Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet ben de en küçük kavanozlara bölüştürüyorum 10 gün falan gidiyor 5 kavanoz çıkıyor canım her seferinde mayalamıyorumGeçmiş olsunküçük kavanozlara yapıyorum ben tamam işte ya haftalık yaparım 3 günde bir yeni yoğurt mu yapcaz
![]()
Sorma ya Kızılcık Şerbo izleyecektim oğluş şekerleme yaparkenYouTube bile açılmıyor şaka gibi. Bi burası kaldı sanırım
Evet bi umut yutuptan bi şeyler izlicektim hüsran jdjdSorma ya Kızılcık Şerbo izleyecektim oğluş şekerleme yaparken![]()
ben de böyle mayaladım, tuttu bu sefer ama semsert olmadı. baktım tadı güzel, sümüksü gibi de değil oldu kabul ediyorum ben bunu7 saniyeden sonra parmağını yakcak dedim ya kız soğuk mu mayaladın acaba
uzamadığı sürece kabulben de böyle mayaladım, tuttu bu sefer ama semsert olmadı. baktım tadı güzel, sümüksü gibi de değil oldu kabul ediyorum ben bunu![]()
of evet interneti bozmuşlar tadım kaçtıEvet bi umut yutuptan bi şeyler izlicektim hüsran jdjdjd
aynen aynenuzamadığı sürece kabulbenim çncekiler sümük gibi uzuyodu
Tadım sabah uyanır uyanmaz kaçmıştı zaten canım ülkem sağolsunof evet interneti bozmuşlar tadım kaçtı![]()
Ben de yumurta ve avokadonun yanında labne vermeye başladım bugün canım.Kızlar kahvaltıda neler veriyorsunuz yumurta ve avakado veriyorum ben sadece, peynir veren var mı ?
Bende artık 3 öğün yapacağım ama az az sadece biraz tadımları artsın diye. Bugun tahini denedim yoğurda kattım biraz da hurma özü koydumBen de yumurta ve avokadonun yanında labne vermeye başladım bugün canım.
Yumurtaya ne ara başladınız ya nasıl veriyosun sarısı mı sadeceBen de yumurta ve avokadonun yanında labne vermeye başladım bugün canım.
Bizde başladık önce çeyrek sarı sonra yarım verdik ben bir süre yarım vermeyi düşünüyorum tama geçmem sanki gaz yaptı benim oğlanda. Yarın yağda yapmayı düşünüyorum bir damla zeytin yağı koyarımYumurtaya ne ara başladınız ya nasıl veriyosun sarısı mı sadece
Ben bu ayı da doldurup denerim heralde ya korkuyorum yumurtadanBizde başladık önce çeyrek sarı sonra yarım verdik ben bir süre yarım vermeyi düşünüyorum tama geçmem sanki gaz yaptı benim oğlanda. Yarın yağda yapmayı düşünüyorum bir damla zeytin yağı koyarım![]()
verdim ben ama hiç ağzına götürmedi ya. yemek olmasa götürürdüBebek bisküvisi yapıp eline vermek için erken mi daha? Boğazına falan kaçar mo acaba
yağda beyazıyla birlikte mi vereceksin? Onu ne zaman versem bilemedim benBizde başladık önce çeyrek sarı sonra yarım verdik ben bir süre yarım vermeyi düşünüyorum tama geçmem sanki gaz yaptı benim oğlanda. Yarın yağda yapmayı düşünüyorum bir damla zeytin yağı koyarım![]()