2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bebeğim hasta ben hasta eşim hasta… tüm düzenler altüst uyumuyor bu çocuk hastaykem daha da zor 🥲
Çok geçmiş olsun ya ilk önce kendini iyileştirmeye bak canım bir de ne kadar doğru bilmiyorum da bebek hastayken anne zencefil tüketip emzirirse bebek daha hızlı iyileşirmiş deneyebilirsin sana da iyi gelir.

Valla ben de anlamıyorum ama sanırım bağırsak sistemleri gelişiyor işte bu süreçte ıkınmayı filan da öğreniyorlar
bu sabah bigaia verdim yine. normalde bir hafta kullanmıştım hiçbir etkisi olmamıştı bugün yine deniyim dedim. az önce kakasını yaptı. tesadüf mü denk geldi yoksa işe yaradı mı bilmiyorum 😬

Çocuğa bakmak değil zaten zor olan ya aynı zamanda bir sürü işi de yürütmeye çalışmak zor. Kışlık değişimi yapmaya çalışıyorum 10 gündür hala bitmedi dolayısıyla ev de dağınık görünüyo. E aynı zamanda mutfak var her gün yemek yapılıyo bulaşığıydı temizliğiydi asla iş bitmiyor. Yıkanacak çamaşırlar var yıka kurut ayır katla ütüle bir ton iş. İki çocuk olsa ne yapardım bilmiyorum valla Allah kolaylık versin sana😄
Amin aminn Cok zor gerçekten ama sağlıklı olsunlar da bu günlerde geçecek inşallah. Sürekli bu kişi bı atlatsak yaza rahatlariz diyorum kendi kendime☺️

kızlar bişey soracağım. Benim miniğim iki aylık 3200 kilo 50 cm doğdu. Şimdi 6300 kilo 62 santim🧿 bende eşimde uzunuz iri yapılıyız. Gören herkes diyor ki çok kilolu uzun iri çok göze geliyor. Acaba fazla mı kilo aldı mama da veriyorum günde bazen 2 bazen 3 ama çoğunlukla hep emziriyorum. Çok sık emzirdiğim için akşamları sütüm yetmiyor mama veriyorum sizce ne yapmalıyım böyle devam mı

kızlar bişey soracağım. Benim miniğim iki aylık 3200 kilo 50 cm doğdu. Şimdi 6300 kilo 62 santim🧿 bende eşimde uzunuz iri yapılıyız. Gören herkes diyor ki çok kilolu uzun iri çok göze geliyor. Acaba fazla mı kilo aldı mama da veriyorum günde bazen 2 bazen 3 ama çoğunlukla hep emziriyorum. Çok sık emzirdiğim için akşamları sütüm yetmiyor mama veriyorum sizce ne yapmalıyım böyle devam mı
Maşallah benim kızım da 3250 , 50 cm doğdu. 1 aylikken 4300du. Haftaya 2 aylık oluyor bakalım kaç olmuş ama tahminim yine 1 kilo almıştır. İnsanlara bakma sen her çocuk farklıdır kimisi mama da içse çok az kilo alıyor yapıyla alakalı bişey. Zayıf olsa da çok zayıf der dururlar kilolu olsa çok kilolu derler hiç kafana takma. Öyle diyenlere maşallah diyin nazar edeceksiniz diyip boz geç umursama

Ç
Bizimde hastaneden çıkarken kilomuz 3200dü 2 ay kontrolünde 5500 kilo 57 cm boy çıktı normal dendi seninkinin de çok fazlası olduğunu düşünmüyorum hafif tombik sanırım 😊

Bir de benim kafama çok takılan bir durum var ya. Bebekler rutin sever her akşam aynı saatlerde aynı şekilde uyutun diyolar ama yani bu kadar hayatımızdan vazgeçmeli miyiz gerçekten? Tamam bebeğimizi çok seviyoruz o mutlu huzurlu olsun ama anne baba mutlu olmayınca stresli gergin olunca çocuk nasıl mutlu olacak ki. Bebeğin rutini bozulmasın diye hep evde mi durcaz veya uyku saati geldi diye hemen eve mi döncez ya nasıl olacak bu iş?
Bence evet, alışkanlık kazanana kadar ben böyle yapmayı düşünüyorum

Çocuğa bakmak değil zaten zor olan ya aynı zamanda bir sürü işi de yürütmeye çalışmak zor. Kışlık değişimi yapmaya çalışıyorum 10 gündür hala bitmedi dolayısıyla ev de dağınık görünüyo. E aynı zamanda mutfak var her gün yemek yapılıyo bulaşığıydı temizliğiydi asla iş bitmiyor. Yıkanacak çamaşırlar var yıka kurut ayır katla ütüle bir ton iş. İki çocuk olsa ne yapardım bilmiyorum valla Allah kolaylık versin sana😄
Yapma yemek. Kocan akiam gelince 2 kadın naptınız derse. Cocuk durmadı annen ne yaptı bilmiyom dersin😂😂

Maşallah benim kızım da 3250 , 50 cm doğdu. 1 aylikken 4300du. Haftaya 2 aylık oluyor bakalım kaç olmuş ama tahminim yine 1 kilo almıştır. İnsanlara bakma sen her çocuk farklıdır kimisi mama da içse çok az kilo alıyor yapıyla alakalı bişey. Zayıf olsa da çok zayıf der dururlar kilolu olsa çok kilolu derler hiç kafana takma. Öyle diyenlere maşallah diyin nazar edeceksiniz diyip boz geç umursama
Öyle yapıyım 🤦🏼‍♀️💆🏼‍♀️

Meme istedi onu da mı vercekti dersin😂
Ay dün market alışverişine çıktık o da gelmek istedi çocuğu pusete koydum baktım koşa koşa arkaya oturmaya gidiyo. Yok ben oturayım diyorum inatla ben oturcam diyo ağlarsa nasıl sakinleştirmeyi düşünüyosun emzircek misin dedim shshsh😄 hiç sesini çıkarmadan öne geçti

Bunu yapan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Park yatağı reflü yatağı şekline getirince bebeği sağına soluna yatırıyor musunuz yüne yoksa direkt sırt üstü yatırsak olur mu? Biz dün geceden beri hastanedeyiz maalesef. Kusma ile gekdik enfeksiyon çıktı dediler kanda. Çok da kötü kustu çocuğum şimdi bu yüzden daha çok korkuyorum. Nasıl yatırmak lazım yani? Reflü yatağı şeklinde kaldırdığımızda sırt üstü yatırmamızda sakınca olur mu?

Bunu yapan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Park yatağı reflü yatağı şekline getirince bebeği sağına soluna yatırıyor musunuz yüne yoksa direkt sırt üstü yatırsak olur mu? Biz dün geceden beri hastanedeyiz maalesef. Kusma ile gekdik enfeksiyon çıktı dediler kanda. Çok da kötü kustu çocuğum şimdi bu yüzden daha çok korkuyorum. Nasıl yatırmak lazım yani? Reflü yatağı şeklinde kaldırdığımızda sırt üstü yatırmamızda sakınca olur mu?

Bende korkuyorum ama park yatağın yatağının altına yükselti koydum başı daha yukarıda reflü yatağı gibi yaptım çok iyi oldu geniş geniş hem

X