5 buçuk 6 ayına girmesine yakın dönmeye başlamıştı senin bebek ne kadarlık ki şuanda
Telaş yapacak birşey yok zamanla yapar bazen tembellik yapıyorlar6 ay 17 günlük bebeğim. Diğer gelişim kriterlerini sağlıyo ama bilemedim neden.
Benimki de 7.ayında dönmeye başladı canım. Desteksiz oturuyordu 6.ayında ama dönemiyordu. Doktorların katı olarak söylediği her şeyi de takmamak lazım bence ya. Bir de 1 kere bile döndüyse dönebiliyor demektir dönmeyi tercih etmiyordur bu da önemli6 ay 17 günlük bebeğim. Diğer gelişim kriterlerini sağlıyo ama bilemedim neden.
Kesinlikle çok fazla bilgiye maruz kalıyoruz bu da çok kafa karıştırıp can sıkıyo.Benimki de 7.ayında dönmeye başladı canım. Desteksiz oturuyordu 6.ayında ama dönemiyordu. Doktorların katı olarak söylediği her şeyi de takmamak lazım bence ya. Bir de 1 kere bile döndüyse dönebiliyor demektir dönmeyi tercih etmiyordur bu da önemli
Hiç emeklemeyedebilir. Bu geri kalmıs demek değil. Direk yürüyedebilür. Ben mesela 8 aylıkken yurumeyi gec koşuyormusum öyle diolarEmekleme niçin gelişim basamağı değilmiş kafam karıştı bu konuda ve tedagili ne sebeple önermedi birşey syledi mi
Kız ne güzel donuyormu donmuyormu derken oturmaya başlamoşkızlar bebişi yatırıyorum. sonra ağlıyor yanına gidiyorum, büyük insan gibi yatakta oturmuş etrafa bakıyorhâlâ alışamadım bu olaya. elime almaya bile korktuğum bebe şimdi kendi kendine kalkıyor
Anladım canım güzel bir şeymişBalkan göçmenlerinden geçmiş canım bize de kız bebeği kötülüklerden nazardan korusun diye hanede kız bebeğin olduğunu eşe dosta duyuruyorsun yani ben öyle biliyorum belli başlı bir amacı yok yapmasanda olur işte bebeğe kına yakılıp küçük ikramlıklarla birlikte eş dost akraba birlikte eğleniyorsun
Eskisi gibi değil biz 40 dakikada bir falan uyanıyorduk şu an o günler gibi değilUykular yine bozuldu mu ya sonra?
Kuzey Kıbrısta erkek bebekler de kız bebeklere de yapılıyor bu.
arada işine gelirse dönüyor. oyuncak falan alması gerekiyorsa jfjfjfKızlar bebekleriniz karın üstünden sort üstüne dönebiliyor mu?
sırt üstüne dönmesi biraz daha gecikebiliyor diye biliyorum ben. benim bebeğim yüzüstüne de çok geç döndü nerdeyse 6 aylıktı. o yüzden ben de çok soruyordum çevremdekilere. 3-4 tanesi 8 aylıkken dönmüş mesela. vakti vardır daha erken6 ay 17 günlük bebeğim. Diğer gelişim kriterlerini sağlıyo ama bilemedim neden.
Ya benimki de 3 gündür uykuları bozuldu uyumamak için direniyor ya ayaklarını kaldırıyor dönmeye çalışıyor sabit tutup yutamıyorum ya çok yorulmuş durumdayımBebişim gece saat başı uyandı sürekli mızırdandı ilk defa böyle oldu. Bebeği uyumayanları çok iyi anladım perişan oldum
evet ya yapmıyor yapmıyor sonra bir anda yapıyor bebelerHiç emeklemeyedebilir. Bu geri kalmıs demek değil. Direk yürüyedebilür. Ben mesela 8 aylıkken yurumeyi gec koşuyormusum öyle diolaremeklememişim. Ben gec görmüşüm herkes yazmıs zaten ama
Kız ne güzel donuyormu donmuyormu derken oturmaya başlamoş
aynı canım bizimki de böyle. uYa benimki de 3 gündür uykuları bozuldu uyumamak için direniyor ya ayaklarını kaldırıyor dönmeye çalışıyor sabit tutup yutamıyorum ya çok yorulmuş durumdayım
Aynen tam uykuya dalacak birden dönüyo emekleme pozisyonuna geçiyo sonra da ağlıyo uyuyamadığı için. Perişan oldum gerçekten bi de uyku aralarında gözü kapalıbağırarak ağlamaları başladıYa benimki de 3 gündür uykuları bozuldu uyumamak için direniyor ya ayaklarını kaldırıyor dönmeye çalışıyor sabit tutup yutamıyorum ya çok yorulmuş durumdayım
Ayy noldu yine bu bebelere yaaBenim bebede uyumadı dün içimden gece ne güzel uyuyor hiç ağlamıyor diye geçirmiştim
Dİş yerinde de hiçbir şey yok ya kızarma vs.Diş olabilir eğer rutinde bu uyanmalar yoksa. Normalde 20 kez kalkıyosak diş çıkarken 40 kez kalkmıştık her yarım saatte bir.
Ee bissürü diş çıkcak artık rahat gecemiz olmayacak demekçok zor çok ah 3 ay boyu çektik bu durumutam uykuyu öğrendi bu seferde dişimiz çıktı. Heralde diğeri de çıkıyor yine uyanıyor çünkü
Hayırlı olsun canım darısı başıma seninki kaç aylık şimdi biz hala çıkarmadık yakızlar kızlar dişler geldiiibu sabah yine umutsuzca bi dokunayım dedim. 2 minik sivri şey geldi parmağıma çok şükür ateş, uykusuzluk vs olmadı. jel falan da kullanmadım. sadece ısırma krizi vardı. elimi, parmağımı, mememi ısırıyordu sürekli. tabii genel olarak bi sorun olarak yaklaşık 1 aydır uykuya dalma sıkıntısı vardı. belki de diştendir.
Bende dün akşam kundak yapıyordum ama bu sefer kundağı bağladım öyle bi direniyor ki çözüyor bu sefer ip gibi yaptım bağladım yoksa asla uyutamıyorum yaaynı canım bizimki de böyle. u
uykuya dalınca sıkıntı yok uyuyor ama dalması mesele. gözlerinden uyku aktığı halde hâlâ direniyor, oturmaya çalışıyor falan. ben kundak yapıyorum sıkı sıkı sarılıp kucağımda uyutuyorum bu ara mecburen
Aynısı ya sanırım yeni şeyler keşfediyorlar ya bu ara ondan oluyor bence ya bir an önce şu keşfetmeler bitseAynen tam uykuya dalacak birden dönüyo emekleme pozisyonuna geçiyo sonra da ağlıyo uyuyamadığı için. Perişan oldum gerçekten bi de uyku aralarında gözü kapalıbağırarak ağlamaları başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?