- 31 Aralık 2023
- 621
- 514
- 29
Nasıl 3 bitti kız 120 gün 4 ay değil mi 4 ayı doldurdular 5. Aydan gün aldılar işte dolu dolu 4 aylıklar
Hahah o hesapla doğduğu gün 1 aylık olması gerekiyor kızlarcım
Kız işte 30 günlükken 1Hahah o hesapla doğduğu gün 1 aylık olması gerekiyor kızlarcımBitirdiği ayı söylüyoruz içinde bulunduğumuzu değil
Tamam beybi yine de 4 ay 24 ağustosta doğdu dolu dolu 4 aylıklar 5 aydan gün aşcaklar 2 gün sonraHahah o hesapla doğduğu gün 1 aylık olması gerekiyor kızlarcımBitirdiği ayı söylüyoruz içinde bulunduğumuzu değil
Evet benim bebe yarın tam 4 aylık oluyo işte ben de ben mi yanlış hesaplıyorum diyorumKız işte 30 günlükken 1
60-2
90-3
120 4 aylık oluyo 119 olmuş seninde 1 günden bişey olmazmesela benim 3,5 yeni geldi 3,5 aylık diorum ben ay bitünce 4 aylık derim
sağol canım bakayım ona daSiyah turptan bal damıtmak öksürüğe baya iyi geliyo geçmiş olsun
ben sormuştum canım ve tam bizim bebişlerimiz aynı galiba. hani büyüdükçe gündüz uyanıklığının artması gerek dedikleri için bi işkillendim ben ama benimki bi sıkıntısı olmadığı müddetçe uykuyu seviyor galiba genel olarakDün ki konuşmaları okurken gördüm de sonuna gelince kimdi hatırlayamadım ama benim kızımda gündüz 2-3 saat kesintisiz uykusu oluyor bazen ben hiç sorun olarak görmedim bilmiyorum düşünmemmi gerekiyordu şuan arsda kaldımher uykusu en az 40 dk oluyor genelde uyanık kalma süresi de en fazla 1.30 - 2 saat sonra yine uyumuş oluyor.
Sabah mesela 10 da uyanıyorsa mutlaka 1 saat sonra yine uyumuş oluyor bu her gün aynı artık gündüz de öyle genelde 1 saatten sonra uyku moduna geçiyor yine
Bende uykuyu seviyor diye düşündüm hiç dayanamıyor uykuya çünkü sadece gece uykusuna yatmayı pek istemiyor onuda babası na bağlıyorum babasını görünce bi değişiyor herhalde onunla vakit geçirmek istiyor 12 den aşağı zor uyuyoruzben sormuştum canım ve tam bizim bebişlerimiz aynı galiba. hani büyüdükçe gündüz uyanıklığının artması gerek dedikleri için bi işkillendim ben ama benimki bi sıkıntısı olmadığı müddetçe uykuyu seviyor galiba genel olarakteşekkür ederim yazdığın için
heh aynı şekildeee, burda 8de 9da gece uykusuna geçiyoruz diyenleri görünce şaşırmıştım ilk. ben öyle yapmaya çalışınca yeniden uyanıyordu çünkü. şimdi akışına bıraktım zaten ben de 12den önce uyumuyorum. bebiş de ne zaman uyursa artıkBende uykuyu seviyor diye düşündüm hiç dayanamıyor uykuya çünkü sadece gece uykusuna yatmayı pek istemiyor onuda babası na bağlıyorum babasını görünce bi değişiyor herhalde onunla vakit geçirmek istiyor 12 den aşağı zor uyuyoruz
Ay bana da oyle geliyo yaa sanki babasıyla vakit gecirmek istiyo gibi. Cünkü eşim gelince bazen beni unutuyo gibi. Hep ona bakıyo laf atıyoBende uykuyu seviyor diye düşündüm hiç dayanamıyor uykuya çünkü sadece gece uykusuna yatmayı pek istemiyor onuda babası na bağlıyorum babasını görünce bi değişiyor herhalde onunla vakit geçirmek istiyor 12 den aşağı zor uyuyoruz
Evet evet bi dilleniyor onu görünce bütün gününü anlatıyor sankiAy bana da oyle geliyo yaa sanki babasıyla vakit gecirmek istiyo gibi. Cünkü eşim gelince bazen beni unutuyo gibi. Hep ona bakıyo laf atıyoacıkınca aklına geliyorum
Yaa ben de her sene ginger shot yapardım googledan baktım emzirenler içemez yazıyo diye baya üzülmüştüm yabancı kaynaklarda da zencefil tüketen emziren annelerin bebeklerinin daha çabuk iyileştiğini okumuştum herkes başka bişi diyo kime inancazsağol canım bakayım ona dazencefil iyi geldi bu arada ve bayağı süt yaptı. zencefilin böyle bi özelliği mi vardı ki yanlışlıkla buldum
aaa hiç bakmadım ben ama ne gibi bi zararı olabilir ki? ben geçen hastalandığımda da çok içmiştim şimdi de 3 saatte bi demleyip içiyorum çünkü ilaç da alamıyoruz malumYaa ben de her sene ginger shot yapardım googledan baktım emzirenler içemez yazıyo diye baya üzülmüştüm yabancı kaynaklarda da zencefil tüketen emziren annelerin bebeklerinin daha çabuk iyileştiğini okumuştum herkes başka bişi diyo kime inancaz
biz de öyleyiz canım. kış mevsimi sık sol olacak herhalde bu. hafif öksürük de var? buhar neyle veriyorsun?Kızlar ya benim bebenin burnu hırıl hırıl doktora yazdım buhar verin dedi zorla ağlaya zırlaya veriyorum ama bugün hafif öksürük de başladı bide biraz huysuz gibi ya
Biz dün aldık rahatsız diye taşınabilir şarjlı model aldıkkızlar bebiş için nebulizatör tavsiyeniz olur mu?
aa çok iyi denk geldik canım ben de alıcam ama ne alsam kararsızım. memnun musun şu ana kadar?Biz dün aldık rahatsız diye taşınabilir şarjlı model aldık Eki Görüntüle 3524187 Eki Görüntüle 3524188
Makine çok güzel beğendim tavsiye ederim ben eczaneden aldım ama fiyatı da 800 TL bide eczaneden şırınga ve serum aldım 70 lira da onlar tuttu ama kızçe durmuyor çok çığrınıyor yaparken ya günde 4 kere 2 ML ver dedi doktor buhar ama kıyametleri koparıyor babam Bi yandan oynatıyor ben Bi yandan tutmaya çalışıyorum oyalayarak zorla veriyorum ya dün geceden beri sizin gibi bizim de hafif öksürük başladı pazartesiye kadar Bi gelişme olmazsa buharla doktora götürcem yaaa çok iyi denk geldik canım ben de alıcam ama ne alsam kararsızım. memnun musun şu ana kadar?