- 7 Ağustos 2019
- 166
- 99
- 98
- 32
Bizde de durumlar benzer ama hemen çıkarmayabilir beyaz pötürcük gibi var ama ilk diş çıkması öyle değil ilk kızımdan biliyorum o 4 aylıktı çıkardığında. Şuan oğlum da 4 aylık henüz patlatmadıBebekleriniz diş çıkarıyor mu kızlar ben tam anlayamadım ama biraz ateş ve ishali var huysuz da tabi ve dişine baktımda kabarmış gibi beyaz elime az birşey geliyor gibi
kızlaaarrrbiz nöroloji randevusundan çıktık. doktor yarım saate yakın muayene etti, her hareketine baktı. reflekslerine baktı. anormal hiçbir şey görmüyorum ben sürekli prematürelerle çalışıyorum, olsa fark ederdim. için rahat olsun dedi bana kaslarında sertlik yok, kollarında biraz var o da prematüriteden kaynaklı olabilir, önleyici fizik tedavi faydalı olur için dedi. baş büyüklüğü genetik olabilir, babasının da bi 60 cm var başı dedi. başı biraz büyük ama büyüme eğrisi normal ilerlemiş dedi. size en iyi ultrasonu çektirebileceğiniz hocayı söyleyeceğim, yarın ona gidin bir de ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin. mr'a gerek görmüyorum dedi. öyle hafifledim ki yürümüyorum uçuyorum sanki. yarın ultrason var inşallah o da tertemiz çıksın allahım. hemen size haber vermek istedim
Oohhh bak dedik sana bir şeyi yok diyekızlaaarrrbiz nöroloji randevusundan çıktık. doktor yarım saate yakın muayene etti, her hareketine baktı. reflekslerine baktı. anormal hiçbir şey görmüyorum ben sürekli prematürelerle çalışıyorum, olsa fark ederdim. için rahat olsun dedi bana kaslarında sertlik yok, kollarında biraz var o da prematüriteden kaynaklı olabilir, önleyici fizik tedavi faydalı olur için dedi. baş büyüklüğü genetik olabilir, babasının da bi 60 cm var başı dedi. başı biraz büyük ama büyüme eğrisi normal ilerlemiş dedi. size en iyi ultrasonu çektirebileceğiniz hocayı söyleyeceğim, yarın ona gidin bir de ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin. mr'a gerek görmüyorum dedi. öyle hafifledim ki yürümüyorum uçuyorum sanki. yarın ultrason var inşallah o da tertemiz çıksın allahım. hemen size haber vermek istedim
Canım benim o kadar sevindim ki gözünüz aydın olsun. Anlattıkların hep normal gelmişti zatenkızlaaarrrbiz nöroloji randevusundan çıktık. doktor yarım saate yakın muayene etti, her hareketine baktı. reflekslerine baktı. anormal hiçbir şey görmüyorum ben sürekli prematürelerle çalışıyorum, olsa fark ederdim. için rahat olsun dedi bana kaslarında sertlik yok, kollarında biraz var o da prematüriteden kaynaklı olabilir, önleyici fizik tedavi faydalı olur için dedi. baş büyüklüğü genetik olabilir, babasının da bi 60 cm var başı dedi. başı biraz büyük ama büyüme eğrisi normal ilerlemiş dedi. size en iyi ultrasonu çektirebileceğiniz hocayı söyleyeceğim, yarın ona gidin bir de ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin. mr'a gerek görmüyorum dedi. öyle hafifledim ki yürümüyorum uçuyorum sanki. yarın ultrason var inşallah o da tertemiz çıksın allahım. hemen size haber vermek istedim
Ayyy nasıl mutlu oldumkızlaaarrrbiz nöroloji randevusundan çıktık. doktor yarım saate yakın muayene etti, her hareketine baktı. reflekslerine baktı. anormal hiçbir şey görmüyorum ben sürekli prematürelerle çalışıyorum, olsa fark ederdim. için rahat olsun dedi bana kaslarında sertlik yok, kollarında biraz var o da prematüriteden kaynaklı olabilir, önleyici fizik tedavi faydalı olur için dedi. baş büyüklüğü genetik olabilir, babasının da bi 60 cm var başı dedi. başı biraz büyük ama büyüme eğrisi normal ilerlemiş dedi. size en iyi ultrasonu çektirebileceğiniz hocayı söyleyeceğim, yarın ona gidin bir de ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin. mr'a gerek görmüyorum dedi. öyle hafifledim ki yürümüyorum uçuyorum sanki. yarın ultrason var inşallah o da tertemiz çıksın allahım. hemen size haber vermek istedim
Yaa çok mutlu oldum, tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu. Oh çok şükür.
