2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
16 Eylül'de doğum yapınca nasıl 3 Aralık oluyor işe başlama tarihi onu anlamadım 8 hafta doğum sonrası izin ek bir rapor almadıysanız 11 Kasım'da işe başlamanız lazımdı o durumda

Evet ben de takip ediyorum onu, dün başladım sağıma bakalım. Ama çok az süt çıkıyor gerçekten anlamıyorum memem dolu oysa makineler çekemiyor, elimle sağınca geliyor makineyle gelmiyor :/ zar zor 20 ml çıkmıştı az önce eşim de mama dipte kaldı sanıp dökmüş sinirden evi ateşe vereceğim

Ben 26 eylülde doğum yaptım müdürüm 29 Kasım işe başlama tarihiniz dedi bana sizinkine bakınca acaba yanlış mu söyledi diye düşündüm
Ben 28’inde doğum yaptım işe başlama tarihim 30 Aralık siz seminere gitmediniz mi? Ben gittim o birkaç hafta uzatmış iznimi

Bizim evde bir döngü başladı eşim hastaydı sonra kızıma geçti onunki bitmeden tam kızımı iyileştiriyorum dedim ben hasta oldum. Serum fizyolojik ile temizliyorum burnunu çok tıkanıyor günde 2 kez yapıyorum ama su genelde çıkmıyor midesine zarar verir mi bilmiyorum. Sonrası aspiratör ile çekiyorum. Başka ne yapabilirim hiiç bir makine yok bende bide kettle var su kaynatsam iyi gelir mi

Evde sütyen gitmiyorum da dün mevlüt vardı orda giydim ama ondan olduğunu sanmıyorum ya baya rahattı çünkü. Emzirme düzenim de hep aynı ya az su içiyorum ya da yediğim şeylerden oluyo çözmem lazım
3 kere mastit olan biri olarak söyliyim, memeniz tam boşalmadığından, sütü yağlandıracak şeyler yiyip suyu az içmenizden oluyormuş. Çoğunlukla sebep memenizin tam boşalmamasıymış.

Ayy sağ memem koltukaltından taş gibi olmuş yine bu neden oluyo ya valla yıldım artık
benim Allah nazardan saklasın bi süredir olmuyor ama ilk mastit yaşadığım memede lenf nodu oluşmuş elime beze gibi bir şey geliyordu, korkuyla genel cerrahiye gittim. ultrasonda baktılar. korkulacak bişey yok dedi doktor, küçülüp büyür bu lenfler, muhtemelen mastitten dolayı olmuş dedi. sürekli tekrarlarsa bi daha gel bakalım dedi. bazen tekrarlama nedeni başka olabilir filan. ama benim bezenin olduğu yerin tam altındaki süt kanalı tıkanıyor bilmiyorum tesadüf mü. belli ki bişeyler sıkışıyor oralarda canım

canım buhar burnunu nemlendirir iyi gelebilir, SF devam et sürekli. burnu nemli ve temiz olsun. bir de geleneksel yöntemlerde ayaklarının altına soğan koyup çorap giydiriyorlar faydası olur mu bilmiyorum. bir de iyotu araştır istersen

3 kere mastit olan biri olarak söyliyim, memeniz tam boşalmadığından, sütü yağlandıracak şeyler yiyip suyu az içmenizden oluyormuş. Çoğunlukla sebep memenizin tam boşalmamasıymış.
Çocuk boğulacak gibi oluyo aslında fazla geliyo galiba ya boşaltamıyor olabilir ama sanırım ben su içmediğim zaman oluyor bu. Ne zaman dışarda olsam ertesi gün memem düğümleniyor

Çocuk boğulacak gibi oluyo aslında fazla geliyo galiba ya boşaltamıyor olabilir ama sanırım ben su içmediğim zaman oluyor bu. Ne zaman dışarda olsam ertesi gün memem düğümleniyor
Sertlik olduğu zamanlarda oldu tazyik sorunum hep. O sertliği gidermeden emzirdiğimde ya süt gelmiyor ya da dediğiniz gibi boğulacak gibi olup bırakıyordu mememi. Onu yok etmek gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…