2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Sadece indirimli görünce bez alıyorum. Başka bir platformdan da almış olabilirim.
Belki, olabilir canım. Çünkü ben bi ara aramıştım bulamadım migrosta
Poşetini attım hatırlamıyorum hiç ama ebebekten aldığımdan farklıydı kesinlikle
Bana çok net farklı geliyo da kullanmasam mı diye düşünüyorum.
Kızlar bebişlerin göz renkleri ne durumda? Bizim ki hala renkli mavi kayboldu ama yeşil baskın gri bal rengi karışımı hareli duruyor ela mı olacak acaba🤔
Bizim hala mavi 😍
6-9. aya kadar sabredicez mecbur 😄
Valla benim bi arkadaşımın kardeşinin 2 yaşından sonra değişmiş göz rengi 😬 onu duyunca net şu renk diyemez oldum 🫠
4. Aya giren bebişlerin anneleri ne durumda bebişleriniz huzursuzluk var mı ? Biz 3 aylık olacağız 26 sında şimdiden 4. Ayı düşünüyorum😂
Bizim 4.ay atağımız erken başladı canım. Haftaya da 4 aylık olucaz. Bana hiç geçici gibi gelmedi bu atak ve uyku gerilemesi ama umarım öyledir 🥲 2.ay ne güzelmiş, buralar soğuuk buralar pusluuuu, imkanı olan gelmesin anacım 😂😂

Belki, olabilir canım. Çünkü ben bi ara aramıştım bulamadım migrosta

Bana çok net farklı geliyo da kullanmasam mı diye düşünüyorum.

Bizim hala mavi 😍

Valla benim bi arkadaşımın kardeşinin 2 yaşından sonra değişmiş göz rengi 😬 onu duyunca net şu renk diyemez oldum 🫠

Bizim 4.ay atağımız erken başladı canım. Haftaya da 4 aylık olucaz. Bana hiç geçici gibi gelmedi bu atak ve uyku gerilemesi ama umarım öyledir 🥲 2.ay ne güzelmiş, buralar soğuuk buralar pusluuuu, imkanı olan gelmesin anacım 😂😂
Bizim uykumuz daha yeni düzeldi zaten gözlerim yaşlı 🥲😂

Kızlar Ya ben geçen hafta s.ocagina gitmiştim kendim için ebe ye aşı ne zaman olacak abla bebek dedim ben seni arayacağım dedi 4. Ay biteli 8 gün oldu hala aramadı dün ben s.ocagini aradım telefonları kapalı idi kız da hafif burnu tıkanıyor ne yapacağım şaşırdım 4.ay aşıları hala yapılmadı geç kaldı mı acaba ya

4. Aya giren bebişlerin anneleri ne durumda bebişleriniz huzursuzluk var mı ? Biz 3 aylık olacağız 26 sında şimdiden 4. Ayı düşünüyorum😂
benim bebişim 3 buçuk aylık şu an. bir sıkıntı yok gibi. daha doğrusu bazen ufak tefek huzursuzluklar oluyor ama bir gün olursa bir gün olmuyor. ben aslında gündüz uykularını kaydetmeye başladım çünkü çok mu uyuyor diye endişelendim biraz. burada hep uyumayan bebeklerin anneleri yazıyor da uyuyanlar yazmıyor mu acaba nazar değer diye 🥲 kızlar bi yorumlasanıza biizm uyku saatlerini. paylaşıyorum. 11 buçuk 12 gibi gece uykusuna yatıyor, iki kere emmeye uyanıyor sonra bir daha sabah 10da uyanıyor ve gündüz uykularımız da fotodaki gibi. sizce çok mu uyuyor bebişim?

