Ne zamandır giremiyorum buraya. Çok özledim hepinizi umarım evlatlarınız da sizler de iyisinizdir
Biz iyiyiz çok şükür. Oğluşumu sünnet ettireceğiz inşallah bu hafta Allah'ın izniyle. Malesef sünnet derisinin deliği çok darmış, dün ebe arkadaşım farketti. Büyüdükçe düzelirmiş normalde ancak bizde 3 ay 6 gün oldu doğalı hala aynı, bir değişim yok. O yüzden yarın klinik araştıracağız ve uygun bulduğumuz biriyle anlaşacağız.
Memlekete geldik. Yine canım kaynanamlardayız
3 aylık olsun da öpelim diye bekliyordu ve adeta avına saldıran sırtlan gibi öptü bebemi alır almaz
ve tabi şaşırmayacağınız üzere ağzından da öpmeyi eksik etmedi duyarsız şey. Artık sessiz kalmıyorum. Hemen anında net bir şekilde uyardım. Eşim de sağolsun bana destek çıktı. Şimdilik iyiyiz bakalım. Benim ve bebeğimin sınırları olduğunu ona ufak ufak gösteriyorum ve bu konuda asla çekingenlik yapmamaya, açık sözlü olmaya karar verdim. Kırılan kırılsın, umurumda değil şu saatten sonra
Benim gibi, etrafını kırmamak için kendini üzen strese sokan bütün arkadaşlarıma tavsiyemdir; duruşumuz net olduğu sürece eğer karşınızdaki sınırlarınızı ihlal ediyorsa suçlu odur. Çekinmeyin anam. Öpüyorum hepinizi