- 12 Aralık 2023
- 970
- 912
- 23
Bunu ben de merak ediyorumKızlar kızlar uyku eğitimi alanınız var mı
Kv geldi 15 gündür yoktu benim kızçe görünce Bi ağla Bi yabancıladı gülmemek için zor tuttum kendimib
ay bugün ilk keezz sola döndü. yüz üstü dönmeye yeltendi ama yapamadı yavrumBenim kızım da 5 gün önce 5 aylık oldu. Ama dönmüyor hala. Yanlarına dönüyor hareketli özellikle altını açınca ama yüzüstü dönmüyor. Büyük kızım 4 aylık dönmüştü buda döner ya pek kafama takmiyorum her çocuk farklı diye düşünüyorum
Sonrasında yıkıyor musun acaba bizim de kafasında çok var yayıldı iyice bebe yağı sürsem kalsa yıkamasam olur mu?
Zaten konak yara kabuğu gibi sert ya yağ sürünce çok yumuşak oluyor yıkamana gerek yok zaten sür yarım saat sonra yumuşamış olcak konaklarSonrasında yıkıyor musun acaba bizim de kafasında çok var yayıldı iyice bebe yağı sürsem kalsa yıkamasam olur mu?
Benimki de aynısı oldu dün akşam biliyor musunay bugün ilk keezz sola döndü. yüz üstü dönmeye yeltendi ama yapamadı yavrumolsun bu kadarı bile çok mutlu etti beni. galiba dönecek artık
Aslında bence de dişi çıkınca başlanmalı değil mi çok belirgin bir gösterge ama dünya sağlık örgütü 4 aya kadar düşürdü süreyi doktor da başla deyince başlıyoruz işteYa burada Özbekistan mi öyle bir yerde yaşayan biri vardı. Ek gıdaya 1 yaşında basliyorlarmis. Onun mantığı bağırsağın hazır olması olabilir mi? Acaba biz erken mi başlıyoruz? Belkide 1 yaş bağırsaklar için daha mı uygun?
Benim kız doğdu doğalı 2 kere kucağına gitmiştir nefret ediyor çığlık kıyamet ağlıyor ben de çok gülüyorumKv geldi 15 gündür yoktu benim kızçe görünce Bi ağla Bi yabancıladı gülmemek için zor tuttum kendimib
ay bizimkiler prematüre ya aynı anda gelişiyor demekBenimki de aynısı oldu dün akşam biliyor musunyarıya kadar geliyor devamını atamıyor
Pek bir fark yaratmadı sanki ya. Seven hills nutrition probiyotik kullandım ben oğlumda.probiyotik fayda etti mi peki ve hangisini kullandınız?
ben de bi dönem sürekli gaz damlası probiyotik falan aldım hem hiç faydasını görmedim hem de minicik şeyler en az 600 liraPek bir fark yaratmadı sanki ya. Seven hills nutrition probiyotik kullandım ben oğlumda.
artar bence canım. bazı ilaçlarda sütü azaltan bi etken madde oluyor belki ondan kaynaklanmıştır ama sık sık düzenli emzirmeyle düzelir eminim. malt içeceklerden de iç onlar da iyi geliyor. bir de zaten ek gıdaya geçiyoruz o da biraz olsun destekler bu saatten sonraKızlar merhaba ben çok şiddetli grip atlattım antibiyotik kullandım ve sütüm azaldı bayağı sürekli mastit olacak kadar sütüm vardı ama şimdi çocuğu bile doyurmuyor artar mı tekrar çok ugraısyprum bol su tüketiyorum ama artmadı sanki
Bende mamsel süt arttırıcı Çay işe yaramıştı bir de bol bol kuru dut ve dereotu.Kızlar merhaba ben çok şiddetli grip atlattım antibiyotik kullandım ve sütüm azaldı bayağı sürekli mastit olacak kadar sütüm vardı ama şimdi çocuğu bile doyurmuyor artar mı tekrar çok ugraısyprum bol su tüketiyorum ama artmadı sanki
Döner döner annesi. Dönerse senindiray bugün ilk keezz sola döndü. yüz üstü dönmeye yeltendi ama yapamadı yavrumolsun bu kadarı bile çok mutlu etti beni. galiba dönecek artık
Aferin ona böyle devam etsinBenim kız doğdu doğalı 2 kere kucağına gitmiştir nefret ediyor çığlık kıyamet ağlıyor ben de çok gülüyorumvalla suratına suratına gülüyorum
ay o kadar heyecanlandım ki bütün gün halıda oynayalım istiyorum. dönmeye başlayınca oynamaktan da keyif almaya başladı sanki. iletişimimiz artıyor gibi hissediyorum giderekDöner döner annesi. Dönerse senindirHerşeyin zamanı var kafana takma her bebek farklı hepsi olur Allah'ın izniyle
kızlar ek gıdaya geçince kabızlık yaşadınız mı? çözebildiniz mi? 5 gündür kaka yapmıyor, karnına bakıyorum aşırı şiş değil ama çok şaşırıyorum. daha önce 5 gün yapmadığında karnı semsert oluyordu. şimdiye kadar havuç, patates, kereviz verdim. patatesten sonra kaka yapmadı. 2 gündür yoğurt veriyorum belki iyi gelir diye ama bir değişiklik olmadı :S armut püresi gibi bişey versem mi yoksa akışına mı bırakıyım bilemedim
Bizde de havuçtan sonra birkaç gün yapamadı kaka, sonra az az çıktı.inanın çok teşekkür ediyorum olayı anladım ama korktuğum başıma geldi . Yoğurt verince 2. Gün ağladı yemedi hiç . muz 1 çay kaşığı zor yedi patatesi de tiksinip tiksinip geri çıkarıyor hiç tadım yapmak istemiyor gibi acaba daha erken mi ek gıdaya başlamasa mıydım
Ayyy ben de hepsini yedim sonradanYaa ben hepsini arkadan yiyorum ya hepsi cok güzel geliyo bana yaazeytünyaglı bide
kakasında değişiklik olur da bu kadarını beklemiyordum ya. bugün tam 1 hafta olacak hâlâ yapmadıBizde de havuçtan sonra birkaç gün yapamadı kaka, sonra az az çıktı.mademoisella ben de karnına baktım, sert değildi ama ben geri döndüm probiyotiğe. Günlük veriyorum artık, şimdi yapıyor ama baya kıvamlı. Eskisi gibi sıvı kaka değil yani. Fotoğraflarını çektim, doktora gidince sorucam ama günlük veya 2 güne bir yaparsa telaş etmiyorum çok, midesine ilk kez başka şeyler giriyor bi değişiklik olacak illa ki kakasında da diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?