim o yüzden 4 kez daha kalp atışını duyduk. Geçtiğimiz hafta randevum vardı ama artık gitmekten çok bunaldığım için haftaya perşembe gününe erteledim.

Ayyy tabi herkesin evini kimse bilemiyor şiddette affedilmiyor tabi o keki otursun tek başına yesin

İyi yapmışsın canım kalbi atıyorsa sıkıntı yok maşallah size

Ayyy tabi herkesin evini kimse bilemiyor şiddette affedilmiyor tabi o keki otursun tek başına yesin
Yapıp yapıp ben ne yaptım demeleri yokmu kafaya sopayı geçirmedim geliyor TM 13 yıllık evliyiz ama dana yaşımız kaç daha 30 yaşındayım ama bazen yaşanılanlar bir ömür gibi geliyor insana

Yapıp yapıp ben ne yaptım demeleri yokmu kafaya sopayı geçirmedim geliyor TM 13 yıllık evliyiz ama dana yaşımız kaç daha 30 yaşındayım ama bazen yaşanılanlar bir ömür gibi geliyor insana
Kuzum 30 yaşındasın 4. Çocuğa hamilesin mesajlarını yakaladım ve şiddeti var diyorsun otursun elini ayağını öpsün ona 4. Çocuğu vermeye layık gördün diye. ben 29 yaşındayım ilk hamileliğim ve eşim yeterince yardımcı olmazsa 2. Çocuğu düşünmem bile senin yaşadıkların tabi bir ömür gelir o kadar haklısın ki ama çok sabırlı bir insansın çok belli

Yaa tali kaç haftalıksın kuzum

Bende de oldu 5 haftalıkken doktor vajinal baktı. Hiç unutmuyorum o günü. Bazen kahverengi akıntım geliyor sorun yoktu iyi düşünelim bebeklerimiz bizimle

Bazen ben mi safim diyorum sabirliligim yüzünden ama bazen sen iyiki var evlatlarım diyorum onlar olmasa zaten ne bilim piskolojim yıkılır giderdi eşimden destek almadan hem çalışıp hemde kuzularima bakıyorum hiç bir ihtiyaçlarını aldırmam asla ona sonra biliyorum diyicegi şeyi onu aldım bunu aldım sen ne yaptın ne işe yariyorsun sen para göz olurum susuyorum sadece sabır diyorum bazen günlerce haftalarca konuşmuyorum sonra yanıma gelip ben ne yaptım sana oluyor direk yüzüme derim zaten ben aç köpeğim ya salagim ya diyorum senin gibi bir hayvana katlaniyorum diyorum susup kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…