• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
yağda beyazıyla birlikte mi vereceksin? Onu ne zaman versem bilemedim ben
Ben yaptım o şekilde çok sevdi iki damla zeytinyağına iki yumurta kırdım tavada, bi tutam kekik ekledim bi de ya lezzetli oldu… sorun yaşamadım kakası çişi cildi aynıydı:) çeyreğini o yedi kalanını ben arada yoğurt labne su verdim az

Yaa aynen masaya saldırıyor herşeye uzanıyor ama ben yedirmeye calısırsam dudak büzüyor o kendi götürecek agzına galiba. Bizim yemekleri istiyo sanki hep

Yaa benimki inat ediyor istemiyorsa bırakıyorum ben. Emerken bırakırsa bende bırakıyorum yerken dudak buzerse bırakıyorum. Aç gibi gelirse 1-2 saat sonra bidaha teklif ediyorum
İşte mama verdiğim için o olayı ben yapamıyorum 😅 mamayı çok yaparsam ziyan oluyor az yaparsam yetmiyor onu ayarlayamıyorum ek gıda verdiğimde

Evet ek gıda tadım denemeleri 4. günden sesleniyorum. En azından patates denerken ağlamadı... Az da olsa yedi sanıyorum. Kabak, brokoli, tatlı patates tam bir fail idi... ahahah 😅 Bir de bizim kızın pek merağı yoktu böyle şeylere, konsepti pek anlayamadı o yüzden bence. 😅 Bakalım neler olacak...

Bende artık 3 öğün yapacağım ama az az sadece biraz tadımları artsın diye. Bugun tahini denedim yoğurda kattım biraz da hurma özü koydum 😊
Evet ben de öğünleri arttırıyorum artık. Zaten bizimki az verince sinirleniyor 🤣
Bebek bisküvisi yapıp eline vermek için erken mi daha? Boğazına falan kaçar mo acaba
Yani tariflerde 6+ diyor ama ben de bisküviye emin olamadım daha ya, çok sert gibi geliyor.
Yumurtaya ne ara başladınız ya nasıl veriyosun sarısı mı sadece
6.ay kontrolünde geç dedi doktor. Ama baya aşamalı 😅 1/8, çeyreği, yarısı en son tam verecekmişim sarısını. Bence bi sıkıntı yaratmıyor ama yine de doktor dedi diye devam ediyorum.
Kocasını yastıkla boğdu diye 3. Sayfa haberlerine çıkmamıza çok az kaldı valla delircem
Ay noldu kız, ne yaptı? 😮

Evet ben de öğünleri arttırıyorum artık. Zaten bizimki az verince sinirleniyor 🤣

Yani tariflerde 6+ diyor ama ben de bisküviye emin olamadım daha ya, çok sert gibi geliyor.

6.ay kontrolünde geç dedi doktor. Ama baya aşamalı 😅 1/8, çeyreği, yarısı en son tam verecekmişim sarısını. Bence bi sıkıntı yaratmıyor ama yine de doktor dedi diye devam ediyorum.

Ay noldu kız, ne yaptı? 😮
Bana da öyle dedi hatta ilk 1 hafta 8/1 yesin sadece sonra arttıralım dedi🤷‍♀️

Kız uyuyo sürekli delircem. Dün akşam 9dan sabah 10a kadar uyudu. İşleri yapıyo bitiriyo anında uyuyo. Ev işi yapmasın ama uyumasın sinir oluyorum.

Bebek bisküvisi yapıp eline vermek için erken mi daha? Boğazına falan kaçar mo acaba
Ay ben verdim heves edip. Yalıyordu bir ara küçük hale getirip ağzına sokmuş. Sonra damağına yapıştı sanırım öğürmeşer başladı öksürme falan derken bir panik bisküvi ile tüm mideyi kustu. Neyse ucuz atlattık dedim. Bize henüz erkenmiş kırıp ağzına sokabileceğini düşünmemiştim.

Ay ben verdim heves edip. Yalıyordu bir ara küçük hale getirip ağzına sokmuş. Sonra damağına yapıştı sanırım öğürmeşer başladı öksürme falan derken bir panik bisküvi ile tüm mideyi kustu. Neyse ucuz atlattık dedim. Bize henüz erkenmiş kırıp ağzına sokabileceğini düşünmemiştim.
Ayy tamam kesin vermicem biraz daha büyüsün😱

Bana da öyle dedi hatta ilk 1 hafta 8/1 yesin sadece sonra arttıralım dedi🤷‍♀️

Kız uyuyo sürekli delircem. Dün akşam 9dan sabah 10a kadar uyudu. İşleri yapıyo bitiriyo anında uyuyo. Ev işi yapmasın ama uyumasın sinir oluyorum.
Ben sıkılıyorum bu adım adım gidişten ama neyse deneyelim bakalım 😅

Ay gece de mi uyuyor, maşallah 😬 işte yoruluyorlar tamam ama biz de evde yoruluyoruz, biraz anlayış azıcık bi muhabbet istiyor insan. İş hayatı, sosyal hayat vs. sıfırlandığı için tek konuşabildiğim kişi eşim, onunla da konuşmayınca bomboş geçiyor günler.
Ayyyy çok geçmiş olsun. Bundan korkuyordum ben de 🥺 bi süre daha vermeyelim bence

Back
X