- 14 Mart 2024
- 102
- 56
Bende öyle düşünüyorum ancak denediğimde çok etkili oldu. Doktor önerisi olduğu için paylaştım. Sadece duştan sonra kullanmam yeterli oldu.vazelin petrolden elde ediliyor ya bebek için zararı olmaz mı canım? belki doğal yağlardan elde edilen bi nemlendirici filan daha iyi olur. ya da bebek için özel bi vazelin mi var
37 buçukta ver dedi bana da korktum verdim zıbınla duruyo şimdi koltuk altlarını başını sildim nemli pamukla. İlk defa ateşi çıktı elim ayağıma dolandı38 olunca calpol ver dedi bana. 38 e kadar cevreyi serinlet üstünü soy vs.
Soyup ılık su ile duş aldırabilirsin ilacın daha da etkili olması için. 38 üzerinde ilaç kullanımı öneriliyor. Belli bir seviyede ateş olması çok zararlı değil diye söyleniyor aşı ile savaşıp dengeyi sağlamak için yararlı olabileceği için. 39 larda olursa rektal ateş düşürücüler var popodan uygulanan hızlı etki eden onları deneyebilirsin. Bence verdiğin etkili olup daha da yükselmeyecektir ateşi.37.4te yarım ölçek calpol verdim yaklaşık 40 dakika oldu 37.6 oldu ateşi kaç olursa hastaneye gitmemiz lazım 38 mi?
37.6 olunca bezle bıraktım sadece galiba yeni etki etmeye başladı calpolSoyup ılık su ile duş aldırabilirsin ilacın daha da etkili olması için. 38 üzerinde ilaç kullanımı öneriliyor. Belli bir seviyede ateş olması çok zararlı değil diye söyleniyor aşı ile savaşıp dengeyi sağlamak için yararlı olabileceği için. 39 larda olursa rektal ateş düşürücüler var popodan uygulanan hızlı etki eden onları deneyebilirsin. Bence verdiğin etkili olup daha da yükselmeyecektir ateşi.
Ben 3. Ay da aşıya gütmedne vermiştim. Akşam ateş yapmaya başlayınca dediğim şeyleri yaptık 38 olmadan düştü ama o sınırda dolandı hep. Gece calpol vermedim. Petegi kapattık camıda açtık biz aksi gibi odad ahüç sogumadı ya37.6 olunca bezle bıraktım sadece galiba yeni etki etmeye başladı calpol
Şİmdi üstünde kısa kollu zıbınla uyuya kaldı kulaktan ölçtüm 37ye düşmüş yani koltuk altı 36.6 falandır. Üşür dimi artık üstünü örtsem mi ateşi düşmüşBen 3. Ay da aşıya gütmedne vermiştim. Akşam ateş yapmaya başlayınca dediğim şeyleri yaptık 38 olmadan düştü ama o sınırda dolandı hep. Gece calpol vermedim. Petegi kapattık camıda açtık biz aksi gibi odad ahüç sogumadı ya
Valla bugünlük ara ara kontrol ediceksin biraz uyku uyunmuyo biz baya uzun süre uyumadık sabah karşı uyumusum ben biraz hep zıbınla yatırdık o gün. Camı hiç kapamadık. Farketmeden bi anda ateşi cıkarsa diye korkumuzdan. Calpol arası 6 saatten kısa olmasın dedi doktor.Şİmdi üstünde kısa kollu zıbınla uyuya kaldı kulaktan ölçtüm 37ye düşmüş yani koltuk altı 36.6 falandır. Üşür dimi artık üstünü örtsem mi ateşi düşmüş
Tamam canım ince müslin attım üstüne 36 buçuğa düşmüş ateşi yok gece yine kontrol edicem ara araValla bugünlük ara ara kontrol ediceksin biraz uyku uyunmuyo biz baya uzun süre uyumadık sabah karşı uyumusum ben biraz hep zıbınla yatırdık o gün. Camı hiç kapamadık. Farketmeden bi anda ateşi cıkarsa diye korkumuzdan. Calpol arası 6 saatten kısa olmasın dedi doktor.
isterseniz bi acile götürün ya, normalde kusan bi bebek değilse ne olur ne olmaz bi baksınlarKızlar ya bugün kızım 4. Ay aşısını 11 gün gecikmeli oldu saat 4 gibi sonra hemen uyudu ve aksam 6bucukta uyandı çok uzun uyudu normaline göre sonra eğlendi vs en geç 11 11 buçuk ta uyuyan bebem hala uyumadı mama verdim sonra değişik sesler çıkarmaya başladı kucağıma aldım gazını alayım gaz sıkıştırıyor diye almaz olaydım yüzü bana dönük şekilde uzanıyorduk bir kusmaya başladı abartısız midesinde 1 gram ne mama ne anne sütü kalmadı ağzım boynum sırtım göğüslerim tamamen kusmuk oldum eşim kalktı çocuğu aldı tesadüf annemlerde kalmaya gelmişlerdi annem geldi ne oluyor diye yataktan kalkamadım heryerrrr kusmuk oldu bildiğiniz gibi değil ilk defa kustu bu kadar fazla zaten kusan bir bebek değil korktum ilk defa başıma geliyor 3. Çocuğum böyle aşı sonrası kusma hiç yaşamadım hiç birinde size de yaptı mı ya
Bebek yağı kullanmayın gözenekleri tıkar. Ecowell nemlendirici losyon kullanıyorum ilk günden beri, çok memnunumKızlar bugün 3 aylık kontrole gittik. Geçen ay kalça ultrasonunda sağ taraf tam oturmamış çift bez bağla demişti. Bu ay gittik geçmemiş bı aparat verdi onu kullancaz bir ayda. Çok canim sıkıldı bu durumu yaşayan veya etrafında yaşayan var mı inşallah kullanınca geçer ya. İlk kızımda da böyle olmuştu onun iki tarafta da vardı ama bir ay çift bez kullanınca gecmisti bunda geçmeyince çok moralim bozuldu. Bide cildi kuru nemlendirici kullan dedi ne önerirsiniz ben vücudunu bebek yağıyla nemlendiriyordum sadece
38 görmeden verme demişlerdi bana37.4ü görünce calpol verdim biraz daha beklemem gerekir miydi acaba ya soydum ıslak bezle sildim düşmedi
Kulak deliğine sokmak yeterli canımkızlar benim bebeğim de rahatsız hâlâ. gündüz aşırı uyuyor gece de bu saat oldu hâlâ uyutamadım. ateşini ölçmeye çalışıyorum ama koltukaltından ölçen alet doğru ölçmüyor galiba 35 derece çıktı. kulaktan ölçen aleti de pek kullanamıyorum. sadece kulak deliğine sokup ölçmek yetiyor mu yoksa epey derine mi itmek gerekiyor? ben fazla içeri sokamıyorum bebiş durmuyor. 36 derece çıktı. elimle bakınca sanki çok sıcakmış gibi geliyor o yüzden bi tedirgin oldum