Ultrason da inşallah tertemiz çıkacak. Doktorun da dediği gibi birazcık fizik tedaviyle her şey çoook daha güzel olacak. Bugün duyduğum en güzel haber oldu. Darısı güzel haber bekleyen diğer herkesin başına.
Oohhh bak dedik sana bir şeyi yok diyeo boklu fizyocular bozdu senin moralini zaten senden haber bekliyodum ben de rahatladım valla
Canım benim o kadar sevindim ki gözünüz aydın olsun. Anlattıkların hep normal gelmişti zaten
çoookk sağolun dualarınız desteğiniz içinAyyy nasıl mutlu oldumçok şükür güzel haberle gelmişsin inşallah ultrasonda da her şey yolunda ilerler
Çok sevindim senin adına ya ama biliyordum iyi olacağınızı içime doğmuştu böyle bir sonuç geleceği hep sağlıklı olun bebişinle inşallahkızlaaarrrbiz nöroloji randevusundan çıktık. doktor yarım saate yakın muayene etti, her hareketine baktı. reflekslerine baktı. anormal hiçbir şey görmüyorum ben sürekli prematürelerle çalışıyorum, olsa fark ederdim. için rahat olsun dedi bana kaslarında sertlik yok, kollarında biraz var o da prematüriteden kaynaklı olabilir, önleyici fizik tedavi faydalı olur için dedi. baş büyüklüğü genetik olabilir, babasının da bi 60 cm var başı dedi. başı biraz büyük ama büyüme eğrisi normal ilerlemiş dedi. size en iyi ultrasonu çektirebileceğiniz hocayı söyleyeceğim, yarın ona gidin bir de ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin. mr'a gerek görmüyorum dedi. öyle hafifledim ki yürümüyorum uçuyorum sanki. yarın ultrason var inşallah o da tertemiz çıksın allahım. hemen size haber vermek istedim
binlerce kez şükürler olsun hepimizin içine su serpti doktorkızlaaarrrbiz nöroloji randevusundan çıktık. doktor yarım saate yakın muayene etti, her hareketine baktı. reflekslerine baktı. anormal hiçbir şey görmüyorum ben sürekli prematürelerle çalışıyorum, olsa fark ederdim. için rahat olsun dedi bana kaslarında sertlik yok, kollarında biraz var o da prematüriteden kaynaklı olabilir, önleyici fizik tedavi faydalı olur için dedi. baş büyüklüğü genetik olabilir, babasının da bi 60 cm var başı dedi. başı biraz büyük ama büyüme eğrisi normal ilerlemiş dedi. size en iyi ultrasonu çektirebileceğiniz hocayı söyleyeceğim, yarın ona gidin bir de ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin. mr'a gerek görmüyorum dedi. öyle hafifledim ki yürümüyorum uçuyorum sanki. yarın ultrason var inşallah o da tertemiz çıksın allahım. hemen size haber vermek istedim
Ben hep destek almıyorum. Mesela bugün anneme gidicem yarın kaynanama. Ama haftanın 4 5 günü evde tekim. Bazen çok mızmızlanıyor sabredemiyorum kardeşlerimi arıyorum. Geceleri de uyumuyor dün 3 e kadar uyanıktı. Uyutmaya çalışmıyorum artık oynuyorum onunla. Oynayarak yormaya çalışıyorum. Uyutmaya çalışınca çok ağlıyor çünkü. Mızmızlanırsa baş edemezsem eşimi uyandırıyorum o oynuyor gezdiriyor mayıştırmaya çalışıyor. Gündüzleri 12 ye kadar uyuyoruz ikimizde. Sonra kalkıyoruz ona masaj yapıyorm krem sürüyorum sonra mutfağa götürüyorum kahve yapıyorm veya kahvaltı hazırlıyorum. Sonra salona götürüp onunla oynuyorum oyuncaklarının arasına koyuyorum. Kaydıraklı havuz aldım havuzun içine oyuncak doldurdum içine bırakıyorum. Yarım saat öyle oyalanıyor falan sonra uyuyor akşama doğru da yemek yapıyorm o uyurkencanım gündüz ben de destek alıyorum annem yakın , ama geceleri uyku düzeni hiç yok nasıl sabrediyorsun ? gerçekten bunun bi formülü bir duası var mı ? ben çok yoruluyorum ağlıyorum gece uykusuzluk yüzünden , güçlü ol dayan diyorum sabah uyursun annene verip diyorum ama olmuyor. bu konuyu nasıl aşabilirim ya ?
