- 3 Haziran 2020
- 155
- 110
- 53
- 27
NapmışkineKocasını yastıkla boğdu diye 3. Sayfa haberlerine çıkmamıza çok az kaldı valla delircem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NapmışkineKocasını yastıkla boğdu diye 3. Sayfa haberlerine çıkmamıza çok az kaldı valla delircem
Ben yaptım o şekilde çok sevdi iki damla zeytinyağına iki yumurta kırdım tavada, bi tutam kekik ekledim bi de ya lezzetli oldu… sorun yaşamadım kakası çişi cildi aynıydı:) çeyreğini o yedi kalanını ben arada yoğurt labne su verdim azyağda beyazıyla birlikte mi vereceksin? Onu ne zaman versem bilemedim ben
İşte mama verdiğim için o olayı ben yapamıyorumYaa aynen masaya saldırıyor herşeye uzanıyor ama ben yedirmeye calısırsam dudak büzüyor o kendi götürecek agzına galiba. Bizim yemekleri istiyo sanki hep
Yaa benimki inat ediyor istemiyorsa bırakıyorum ben. Emerken bırakırsa bende bırakıyorum yerken dudak buzerse bırakıyorum. Aç gibi gelirse 1-2 saat sonra bidaha teklif ediyorum
Yok sadece sarısını vereceğim beyazı 8 aya falan ertelerim heraldeyağda beyazıyla birlikte mi vereceksin? Onu ne zaman versem bilemedim ben
Ben o kadar diyette yaptım ama boşunaymış sarısını verdim çok şükür bir sıkıntı yaşamadıkBen bu ayı da doldurup denerim heralde ya korkuyorum yumurtadan
Geçmiş olsun çokEvet bursadayım canım giremedim bikaç gündür foruma çok hastaydım yeni yeni kafamı toparlıyorum
Erken demek o zaman ya aman korkarım boğazına kaçarsaverdim ben ama hiç ağzına götürmedi ya. yemek olmasa götürürdüben elini ağzına doğru ittirdim öyle bi tadına baktı orda da kırıntısı boğazına kaçtı öksürdü
Benim bebişin vücudu hiç geçmediği için anlayamadım ben neyin kızarttığınıBen o kadar diyette yaptım ama boşunaymış sarısını verdim çok şükür bir sıkıntı yaşamadık![]()
Uyuyan adamdan nefret remixini açıcam evde son ses valla fenalık geldi banaNapmışkine![]()
Kaldı mı o kızarıklar ? Senin sürekli yediğin bir şey dokunuyordur belkiBenim bebişin vücudu hiç geçmediği için anlayamadım ben neyin kızarttığını
Evet ben de öğünleri arttırıyorum artık. Zaten bizimki az verince sinirleniyorBende artık 3 öğün yapacağım ama az az sadece biraz tadımları artsın diye. Bugun tahini denedim yoğurda kattım biraz da hurma özü koydum![]()
Yani tariflerde 6+ diyor ama ben de bisküviye emin olamadım daha ya, çok sert gibi geliyor.Bebek bisküvisi yapıp eline vermek için erken mi daha? Boğazına falan kaçar mo acaba
6.ay kontrolünde geç dedi doktor. Ama baya aşamalıYumurtaya ne ara başladınız ya nasıl veriyosun sarısı mı sadece
Ay noldu kız, ne yaptı?Kocasını yastıkla boğdu diye 3. Sayfa haberlerine çıkmamıza çok az kaldı valla delircem
Bana da öyle dedi hatta ilk 1 hafta 8/1 yesin sadece sonra arttıralım dediEvet ben de öğünleri arttırıyorum artık. Zaten bizimki az verince sinirleniyor
Yani tariflerde 6+ diyor ama ben de bisküviye emin olamadım daha ya, çok sert gibi geliyor.
6.ay kontrolünde geç dedi doktor. Ama baya aşamalı1/8, çeyreği, yarısı en son tam verecekmişim sarısını. Bence bi sıkıntı yaratmıyor ama yine de doktor dedi diye devam ediyorum.
Ay noldu kız, ne yaptı?![]()
Geçmiyo ya ama artmıyo da. Ben en çok tavuk yiyorum süt ürünleriyle pek aram yok zatenKaldı mı o kızarıklar ? Senin sürekli yediğin bir şey dokunuyordur belki
Ay ben verdim heves edip. Yalıyordu bir ara küçük hale getirip ağzına sokmuş. Sonra damağına yapıştı sanırım öğürmeşer başladı öksürme falan derken bir panik bisküvi ile tüm mideyi kustu. Neyse ucuz atlattık dedim. Bize henüz erkenmiş kırıp ağzına sokabileceğini düşünmemiştim.Bebek bisküvisi yapıp eline vermek için erken mi daha? Boğazına falan kaçar mo acaba
Benim oğluma tavuk dokunuyor hemde bariz bir şekilde ne zaman tavuk yesek sabahlara kadar ağlıyor gaz oluyor dün yine bir deneyelim dedik aynısı oldu karnını ağrıtıyor sanırımGeçmiyo ya ama artmıyo da. Ben en çok tavuk yiyorum süt ürünleriyle pek aram yok zaten
Bende bi tavukla yumurtayı kescem bakalım ne olcakBenim oğluma tavuk dokunuyor hemde bariz bir şekilde ne zaman tavuk yesek sabahlara kadar ağlıyor gaz oluyor dün yine bir deneyelim dedik aynısı oldu karnını ağrıtıyor sanırım
Ayy tamam kesin vermicem biraz daha büyüsünAy ben verdim heves edip. Yalıyordu bir ara küçük hale getirip ağzına sokmuş. Sonra damağına yapıştı sanırım öğürmeşer başladı öksürme falan derken bir panik bisküvi ile tüm mideyi kustu. Neyse ucuz atlattık dedim. Bize henüz erkenmiş kırıp ağzına sokabileceğini düşünmemiştim.
Boğ kız arkandayım bende boğucamKocasını yastıkla boğdu diye 3. Sayfa haberlerine çıkmamıza çok az kaldı valla delircem
Ben sıkılıyorum bu adım adım gidişten ama neyse deneyelim bakalımBana da öyle dedi hatta ilk 1 hafta 8/1 yesin sadece sonra arttıralım dedi
Kız uyuyo sürekli delircem. Dün akşam 9dan sabah 10a kadar uyudu. İşleri yapıyo bitiriyo anında uyuyo. Ev işi yapmasın ama uyumasın sinir oluyorum.
Ayyyy çok geçmiş olsun. Bundan korkuyordum ben deAy ben verdim heves edip. Yalıyordu bir ara küçük hale getirip ağzına sokmuş. Sonra damağına yapıştı sanırım öğürmeşer başladı öksürme falan derken bir panik bisküvi ile tüm mideyi kustu. Neyse ucuz atlattık dedim. Bize henüz erkenmiş kırıp ağzına sokabileceğini düşünmemiştim.