2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bak böyle kalakalıyor bizimkiler aynı olacak herhalde gelişimi gerçekten ya Eki Görüntüle 3548749
aynen aynen tam böyle ama diğer tarafa dönüyor bizim bebe. habire çevirip duruyordum ama anca kendisi fark etti dönme olayını. bir de şunu anladım yerde, sert zeminde bırakmak gerçekten fark ediyor ya. yerden toz gelir vs diye ben hep bizim geniş yatağın üzerinde bırakıyordum. yatak da çok yumuşak değil nasılsa diyerek ama kesinlikle normal yerde daha güzel hareket ediyor. dün sabahtan akşama kadar halının üzerine battaniye serip bıraktım bilmiyorum denk mi geldi ama orda dönmeye başladı. gerçi seninki koltukta dönüyor

Bende anlamadım bütün gün bir kere bile yapmadı akşam tam yatmadan önce çocuğa güncelleme geldi bide inat etti döncem diye arka arkaya yaptı şaştım kaldım bende sürekli ayaklarını kaldırıyordums sırtından destekliyordum ama asla dönmeye çalışmıyordu kendi kendine oldu. Ya onu geçtim bu hafta çok değişti çocuğa birşeyler oldu misafirlikte durmuyor dışarda durmuyor yabancı insan gördü mü kıyametler kopuyor bu kadar yabancılamıyordu ama asla yanında yamacında yabancı kimseyi istemiyor misafir geldi oturmaya ne sevebildiler ne rahatça çay içebildiler kızım resmen kovdu onları

kakasında değişiklik olur da bu kadarını beklemiyordum ya. bugün tam 1 hafta olacak hâlâ yapmadı keşke o kadar üst üste havuç patates gitmeseydim, bilemedim.
Ayyy evet bir hafta olduysa bi doktora sor olmazsa. Fitil filan verebilir belki. Başka türlü de başlanmıyor ki aslında lifli sebzeler ama işte bağırsaklar yeni tanışıyor

ay benim bebeğim bunu hiç yapmıyor ya herkese gülüyor ben de azcık yabancılasın istiyorum beni görünce ekstra bi cıvıldıyor neşeleniyor herkes farkında. o kadarcık torpilim olsun diyorum ama şöyle nenelere gidince bangır bangır bağırsa nasıl gülerim kfjfjff hepsi çocuğumun haşatını çıkarıyor öpe öpe. biraz büyüsün kendi kendini korur da şimdi benim korumam lazım

Ayyy evet bir hafta olduysa bi doktora sor olmazsa. Fitil filan verebilir belki. Başka türlü de başlanmıyor ki aslında lifli sebzeler ama işte bağırsaklar yeni tanışıyor
bu sabah üst üste 2 kere yaptı, iki bez doldu ay nasıl rahatladım allahımmm üzerimden yük kalktı. o kadar katı da değildi bu arada. sadece mukus azalmış, baya pütürlü bi kakaydı. hani katı bir şeyler yediği belli ama zorlayacak bir şey yoktu aslında. bundan sonra bir sebze bir meyve vericem ya. üst üste havuç, patates, kereviz zorladı bebeğimi. dün armut verdim belki o iyi gelmiştir

Yaa benimki de öyle acaba normal mi diye düşünmeye başlamıştım. Galiba evde kendini güvende hissediyo çünkü şimdiye kadar iki kişiye dudak büzüp ağladı ikisi de ev dışındaydı

Yaa benimki de öyle acaba normal mi diye düşünmeye başlamıştım. Galiba evde kendini güvende hissediyo çünkü şimdiye kadar iki kişiye dudak büzüp ağladı ikisi de ev dışındaydı
huyundandır ya bizimki sadece ailenin erkeklerine gitmekten pek hoşlanmıyor. dedeler, amca filan. onlara gidince alın beni buradan der gibi bakıyor

Kızlar help toparlayıcı sütyen önerisi istiyorum memelerimi hiçbir kuvvet kaldıramıyo balenli takamıyorum batıyo balensizlerin altından kayıp çıkıyo ne yapacağımı şaşırdım sürekli sütyen alıp kullanamıyorum ya ağlıcam

huyundandır ya bizimki sadece ailenin erkeklerine gitmekten pek hoşlanmıyor. dedeler, amca filan. onlara gidince alın beni buradan der gibi bakıyor
Dün arkadaşlarımız geldi ilk defa benimki kucaktan kucağa gezdi ve inanr mısın iki kere 3 saat uyanık kaldı çocuk bizden sıkılıyomuş

Ben penti lotus kullanıyorum, balenli ama çok güzel toparlıyor, 3 tane falan eskittim. 2 kere emzirmeye beni bi o toparladı zaten hahahah

Çok şükür evet öyle yapıyorlar taksitli ve bol sert olmasın da razıyım

emzirme kısmı yok ama penti balensiz lily form diye bi sütyen var baya iyi. benim çok iyi toparlamıştı

Ayyy çok sevindim onlar kaka yapmayınca sanki biz kabız oluyoruz şu ek gıdaya girişi de bi çözelim hayırlısıyla

Ek gıdaya başlayan başlayan arkadaşlarım ben yedirirken çok korkuyorum ya. Allah korusun bığazında kalacak diye aklım çıkıyor. Havuç verdim buharda güzelce haşladım çatalla iyice ezdim ama sanki yiyemeyecek iş gibi geliyor öğürdü bir iki defa aklım çıktı. Blendırdan da geçirmek istemiyorum alışamaz pütürlüye diye ama o alışana kadar ben nasıl alışcam bilmiyorum, siz ne durumdasınız hiç benim gibi korkan yok mu ya?

emzirme kısmı yok ama penti balensiz lily form diye bi sütyen var baya iyi. benim çok iyi toparlamıştı
1000 tl ymiş fiyatı 1 alana da 1 bedava 500 e gelcek tanesi iyimi kız fiyatı ben hiç pentiden alışveriş yapmadm da iyiyse bende alıyım aybı konudan bende şikayetçiyim

ay o kadar heyecanlandım ki bütün gün halıda oynayalım istiyorum. dönmeye başlayınca oynamaktan da keyif almaya başladı sanki. iletişimimiz artıyor gibi hissediyorum giderek
Ay masallah çok sevindim Öyle oluyor zaten büyüdükçe daha çok baglaniyolar bize çok tatlılar, yanından gidince ağlıyor benim cimcimem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…