2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aldıysam da yagdan değildir 1 kaşık yag kilo aldırmaz bence normal beslenmene eklicegin 1 kaşık cok kilo artırmaz baya bol bol içmek lazım. En guzel kilo alımı dengeli kalıri artırımı. Yani örnegin 4 porsiyon protein/ 1 porsiyon ekmek benzeri / sebze yiyorsak sen bu miktarları artırarak gene dengeli yemelisin 6-8 porsiyon belki.

Benim görünmüyor ya idare eklememiş halen raporumu belli ki, ben yarın arayayım
E o zaman ek ders yatmıyor mu size?
Bizimki bugün ilk kez 3 saat uyudu ve uyandırdım. Uzun zamandır biberonu ağzında geveliyordu. 1saatte anca 60 mli zor iciriyordum. Bu uyku sonrası masallah 160 içti. Biraz kustu ama içti yani şaşırırdim.
Ya ben evi 24 derecede sabit tutuyorum. Sonrasinda rahat davranıyorum. Sadece ilk uyandığında hırka giydirmeye çalışıyorum. Uyurken de kundak yapıp ince yorgan örtüyorum. Kendim gibi yapıyorum. Aslında bana çok dediler elektrikli soba kullan diye yani UFO ama unutmuştum şimdi sen yazınca hatırladım. Banyo yapınca aslında iyi olabilir.
Of ya bak benimde böyle olmuştu. Bende sarılık yüzünden biberon verdim. Artık alıştı çooook nadir emiyor beni. Devamlı süt sağiyorum. Artık şu şarjlı sutyene takılan makinelerden aldım gelmesini bekliyorum. Onunla çekebildiğim kadar çekip sonra Philips ile kalanı cekitiricem. Günde 3 kez sağiyorum. Alsın sorun değil ama bitmesinden çok korkuyorum. Emince daha iyi oluyor aslında ama biberondan gece iyi oluyor. Rüya beslenmesi için VS. Sağma işini halledersen meme reddinden korkma. Ayrıca çevremizdeki şu insanlar neden emmek önemsiz gibi konuşuyor anlamadım. Benimde eşimle annem öyle dedi dedi çocuk işte emmeyi bıraktı. Dinleme onları.
Ğ

Sütün tazyikli olabilir mi? Baktın mı hiç
Bunu nasıl anlarız?

Of ben çarşamba günü büyük adım attım. ortalıkta hep kitaplarım olurdu. Hepsini topladım. Kitap sepetim olurdu. Onu da kutladım kaldırdım. Sadece 1, 2 kitap bıraktım. Onları a okuyamıyorum zaten. Gözlerim dolmuştu eşime anlatırken. O da okey jokey. Normal hayatını yaşamaya devam edip sinir ediyor beni. Gerçi çok takdir de ediyor ama neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…