İlk sütümden çıkardım demiş ya, ilk sütler bende de daha koyu renkliydi sonra zamanla açıldı. Şimdi beyaz valla benimde. Şu anda dolaba koyduğumda üstünde aşırı bir yağ tabakası birikmiyor. :) Vücutlarımız bebişlere göre üretiyor, demek ki onlara böylesi lazım.Kızlar şimdi bi influencırın hikayesine denk geldim de sütü ne kadar sarı baya yağlı galiba maşallah diyeyim de nazar değmesin. Normali bu mu sizinkiler nasıl,benimki baya beyaz bu sütün yanında
O zaman size bir sonraki bölümde başarılar kızlar bana bir tane yeterli artar bile Allah isteyenlere versin inşallah ben bir tane zar zor dogurdum başıma gelmeyen kalmadı zaten felç geçirdim o oldu bu oldu derken sağ salim kucağıma aldım ya çocuğumu bir tane bebiş bana yeter diğer levelleri sizden duyarım tabi inşallahYürek mi yedin diyebilirsiniz ama ben de çok geçmeden istiyorum galiba ya 2.yi. Hatta 2.nin performansına göre 3.yü bile doğurabilirim (Allah verirse tabi)
İlk sütüm diyor ama. İlki hepimizin sarıydı. ColostrumKızlar şimdi bi influencırın hikayesine denk geldim de sütü ne kadar sarı baya yağlı galiba maşallah diyeyim de nazar değmesin. Normali bu mu sizinkiler nasıl,benimki baya beyaz bu sütün yanında
Görmemişim yorumunuzuİlk sütümden çıkardım demiş ya, ilk sütler bende de daha koyu renkliydi sonra zamanla açıldı. Şimdi beyaz valla benimde. Şu anda dolaba koyduğumda üstünde aşırı bir yağ tabakası birikmiyor. :) Vücutlarımız bebişlere göre üretiyor, demek ki onlara böylesi lazım.
İlk sütümden çıkardım demiş ya, ilk sütler bende de daha koyu renkliydi sonra zamanla açıldı. Şimdi beyaz valla benimde. Şu anda dolaba koyduğumda üstünde aşırı bir yağ tabakası birikmiyor. :) Vücutlarımız bebişlere göre üretiyor, demek ki onlara böylesi lazım.
Sütün rengine nasıl odaklandıysam ilk kelimesini görmemişim bileİlk sütüm diyor ama. İlki hepimizin sarıydı. Colostrum
Benimki de gittikçe açılıyorSütün rengine nasıl odaklandıysam ilk kelimesini görmemişim bile. Benimki bu sütün yanında normal inek sütü gibi çünkü
Yaa evet sürecini hatırlıyorum canım her şey üst üste geldi senin. Rabbim sağlık uzun ömür versin evlatlarımızaO zaman size bir sonraki bölümde başarılar kızlar bana bir tane yeterli artar bile Allah isteyenlere versin inşallah ben bir tane zar zor dogurdum başıma gelmeyen kalmadı zaten felç geçirdim o oldu bu oldu derken sağ salim kucağıma aldım ya çocuğumu bir tane bebiş bana yeter diğer levelleri sizden duyarım tabi inşallah
ilk sütüm diyor canım, benim de doğum yaptığımda ilk hafta böyleydi sütüm. kolostrum baya koyu oluyor zaten ama zamanla açıldı. şu an baya kırık beyaz denebilir.Kızlar şimdi bi influencırın hikayesine denk geldim de sütü ne kadar sarı baya yağlı galiba maşallah diyeyim de nazar değmesin. Normali bu mu sizinkiler nasıl,benimki baya beyaz bu sütün yanında
Çok şükürkızlaaarrrbiz nöroloji randevusundan çıktık. doktor yarım saate yakın muayene etti, her hareketine baktı. reflekslerine baktı. anormal hiçbir şey görmüyorum ben sürekli prematürelerle çalışıyorum, olsa fark ederdim. için rahat olsun dedi bana kaslarında sertlik yok, kollarında biraz var o da prematüriteden kaynaklı olabilir, önleyici fizik tedavi faydalı olur için dedi. baş büyüklüğü genetik olabilir, babasının da bi 60 cm var başı dedi. başı biraz büyük ama büyüme eğrisi normal ilerlemiş dedi. size en iyi ultrasonu çektirebileceğiniz hocayı söyleyeceğim, yarın ona gidin bir de ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin. mr'a gerek görmüyorum dedi. öyle hafifledim ki yürümüyorum uçuyorum sanki. yarın ultrason var inşallah o da tertemiz çıksın allahım. hemen size haber vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?