2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Hahah o hesapla doğduğu gün 1 aylık olması gerekiyor kızlarcım Bitirdiği ayı söylüyoruz içinde bulunduğumuzu değil
Tamam beybi yine de 4 ay 24 ağustosta doğdu dolu dolu 4 aylıklar 5 aydan gün aşcaklar 2 gün sonra

24 ağustos
↪30 gün
24 eylül
↪30 gün
24 ekim
↪30 gün
24 kasım
↪30 gün
24 aralık
Toplam 120 gün hatta 31 çeken aylar var yani

Kız işte 30 günlükken 1
60-2
90-3
120 4 aylık oluyo 119 olmuş seninde 1 günden bişey olmaz mesela benim 3,5 yeni geldi 3,5 aylık diorum ben ay bitünce 4 aylık derim
Evet benim bebe yarın tam 4 aylık oluyo işte ben de ben mi yanlış hesaplıyorum diyorum

Dün ki konuşmaları okurken gördüm de sonuna gelince kimdi hatırlayamadım ama benim kızımda gündüz 2-3 saat kesintisiz uykusu oluyor bazen ben hiç sorun olarak görmedim bilmiyorum düşünmemmi gerekiyordu şuan arsda kaldım her uykusu en az 40 dk oluyor genelde uyanık kalma süresi de en fazla 1.30 - 2 saat sonra yine uyumuş oluyor.

Sabah mesela 10 da uyanıyorsa mutlaka 1 saat sonra yine uyumuş oluyor bu her gün aynı artık gündüz de öyle genelde 1 saatten sonra uyku moduna geçiyor yine

ben sormuştum canım ve tam bizim bebişlerimiz aynı galiba. hani büyüdükçe gündüz uyanıklığının artması gerek dedikleri için bi işkillendim ben ama benimki bi sıkıntısı olmadığı müddetçe uykuyu seviyor galiba genel olarak teşekkür ederim yazdığın için

Bende uykuyu seviyor diye düşündüm hiç dayanamıyor uykuya çünkü sadece gece uykusuna yatmayı pek istemiyor onuda babası na bağlıyorum babasını görünce bi değişiyor herhalde onunla vakit geçirmek istiyor 12 den aşağı zor uyuyoruz

heh aynı şekildeee, burda 8de 9da gece uykusuna geçiyoruz diyenleri görünce şaşırmıştım ilk. ben öyle yapmaya çalışınca yeniden uyanıyordu çünkü. şimdi akışına bıraktım zaten ben de 12den önce uyumuyorum. bebiş de ne zaman uyursa artık

Ay bana da oyle geliyo yaa sanki babasıyla vakit gecirmek istiyo gibi. Cünkü eşim gelince bazen beni unutuyo gibi. Hep ona bakıyo laf atıyo acıkınca aklına geliyorum

Ay bana da oyle geliyo yaa sanki babasıyla vakit gecirmek istiyo gibi. Cünkü eşim gelince bazen beni unutuyo gibi. Hep ona bakıyo laf atıyo acıkınca aklına geliyorum
Evet evet bi dilleniyor onu görünce bütün gününü anlatıyor sanki

sağol canım bakayım ona da zencefil iyi geldi bu arada ve bayağı süt yaptı. zencefilin böyle bi özelliği mi vardı ki yanlışlıkla buldum
Yaa ben de her sene ginger shot yapardım googledan baktım emzirenler içemez yazıyo diye baya üzülmüştüm yabancı kaynaklarda da zencefil tüketen emziren annelerin bebeklerinin daha çabuk iyileştiğini okumuştum herkes başka bişi diyo kime inancaz

Kızlar ya benim bebenin burnu hırıl hırıl doktora yazdım buhar verin dedi zorla ağlaya zırlaya veriyorum ama bugün hafif öksürük de başladı bide biraz huysuz gibi ya

Kızlar ya bebeği gece kaka yapan var mı ? Bizimki saat 4 gibi emdikten sonra yapıyor birde sabah sabki tekrar kakası geliyor sürekli ıkınıyor uyumuyor 6 dan sonra 4 gündür

aaa hiç bakmadım ben ama ne gibi bi zararı olabilir ki? ben geçen hastalandığımda da çok içmiştim şimdi de 3 saatte bi demleyip içiyorum çünkü ilaç da alamıyoruz malum

Kızlar ya benim bebenin burnu hırıl hırıl doktora yazdım buhar verin dedi zorla ağlaya zırlaya veriyorum ama bugün hafif öksürük de başladı bide biraz huysuz gibi ya
biz de öyleyiz canım. kış mevsimi sık sol olacak herhalde bu. hafif öksürük de var? buhar neyle veriyorsun?

aa çok iyi denk geldik canım ben de alıcam ama ne alsam kararsızım. memnun musun şu ana kadar?
Makine çok güzel beğendim tavsiye ederim ben eczaneden aldım ama fiyatı da 800 TL bide eczaneden şırınga ve serum aldım 70 lira da onlar tuttu ama kızçe durmuyor çok çığrınıyor yaparken ya günde 4 kere 2 ML ver dedi doktor buhar ama kıyametleri koparıyor babam Bi yandan oynatıyor ben Bi yandan tutmaya çalışıyorum oyalayarak zorla veriyorum ya dün geceden beri sizin gibi bizim de hafif öksürük başladı pazartesiye kadar Bi gelişme olmazsa buharla doktora götürcem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…