2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
30 dakikalık uykular düzelecek diye umut ediyorum ama hala düzelmemiş çoğu kişide annenizle bende ufak ufak alıştırma yapın onu göre göre tanıdık bir yüz olarak algılar en azından arada annenize bırakıp dinlenirsiniz.

Canım geçicidir

Kızlar gece 2 saatte bir uyanıyor benim bebeğim sizde de böyle mi gazdan mı uyanıyor yoksa atak haftası artık kafam allak bullak oldu
Benimki böyle ve gaz sorunu yok şu an özellikle 2 gündür saat başı uyanıyor neredeyse ne gündüz uyuyor ne gece

Sİzin bebelerin boyu kaç oldu ki sığmıyolar ya 67 cm pusete sığıyo hala benim ki

Başka evde uyumama bizde de var. Gündüz uykularıda genelde yarım saat oluyo nadiren 40 45 dk. Geçicidir ama ağlıyo diye vazgeçme uykusunu almış ve karnı tokken kısa da olsa çıkın dışarı iyice uzaklaşmasın alışsın. Belki artık kanguruda sıkılıyodur bebek arabasıyla da dene istersen

Babası iste olduğu için mecburen kanguruyla çıktım arabada deneyeceğiz bakalım kangurudan da hoşlanmadı zaten. Baska yerde uyumama olayını nasıl çözücez bu da çok büyük sorun ya eve hapis oldum resmen

Benimkinin ne beslenme aralıkları uzadı, ne de uykusundan vazgeçti. Hala 3 saatte bir besleniyor ve gündüz 4 uyku yapıyor.
bizim beslenme aralığımız 2 saat ama uykular 3 oluyor. çok uzun uykular kalmadı artık. 40ar dakika filan. bugün de öyle oldu. bakalım gece neler bekliyor kdkdkd

Yaaa ama uyumayınca da içinizden geçiyor ya. Hanimuyuyuncada uzun uyumuyo yarım saat 40 dk ama uyumadı mı deccalll

İmkansız 3 saat uyanık kalması hiç uyumadan 2 saat 15 dk rekorumuz
iyi bari içim rahatladı. 2 uyku bana da çok az geldi. bi de sabah saat 6da uyanan bir çocuğa göre günlük plan yapıyor. 6 da uyansak o gün aslaaaa bitmez. 9 buçuk 10 gibi uyanıyoruz. gece de Allah ne verdiyse işte

Babannesinde uyku vakti gelince kucağımda uyutuyorum bırakmıyorum uyanınca beni görsün korkmasın diye. Zamanla düzelir heralde ya

Bu arada ben de yollarda ağlayacak durmayacak diye çıkmıyodum başlarda ama artık umursamıyorum ağlarsa kaldırıma bile oturup emziriyorum kim bakarsa baksın umrumda değil. Çıkmamak benim psikolojimi bozdu çünkü.

Amin canım inşallah yoluna girer
Canım başlarda ben de hiçbişeyden soğumasın diye bunları yaptım ama yani ben zaten benim onu düşünüp onun beni daha az düşünmesinden yorgunum, daha da onu düşünüp alttan alacak gücüm kalmadı.. neyse su akacak yolunu bulacak inşallah ne diyelim
Ay mümkün değil 2 uyku, 3e düşemedik biz. Uyku aralıkları biraz daha açıldı bizim, 2 saat bir kere de 2,5 saat durabiliyor ama uykuya geçişlerde çok direnç gösteriyor. Gerçekten iflahım söküldü, uyuduğu da 40 dk o da memede ama onu yapasıya kadar bile canım çıkıyor, bi de 2 uyku uyutsam mahvoluruz
Ya gerçekten uyku ve emzirme bu sürecin en zorlu iki şeyi bence de. Uyuyabilsek herşeyi yaparız gibi geliyor
Canım çok aynı şeyleri yaşıyoruz, ben de bir tek bizim başımıza geliyor sanıyordum. Tam olarak böyle bizimki de, her gelen aman kendinize alıştırmışsınız diyor da özel bi çaba sarfetmedik çocukla ilgilendik o da bize güveniyor ve bizden başkasına gitmiyor. Annem gele gide biraz da anneme alıştı ama onların evine gittiğimizde çok yabancılıyor. Yenidoğanken, 2 aylıkken filan pusete koyar koymaz susuyordu, yolda uyuyakalıyordu rahatça kahve içmeye çıkıyorduk, şimdi çok direniyor kalkmak istiyor. Uyku desen zaten gece doğru dürüst uyumuyor gündüz de benimle uyuyor o da 40 dk, gerçekten ben de zihnen ve bedenen bitik hissediyorum. Umarım geçicidir ama 4 aylıktan beri bekliyorum

Ay dün kocamın ahını mı aldım ne yaptıysam bugün içimizden geçti ya. Gece zaten hiç ayrılmadı benden hiç uyumadım, gündüz de uykulara direndi. Ne yaşıyoruz gerçekten hiç bilmiyorum

40’ı çıksın düzelir, 3 aylık olsun düzelir 6 aylık olsun düzelir derken ne çektik ya. Birbirimize sarılalım
Bizde bu aya kadar çok rahat çıkıyorduk arabada uyuyordu bi kahve içiyorduk en azından ama şimdi koca adam oldu sanki bir tripler bi tripler azıcık uyusaydık belki daha kolay olacaktı her şey

senin memede uyuma olayı düzelmedi mi nasıl gidiyor? bizim 4. ay atağı bitti derken 10 gün sonra falan yine başladı. artık günleri saymayı bıraktım, kabullendim böyle babasını salona gönderdim yatak tamamen bizim. sağa sola döne döne yatıyoruz birlikte. sana bebeği alıştırmışsın diyenler de tamamen boş konuşuyor bu arada. ben doğduğundan beri hiç bebeğimle uyumamıştım, ezerim zarar veririm diye. ama artık başa çıkamayınca yanıma aldım ve hiç olmazsa uykuya dalıyor benimle yatarken. demek ki buna ihtiyacı varmış diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…