Eklentiler

• 1000027266.jpg
    1000027266.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bezlerden konuşurken, biz Sleepy Bio Natural kullanıyorduk. Yeni siparişi vermiştim, gelen ürün sanki daha ince, hışır hışır ve ıslaklık göstergesi filan yukarda. Satıcı da Sleepydi. Trendyolda ve HappyKids forumda yaşayan olmuş ama ben satıcı farklıdır diye düşünmüştüm. Böyle bi fark gören oldu mu?
Dün bnde Trendyol dan alacaktım bionaturel ama yorumlara bakınca vazgeçtim çakma ürünmus onlar en iyi e bebek

4ay bitti ve şuan güzel ilerliyoruz baya düzene girdi ama doktorumuz bu iki hafta tekrar bozulacak düzen ve sonra Bi daha hep düzenli olacaksınız dedi atak haftasıymış bu iki hafta herhalde

Bende bekiyorum hala bişi olcak diye bekliyorum😄 diş kaşınmaları salyalar var arada hafif huzursuzlanıyo bazen uykuya zor dalıyo ama aşırı bir durum gözlemlemedim ben
Ya benim bebe elini emmekten ve salyalardan sırılsıklam oluyor önü ne yapıyorsunuz? Önlük takmaktan da korkuyorum boğulur diye ne bileyim sürekli kıyafet değiştirir oldum o kadar iştahlı emiyor ki elini heryer salya ya

Benim bebenin burnu tıkalı ötüp duruyor aspiratörle çekiyorum sürekli ve hava da veriyorum çocuğa iki gündür ama düzelmedi tıkır tıkır ötüyor ama onun haricinde keyfi yerinde doktoruna yazdım 5 GÜN hava verelim dedi gel bakayım felan demedi yani ne yapsam bilemedim ilerler diye korkuyorum

benim bebişim 3 buçuk aylık şu an. bir sıkıntı yok gibi. daha doğrusu bazen ufak tefek huzursuzluklar oluyor ama bir gün olursa bir gün olmuyor. ben aslında gündüz uykularını kaydetmeye başladım çünkü çok mu uyuyor diye endişelendim biraz. burada hep uyumayan bebeklerin anneleri yazıyor da uyuyanlar yazmıyor mu acaba nazar değer diye 🥲 kızlar bi yorumlasanıza biizm uyku saatlerini. paylaşıyorum. 11 buçuk 12 gibi gece uykusuna yatıyor, iki kere emmeye uyanıyor sonra bir daha sabah 10da uyanıyor ve gündüz uykularımız da fotodaki gibi. sizce çok mu uyuyor bebişim?
Yo benimki de genelde günde 3 uyku yapıyo yarım saatle 1 saat arasında değişiyo süresi genelde 40 45 dk uyuyo bazen arada memede 10 dalikalık şekerleme yapıyo. Gece uykusuna 10 10 buçuk gibi dalıyo gözü kapalı 3 kere falan emiyo. Sabah 5 7 arası kakaya uyanıyo mutlaka sonra tekrar uyuyoruz 9a kadar

Ya benim bebe elini emmekten ve salyalardan sırılsıklam oluyor önü ne yapıyorsunuz? Önlük takmaktan da korkuyorum boğulur diye ne bileyim sürekli kıyafet değiştirir oldum o kadar iştahlı emiyor ki elini heryer salya ya
Önlük takıyorum ben hep hiç öyle bi şey olmadı ya korkma zaten uzun süre yalnız kalmıyolar ki

Yo benimki de genelde günde 3 uyku yapıyo yarım saatle 1 saat arasında değişiyo süresi genelde 40 45 dk uyuyo bazen arada memede 10 dalikalık şekerleme yapıyo. Gece uykusuna 10 10 buçuk gibi dalıyo gözü kapalı 3 kere falan emiyo. Sabah 5 7 arası kakaya uyanıyo mutlaka sonra tekrar uyuyoruz 9a kadar
gündüz 3 kere uyuyor ama bi uykusu 2 saat sürünce acaba bi sıkıntısı mı var da uyuyor diye düşündüm. uyusa ayrı dert uyumasa ayrı valla 😬 bi yandan da diyorum kesin bu da geçicidir, yakında gündüz uyumaz niye uyumuyo derim. ama seninki de benimki de totalde 15-16 saat uyuyor galiba normal

X