2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Korunmayı konusmussunuz da kızlar 2. Cocugu dusunuyo musunuz? Aklınızda bi plan var mı? Bi daha başa dönmek biraz korkutucu olsa da sanki kardeşi olsun istiyorum. Tek büyümesin yavrucağım.
Yürek mi yedin diyebilirsiniz ama ben de çok geçmeden istiyorum galiba ya 2.yi. Hatta 2.nin performansına göre 3.yü bile doğurabilirim(Allah verirse tabi)

ben de 31 yaşında doğurdum, 34 te de bir kardeş diye plan yapıyordum hep ama hayat işte. asla cesaretim yok artık. @Gncgm28 den bahsediyorsunuz sanırım. arada yazıyor :)
Bence yine düşünebilirsiniz çünkü 3 sene geçince istedim bende bu bebeğimi evet ta kendisi
Yaparsınız 2-3 sene sonra nasip olursa, tek çocuk varsa insan istiyor 2.yi.. o büyüyüp diğeri olunca inanın yine eskisi gibi bebek sevgisi olacak hatta büyüğüne bazen sabrınız olmayacak o da ayrı bir vicdan azabı ilk çocuğa hep tecrübesiz olacağız, onun her anı bizim ilkimiz…diğerleri biraz daha rahat büyür bence

Benim de aklımda o var peki siz ücret olarak ne kadara yaptırdınız en azından bi fikir olsun kendimi ona göre hazırlayayım doktora gidince fazla uzatmadan yaptırmak istiyorum

Yürek mi yedin diyebilirsiniz ama ben de çok geçmeden istiyorum galiba ya 2.yi. Hatta 2.nin performansına göre 3.yü bile doğurabilirim(Allah verirse tabi)
Sizin normal doğum muydu? Normalin ilki çok zor diyorlar benim ilk doğum sezaryenle oldu hatta bu 2.yi ssvd yapmak istiyordum burda da çok yazdım ama nasip olmadı hatta baya sancı çektim epidural aldım. O yüzden korkuyorum 3.defa ameliyattan.. bi kız bi erkek yeter şükür ediyorum valla Allah isteyenlere nasip etsin

Yaa maşallah, nasip olur inşallah güzel hayaller bunlar bence. Ben de imkan varsa çok çocuk taraftarıyım, kardeş çok güzel bir şey çünkü. Ama yaş itibariyle kendimi zora soktum. Gerçi şimdi her şey çoook gelişti, hiç belli olmaz.

öyle mi dersiniz öyle her bişeye travma demek hoşuma gitmez ama hamilelik ve doğum süreci bende travma etkisi yarattı gibi hissediyorum. belki terapi bile almalıyım ama şu an onu düşünecek vaktim yok. geçen gün hamilelikte kullandığım bir sabunu çıkarmış eşim, kokusunu alınca aynı aşerir gibi midem bulanmaya başladı. iki gün boyunca aynı bulantı devam etti. ama annem de sizin dediğiniz gibi, 3 seneye unutacaksın diyor. inşallah unutayım, her şey o kadar güzel olsun ki unutayım.

Normal doğum oldu evet çok da zor olmadı şükür. Çok fazla yürüyüş pilates yaptım kiloma olabildiğince dikkat ettim bunların faydası var mıydı yoksa olacağına mı varıyor bilmiyorum ikinci normal doğumun daha kolay olduğunu söylüyorlar bakalım nasipse göreceğiz. Oğlum var nasipse kız evlat da bi tatmak isterim olana kadar durmak yok yola devam
Amin, Rabbim isteyen herkese hayırlırşı sağlıklı evlatlar versin bence biraz daha büyütelim buradaki herkes özleyecek o mis gibi bebiş kokusunu ikinciyi düşünecek o delilik geliyor bence bir anda. Ben de 30da doğurdum ilkini annem benim yaşımda 3.çocuğunu doğurmuş

Benim de aklımda o var peki siz ücret olarak ne kadara yaptırdınız en azından bi fikir olsun kendimi ona göre hazırlayayım doktora gidince fazla uzatmadan yaptırmak istiyorum
Şöyle eczaneden implantı alıyorsunuz 4600 dü yanlış hatırlamıyorsam, bir de taktırma ücreti var. Kadın doğum doktoru takıyor 5300 de buydu. Biraz pahalı geldi bana ama sürekli hap al saatini unutma daha zor bence

Bu arada bunlar 3 ay önceki fiyatlar yılbaşından sonra zam gelmiş olabilir

Çok sevindim evet 2. Daha iyi kolay olur inşallah herkes öyle diyor normal yapan arkadaşlarmdan

Bebekleriniz diş çıkarıyor mu kızlar ben tam anlayamadım ama biraz ateş ve ishali var huysuz da tabi ve dişine baktımda kabarmış gibi beyaz elime az birşey geliyor gibi

Arkadaşlar kızımın 15 gündür sürekli göğsü hırıltııyor doktora götürdüm bronşit dedi yatırdı beş gün yatırdım pazartesi çıktım doktor göğsünü dinledi taburcu etti ama hırıltı hala vardı benim için öksürünce sürekli hırıltıyordu bugün dördüncü gün oldu çıktım ama göğsü dolu balgam sanki soguktu almadı dışarı da çıkmadım anlamadım neden böyle bilen var mı lütfen yazsın

Ben aldım minnak kızıma tadımlara da başladık

Benimki de sadece mama belki de o yüzden doktor bu ay başlattı bilemiyorum

Kızlar yumuşatıcı kullanan var mı? Bebiş deterjanları kokusuz ya böyle mis gibi koksun istiyorum. Geçen kitikatede gördüm ama emin olamadım ne de olsa yumuşatıcı zararlı mıdır ki

canım kabızlıkla nasıl mücadele ettiniz ? biz ek godaya başladık ve hemen kabız oldu zeytinyağı ve anne sütü ile karıştırmama rağmen . 10 güne yakjn yapmadı fitl verdm aşırı püre gibi kaka çıktı sonra yine yapmıyor çok üzülüyorum ek gıda vermeyi de bıraktjm

canım gündüz ben de destek alıyorum annem yakın , ama geceleri uyku düzeni hiç yok nasıl sabrediyorsun ? gerçekten bunun bi formülü bir duası var mı ? ben çok yoruluyorum ağlıyorum gece uykusuzluk yüzünden , güçlü ol dayan diyorum sabah uyursun annene verip diyorum ama olmuyor. bu konuyu nasıl aşabilirim ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…