2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ay her diş çıkarması böyle olmaz inşallah kollarım uyuştu artık yatıştıramadık çocuğu ya 1.5 saat dinlenip dinlenip ağladı. Meyve filesini içine havuç koyup buzluga atmıştım onunla rahatladı uyudu

Ben dentinox ve tetagil çok kullandım. Bir de sıkıntının diş olduğundan emin olduktan sonra 4 saatte bir calpol verdim

Çocuk için de eziyet ya şu dönemleri atlatsak sağlıkla artık

Demir ilacı yapmış olabilir, yeşil kaka da normal doktorun dediği. Kan yoksa sorun yok

Ben dentinox ve tetagil çok kullandım. Bir de sıkıntının diş olduğundan emin olduktan sonra 4 saatte bir calpol verdim
sıkıntısının diş olduğundan nasıl emin olucaz ya huyu acayip değişti kesin bir sorun var ama ne?? dişlerini kontrol ediyorum damakta şişlik beyazlık var ama bu bayadır vardı zaten. öyle ekstra fazladan bir diş kaşıması yok. emmeye isteksizleşti biraz iki gündür. yani zoraki emiyor sanki. ek gıdayı da severek yiyordu şimdi hadi sizi kırmayayım der gibi dkdjjd

Diş gösterdikten sonra herhalde 1 hafta içinde patlıyormuş yorhunluğu da 3 4 gün sürermiş. Benimki de bu aralar kızıyor iş yapınca ilgi istiyorlar herhalde. Sıkılıyorlar aynı şeyden diye düşünüyorum. Farklı şeyler görmek gezmek istiyorlar. Bende sıkılıyorum kızım ama ağlamıyorum sus diyorum daha çok kızıyormejrjdj

Benim bebeğim 4,5 aylıktı ek gıda yoktu o zaman. Ama mememi dişlemeye başladı sonra baktım zombi nene gibi her seyi ısırıyo. Hemen envai çeşit diş kasıyıcı aldım en çok meme şeklinde olanı sevdi sdgjkkl.

Sonra salyası çok fenaydı. Sürekli önlüğün altından kıyafetine geçiyodu salyası. Hatta kv demişti ki bu kız yutmayı bilmiyo çok üzülmüştüm.

Gece asla uyumuyodu sürekli ağlıyodu. Kakalar hep taşıyodu bizim. Hep sıvı kaka vardı yani o konu hk bişi diyemicem.

Ben 3,5 aylıktan beri dentinox sürüyodum diş etine bu arada benim kızımı yarım saat rahatlatıyodu.

Son bir hafta kala çocuk sürekli ağlıyo sürekli meme istiyodu. Hiç durmuyodu. Dışarıda ağlıyo evde ağlıyo belli canı yanıyodu tetagile başladım uyku öncesi verdim hep.

Sonra bi gece bi baktım ağlamıyo aynı aşıdan sonraki gibi üzgğn bakıyo. Bi baktım yanıyo çocuk. 38,5 ateşi hemen calpol ılık duş vs.

Ateşlendikten sonra iki gün hiç durmadı. Sadece ağlıyodu. Calpol veriyorum salinleşito kucağımda uyuyo etlisi gecince uyanıyodu. Bu arada karanfil z yağı da haxırlayıp silikon diş fırçasıyla sürdüm. Bunu saat bası yaptım

İki günün sonunda dentinox sürerken elime bıçak gibi keskin iki şey değdi

Kızlar 2 gündür havuç veriyordum dün kaka yapmadı bugün yaptı afedersiniz kakası hep havuçtu yani pütür pütür geri çıkmış sizde de böyle oluyor mu ?

Ay Allahım bizimde çıksa da rahatlasak ya. Sizinki uyanınca saatlerce ağlıyor muydu gece ? Bizimki bir kez çok ağlıyor diğer uyanmalarda kucakta emzikle bile yatışıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…