- 19 Şubat 2024
- 1.501
- 1.294
- 53
- 32
aynen aynen
Bende anlamadım bütün gün bir kere bile yapmadı akşam tam yatmadan önce çocuğa güncelleme geldi bide inat etti döncem diye arka arkaya yaptı şaştım kaldımaynen aynentam böyle ama diğer tarafa dönüyor bizim bebe. habire çevirip duruyordum ama anca kendisi fark etti dönme olayını. bir de şunu anladım yerde, sert zeminde bırakmak gerçekten fark ediyor ya. yerden toz gelir vs diye ben hep bizim geniş yatağın üzerinde bırakıyordum. yatak da çok yumuşak değil nasılsa diyerek ama kesinlikle normal yerde daha güzel hareket ediyor. dün sabahtan akşama kadar halının üzerine battaniye serip bıraktım bilmiyorum denk mi geldi ama orda dönmeye başladı. gerçi seninki koltukta dönüyor
Ayyy evet bir hafta olduysa bi doktora sor olmazsa. Fitil filan verebilir belki. Başka türlü de başlanmıyor kikakasında değişiklik olur da bu kadarını beklemiyordum ya. bugün tam 1 hafta olacak hâlâ yapmadıkeşke o kadar üst üste havuç patates gitmeseydim, bilemedim.
ay benim bebeğim bunu hiç yapmıyor yaBende anlamadım bütün gün bir kere bile yapmadı akşam tam yatmadan önce çocuğa güncelleme geldi bide inat etti döncem diye arka arkaya yaptı şaştım kaldımbende sürekli ayaklarını kaldırıyordums sırtından destekliyordum ama asla dönmeye çalışmıyordu kendi kendine oldu. Ya onu geçtim bu hafta çok değişti çocuğa birşeyler oldu misafirlikte durmuyor dışarda durmuyor yabancı insan gördü mü kıyametler kopuyor bu kadar yabancılamıyordu ama asla yanında yamacında yabancı kimseyi istemiyor misafir geldi oturmaya ne sevebildiler ne rahatça çay içebildiler kızım resmen kovdu onları
bu sabah üst üste 2 kere yaptı, iki bez doldu ay nasıl rahatladım allahımmmAyyy evet bir hafta olduysa bi doktora sor olmazsa. Fitil filan verebilir belki. Başka türlü de başlanmıyor kiaslında lifli sebzeler ama işte bağırsaklar yeni tanışıyor
Yaa benimki de öyle acaba normal mi diye düşünmeye başlamıştım. Galiba evde kendini güvende hissediyo çünkü şimdiye kadar iki kişiye dudak büzüp ağladı ikisi de ev dışındaydıay benim bebeğim bunu hiç yapmıyor yaherkese gülüyor ben de azcık yabancılasın istiyorum beni görünce ekstra bi cıvıldıyor neşeleniyor herkes farkında. o kadarcık torpilim olsun diyorum ama şöyle nenelere gidince bangır bangır bağırsa nasıl gülerim kfjfjff hepsi çocuğumun haşatını çıkarıyor öpe öpe. biraz büyüsün kendi kendini korur da şimdi benim korumam lazım
huyundandır yaYaa benimki de öyle acaba normal mi diye düşünmeye başlamıştım. Galiba evde kendini güvende hissediyo çünkü şimdiye kadar iki kişiye dudak büzüp ağladı ikisi de ev dışındaydı
Dün arkadaşlarımız geldi ilk defa benimki kucaktan kucağa gezdi ve inanr mısın iki kere 3 saat uyanık kaldıhuyundandır yabizimki sadece ailenin erkeklerine gitmekten pek hoşlanmıyor. dedeler, amca filan. onlara gidince alın beni buradan der gibi bakıyor
Ben penti lotus kullanıyorum, balenli ama çok güzel toparlıyor, 3 tane falan eskittim. 2 kere emzirmeye beni bi o toparladı zaten hahahahKızlar helptoparlayıcı sütyen önerisi istiyorum memelerimi hiçbir kuvvet kaldıramıyo balenli takamıyorum batıyo balensizlerin altından kayıp çıkıyo ne yapacağımı şaşırdım sürekli sütyen alıp kullanamıyorum ya ağlıcam
Çok şükürbu sabah üst üste 2 kere yaptı, iki bez doldu ay nasıl rahatladım allahımmmüzerimden yük kalktı. o kadar katı da değildi bu arada. sadece mukus azalmış, baya pütürlü bi kakaydı. hani katı bir şeyler yediği belli ama zorlayacak bir şey yoktu aslında. bundan sonra bir sebze bir meyve vericem ya. üst üste havuç, patates, kereviz zorladı bebeğimi. dün armut verdim belki o iyi gelmiştir
emzirme kısmı yok ama penti balensiz lily form diye bi sütyen var baya iyi. benim çok iyi toparlamıştıKızlar helptoparlayıcı sütyen önerisi istiyorum memelerimi hiçbir kuvvet kaldıramıyo balenli takamıyorum batıyo balensizlerin altından kayıp çıkıyo ne yapacağımı şaşırdım sürekli sütyen alıp kullanamıyorum ya ağlıcam
Ayyy çok sevindimbu sabah üst üste 2 kere yaptı, iki bez doldu ay nasıl rahatladım allahımmmüzerimden yük kalktı. o kadar katı da değildi bu arada. sadece mukus azalmış, baya pütürlü bi kakaydı. hani katı bir şeyler yediği belli ama zorlayacak bir şey yoktu aslında. bundan sonra bir sebze bir meyve vericem ya. üst üste havuç, patates, kereviz zorladı bebeğimi. dün armut verdim belki o iyi gelmiştir
Canım Türkiye’de değil ama Temu’da gördüm, görünce sen geldin aklıma. Belki denemek istersin diye link koyuyorum.Bende mama için kase ve kaşık sorayım size? Neler aldınız?
Aslında ben çelik tabak istiyorum ve vakumlansin masaya istiyorum ama var mı bilmiyorum.
Balenliler oturunca karnıma batıyo ya çok rahatsız oluyorumBen penti lotus kullanıyorum, balenli ama çok güzel toparlıyor, 3 tane falan eskittim. 2 kere emzirmeye beni bi o toparladı zaten hahahah
Emzirme kısmı önemli değil baya iyi duruyo bi bakayım onaemzirme kısmı yok ama penti balensiz lily form diye bi sütyen var baya iyi. benim çok iyi toparlamıştı
1000 tl ymiş fiyatı 1 alana da 1 bedava 500 e gelcek tanesi iyimi kız fiyatı ben hiç pentiden alışveriş yapmadm da iyiyse bende alıyım aybı konudan bende şikayetçiyimemzirme kısmı yok ama penti balensiz lily form diye bi sütyen var baya iyi. benim çok iyi toparlamıştı
Ay masallah çok sevindimay o kadar heyecanlandım ki bütün gün halıda oynayalım istiyorum. dönmeye başlayınca oynamaktan da keyif almaya başladı sanki. iletişimimiz artıyor gibi hissediyorum giderek
y bak bu çok güzelmiş sağol canımemzirme kısmı yok ama penti balensiz lily form diye bi sütyen var baya iyi. benim çok iyi toparlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?