2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
bizim küçük olanı emiyor gayet normal. küçük geliyorsa nasıl anlarım bilemedim. ağzı çok büyük değil bizim bebenin. o yüzden hemen 6 ay oldu diye büyüğüne geçmek mantıklı gelmedi

Bizimki de 3.aydan beri tutmuyor emzik ama ben yine bi umut almıştım 6.ay için, denesem mi ben de acaba inşallah tutar bizimki de
Anası gibi yeni bir şey oldu mu pek hevesli oluyor hala ağzında

Eklentiler

• 94104F12-3232-492E-8DD0-905852B6C507.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 29
maşallah ben de veriyorum büyüğü de emiyor küçüğü de ama hangisi uygun anlamıyorum xhhxhshd
Arkadaşımın bebeği büyük emzik asla kabul etmemişti hep küçük emmişti şimdi 4 yaşında bir sıkıntı olmadı. Hangisi içine siniyorsa onu ver brnce canım ama bence büyük gelse öğürür istemez gibi geliyor

Benim bebo tadımlara başladığımızdan beri yoğurt yiyo bazen ağzının kenarları hiç kızarmıyo ama bazen kızarıyo. Ben anlayamadım hiç alerjisi var mı yok mu
Ağız kenarı değil de vücudun diğer yerleri tepki vermesini bekliyorlar.
Bizimki de 3.aydan beri tutmuyor emzik ama ben yine bi umut almıştım 6.ay için, denesem mi ben de acaba inşallah tutar bizimki de
Benim bebek de almıyordu emziği. Son günlerde birşey oldu bazen uyurken emzik emerek uyuyor, uyanıyor emmeye devam ediyor. Deneyebilirsin bence

ben de kayınvalidemin öyle olduğunu duyunca çok şaşırmıştım tabii o zamanlar cahildim kdjddjjs şimdi başıma gelir diye çok korkuyorum. prezervatifle korunuyoruz ama içime sinmiyor tam :/
Benim gittiğim düzenli kuaför var kadın prezervatifle hamile kaldı valla hiç bilmiyorum insan korkuyor yine de ya gerçi ben kızçeden fırsat bulup kocamın yanına yanaşamıyorum gece de zaten ortamızda uyuyor

Benim gittiğim düzenli kuaför var kadın prezervatifle hamile kaldı valla hiç bilmiyorum insan korkuyor yine de ya gerçi ben kızçeden fırsat bulup kocamın yanına yanaşamıyorum gece de zaten ortamızda uyuyor
Yaa bizimki de öyle bişey oldu ki sanki gecenin bi yarısı gözlerini bize dikip “ nasapııyonuzzz “die kaşkıcak gibi. Cünkü akşamları biz tv izlerken kalkıp direk orta sehpaya bakıp “ ne yedinizzz der gibi bakıyo

Hahahajaha ya bizimki de kucağımda uyanınca direk televizyona bakıyo açmış mıyım diye

Yaa kızlar bu bebeleri. Öğün öğün beslenmesi nasıl ayarlancak yaa 1 yaşına kadar ana gıda anne sütü 9 aya kadar da ana öğünler anne sütü diyorlar ama. Ben şimid bazen 1 öğün bazende 2 öğün verebiliyorum 3 olmuyor zaten. Bide cok yerde süt içemezse diyede korkuyorum. Ya da bazen tam aksi bu cocuk yemege alışmazda aç kalır zayıflarsa die de korkuyorum.

Bu oğlan emerken dudaklarımı burnumu yanaklarımı sıkıyo çok acıtıyo ya vazgeçiremiyorum bi türlü

+1

Zaten bişey yediklerimizi görmesinler yada ortada tabak felan ya bide işin ortasında uyanması felan olur hiç gerek yok dün sofrada kucağımdaydı öyle bir saldırıyor ki sofrayı sanırsın 3 gün aç bıraktım elimdekini almaya çalışıyor kendi öne atıyor çatalı kaşığı alacakmış iyice coştu şu ara su içiyorum kahve içiyorum bardağa saldırıyor geçen suyu bardaktan içirdim nasıl içiyor varya çok hevesli ya

Ya bende öğünü yiyince süt işini nasıl yapcaz onu anlamıyorum kısmen doymuş oluyor ne kadar mama vericem ne zaman vericem çok şaşıyor ya

Ben de daha düzene oturtamadım. Hem soğumasın gıdadan diye vermek istiyorum hem uyku arası eşref saatini yakala, hazırla falan filan derken bi gün oluyor bi gün olmuyor
Bu oğlan emerken dudaklarımı burnumu yanaklarımı sıkıyo çok acıtıyo ya vazgeçiremiyorum bi türlü
Bizim de öyle şap şup vuruyo bi de tırnaklarını dibinden kestim de azıcık can acım azaldı

Bu aralar çok az su içmeye başladım yeniden ve acayip hızla kilo alıyorum ya. Çok canım sıkıldı. Resmen iki ay önce çok güzel incelmiştim, 2 kg fazlam kalmıştı. Şimdi onun üstüne 4 kg daha almışım. En azından kilom çok artmadı diye seviniyordum ordan da darbe yedim of off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…