2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Yok ne biberon ne emzik sadece meme emiyo bilmiyorum ya çok üzülüyorum kendini geri atıp ağlıyo omzuma alıp biraz gezdiriyorum emmeye devam ediyo
Sütünüz fışkırıyor olabilir mi? 1 aydır öyle benim. Elimle sıkıyorum fışkırmıyor gibiydi. Banyoda biraz fazla sıkınca gördüm. Biraz dolduğunda hemen tazyikleniyordu. Şimdi normali o olmuş 😔
Çocuk çok az emiyor artık.

Sütünüz fışkırıyor olabilir mi? 1 aydır öyle benim. Elimle sıkıyorum fışkırmıyor gibiydi. Banyoda biraz fazla sıkınca gördüm. Biraz dolduğunda hemen tazyikleniyordu. Şimdi normali o olmuş 😔
Çocuk çok az emiyor artık.
Ya benimki de fışkırıyo ama her sıktığımda değil genelde ilk sıktığımde, bebeğimin saçı filan süt oluyo :/ tazyikli olduğu için mi ağlıyo acaba memede? Ama her zaman da ağlamıyo

Ya benimki de fışkırıyo ama her sıktığımda değil genelde ilk sıktığımde, bebeğimin saçı filan süt oluyo :/ tazyikli olduğu için mi ağlıyo acaba memede? Ama her zaman da ağlamıyo
Evet malesef. Arkadaşınki 4. Ayında halledebiliyor ama sanırım benimki küçük olduğundan birkaç dk emiyor bırakıyor. Koca poşeti sağdım hala tazyikli geliyor. Ağlıyorum üzüntüden. Tüm videoları izledim. Yatarak emzirin diyor. Yan yattım yine kısa emdi. Üstüme aldım o üstümde emdi. Çok rahatsız ama uzun emdi o şekilde. Çok üzgünüm gerçekten.
Makineyle sağım çoğaltırmış. Elle sağın diyorlar ama çok acıyor.

X