Ya meme reddimsi bir şey gruptaki hemen hemen herkes bu ara yaşıyor galiba ben hiç biberonla takviyelemedim valla direkt memeye sık almalı devam ediyorum. Sıkma canını geçecek hepsi inşallahBu memede ağlama benim sabrımı çok sınıyor ve çok üzülüyorum ya. Meme reddi mi diye düşünüyorum halen ama her seferinde yapmıyor mesela şimdi gayet güzel emdi, gece uyanıp çok güzel emdi sonra altını değiştirdim sonra memeyi almadı çok uğraştım çok ağladı ama 90 cc biberonun 70’ini bitirdi. Sonra yatarken yine emdi yatarak. Asla anlamıyorum çözemiyorum
doktor bana etrafta hiç ses insan olmasın sessiz loş bi yerde emzir dediBu memede ağlama benim sabrımı çok sınıyor ve çok üzülüyorum ya. Meme reddi mi diye düşünüyorum halen ama her seferinde yapmıyor mesela şimdi gayet güzel emdi, gece uyanıp çok güzel emdi sonra altını değiştirdim sonra memeyi almadı çok uğraştım çok ağladı ama 90 cc biberonun 70’ini bitirdi. Sonra yatarken yine emdi yatarak. Asla anlamıyorum çözemiyorum
Hiç biberon olmadığı halde sizinki de mi kavga ediyor memeyle? Nasıl sakinleşiyor peki? Benimki asla tamamen memede sakinleşmiyor ve parmaklarını emiyor yani aç olduğunu fark ediyorum oysa bazen 15 dk boyu emmiş oluyor ondan sonra ağlamaya başlıyor memede ama halen aç. Mememi sıkıyorum süt de geliyor yani süt yok da değil asla anlamıyorum ya kilo alımı sınırda olduğu için mama da vermek zorundayımYa meme reddimsi bir şey gruptaki hemen hemen herkes bu ara yaşıyor galiba ben hiç biberonla takviyelemedim valla direkt memeye sık almalı devam ediyorum. Sıkma canını geçecek hepsi inşallah
Öyle yapıyorum ben de hatta sakinleştirici klasik müzik veya beyaz gürültü piyano gibi şeyler açık oluyor. Veya gece hiç ses yoktu yine loş ışık bi tek eşim var ama yok yine aynı şey oldudoktor bana etrafta hiç ses insan olmasın sessiz loş bi yerde emzir dedi
Biberon verme istersen mamayı kaşık biberonla verBu memede ağlama benim sabrımı çok sınıyor ve çok üzülüyorum ya. Meme reddi mi diye düşünüyorum halen ama her seferinde yapmıyor mesela şimdi gayet güzel emdi, gece uyanıp çok güzel emdi sonra altını değiştirdim sonra memeyi almadı çok uğraştım çok ağladı ama 90 cc biberonun 70’ini bitirdi. Sonra yatarken yine emdi yatarak. Asla anlamıyorum çözemiyorum
Ben de slingde uyutuyorum da nefessiz kalacak diye ödüm kopuyoBu slingte uyuma işi ne kolaymış ya 5 dk ya uyudu. Tek sıkıntısı var yerine koymaya kalksam uyanması da 10 sn sürer gibi
Kulübe hoşgeldinBu slingte uyuma işi ne kolaymış ya 5 dk ya uyudu. Tek sıkıntısı var yerine koymaya kalksam uyanması da 10 sn sürer gibi
Benim meme bağımlısı oğlum bile yapıyo. Çok kavga ediyosa omzuma alıyorum bi gaz çıkarma denemesi yapıyorum evde dolaşıyoruz tekrar deniyorum yine ağlarsa yine dikkatini dağıtıyorum 5 10 dk illa ki emmeye başlıyo sonunda sabretmek lazım hemen biberon verince nasıl olsa mama gelecek diye memeyi bırakabilirHiç biberon olmadığı halde sizinki de mi kavga ediyor memeyle? Nasıl sakinleşiyor peki? Benimki asla tamamen memede sakinleşmiyor ve parmaklarını emiyor yani aç olduğunu fark ediyorum oysa bazen 15 dk boyu emmiş oluyor ondan sonra ağlamaya başlıyor memede ama halen aç. Mememi sıkıyorum süt de geliyor yani süt yok da değil asla anlamıyorum ya kilo alımı sınırda olduğu için mama da vermek zorundayım
Kaşık biberon var ama hiç denememiştim nasıl olsa meme reddi olmadı diye, yaklaşık 6 haftadır biberonla besleniyor ama çok zorlanmaya başladım bu memede kavga olayıyla, bugün kaşık biberon ile deneyeceğim inşallah alabilir öyle mamayıBiberon verme istersen mamayı kaşık biberonla ver
Böyle düşünüp çok direndim dün yarım saat kadar belki daha fazla uğraştım. Sonra yine parmaklarını emince ve sabrım bitince biberonla mama verdik. Bugün kaşık biberon deneyeceğim umarım olur yaBenim meme bağımlısı oğlum bile yapıyo. Çok kavga ediyosa omzuma alıyorum bi gaz çıkarma denemesi yapıyorum evde dolaşıyoruz tekrar deniyorum yine ağlarsa yine dikkatini dağıtıyorum 5 10 dk illa ki emmeye başlıyo sonunda sabretmek lazım hemen biberon verince nasıl olsa mama gelecek diye memeyi bırakabilir
Aralarda emiyo sakinleyip, bazen 20 saniye bazen 1-2 dk sonra meme ağzından çıkıyo sinirlenip tekrar başa… çok üzücü bir döngü ve psikolojik olarak da etkileniyorum reddedilmişlik hissi gibiBöyle düşünüp çok direndim dün yarım saat kadar belki daha fazla uğraştım. Sonra yine parmaklarını emince ve sabrım bitince biberonla mama verdik. Bugün kaşık biberon deneyeceğim umarım olur ya
Sütün tazyikli olabilir mi? Baktın mı hiçAralarda emiyo sakinleyip, bazen 20 saniye bazen 1-2 dk sonra meme ağzından çıkıyo sinirlenip tekrar başa… çok üzücü bir döngü ve psikolojik olarak da etkileniyorum reddedilmişlik hissi gibi
Yok değil ebeler de bakmıştıĞ
Sütün tazyikli olabilir mi? Baktın mı hiç
Yok değil ebeler de bakmıştıĞ
Sütün tazyikli olabilir mi? Baktın mı hiç
Daha dün doktor kontrolünde ben sormadan doktor artık ellerini sımsıkı yumruk yapıp ağzına sokmaya başlar çok normal gelişiminin bi parçası engellemeye çalışma dediKızlar ya benim oğlan 3 gün sonra tam 3 aylık oluyor. 1 haftadır falan elini parmağını emiyor. Tok olsa da aç olsa da. Az önce vitaminini vereyim dedim elini ağzından çıkardım acayip sinirlendi hemen ağlandı falan. Sizde de var mı bu durum ve normal mi? Hep sol elini emiyor bi de
+ Pek emzik emen bir bebek değil. Ne emzik ne biberon, suni olan hiç bir şeyi sevmiyor