Bu yoruma bakarak geç döllenme olduğunu anlayamayız canım ama kan sonucundan hamile olduğunu anlayabiliyoruz hayırlı olsunKızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme mi
Düşünmez olur muyumİsim telaşına girdiniz mi ben daha hamile kalmadan düşünmeye başlamıştımErkek olursa belli Yağız Selim (Selim babasının ismi ben istedim) Yağızı da eşim istedi Kız olursa karar veremedimm ikili isim düşünüyorum biri kurandan olsun istiyorummm
Tabi değere göre gebelik var tebriklerKızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme mi
Ah sorma sürekli ne yapsam keşke yapmasaydım bir şey oldu mu hissiAy kızlar bu ilk trimester nasıl geçecek ya. Sürekli bişy oldu mu, orda mı hala gerginliği
Benim iştahta herhangi bir açılma yok henüz çok şükürNormalde tatlıyla hiç aram yoktur ama bir kaç gündür geceleri dolabı açıp kendimi tatlı yerken buluyorum. 59 kilo ile hamile kaldım bu gidişin sonu kötü
Diyetisyenle yürütmeyi bende düşündüm ama o iş beni daha da strese sokacagindan vazgeçtimAh sorma sürekli ne yapsam keşke yapmasaydım bir şey oldu mu hissi
Benim iştahta herhangi bir açılma yok henüz çok şükürumarım olmaz 2 yıllık evliyim evlendikten sonra baya kilo aldım ve veremeden hamile kaldım. Bu süreçte çok fazla kilo alıp sağlık problemi yasamaktan korkuyorum açıkçası. Aklımda diyetisyenle çalışma fikri var bu yüzden. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar
Bende bu dertten muzdaripim 63 ile evlenip 9 ayda 73 oldum ve hamile kaldım bi 9 ay sonra da herhalde 100 olurumAh sorma sürekli ne yapsam keşke yapmasaydım bir şey oldu mu hissi
Benim iştahta herhangi bir açılma yok henüz çok şükürumarım olmaz 2 yıllık evliyim evlendikten sonra baya kilo aldım ve veremeden hamile kaldım. Bu süreçte çok fazla kilo alıp sağlık problemi yasamaktan korkuyorum açıkçası. Aklımda diyetisyenle çalışma fikri var bu yüzden. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar
Bade ve Defne benim de seçeneklerim arasındaDüşünmez olur muyumkız olursa Bade Mira, Defne, İpek isimleri var aklımızda. Kız ismi çok fazla var aslında biz eşimle direkt kız olarak düşünüyoruz da içimize öyle doğuyor. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabii ki Erkek olursa çok kararsızız bu yüzden Ayaz, Kuzey, Arden isimlerini düşünüyoruz
Abur cubur ve tatlı çok yiyen biriydim bıraktım sayılır sadece tadına bakıyorum olursaDiyetisyenle yürütmeyi bende düşündüm ama o iş beni daha da strese sokacagindan vazgeçtimilk hamileligimde 45 le baslayip 65 le bitirdim. İkinci hamileliğimde 50 ile başlayıp 61 le bitirdim. İlkinde fazla yedim ikincisinde daha tecrübeli ve dikkatliydim. Yani normalde nasil karbonhidrat,yağlı yiyecekler,abur cubur dan uzak kalmamız gerekiyorsa hamilelikte de hicbi farkı yok aslında. Sadece ölçüyü kaçırmamak lazım
Yaa birebir aynı kiloda olmamız pekiBende bu dertten muzdaripim 63 ile evlenip 9 ayda 73 oldum ve hamile kaldım bi 9 ay sonra da herhalde 100 olurumAma sorun yok bana bebeişimi getiricekse gelsin kilolar
Bence yine gayet iyisiniz. Doğum sonrası kilolar gidiyor diyorlar doğru mu o zaman size de soralımDiyetisyenle yürütmeyi bende düşündüm ama o iş beni daha da strese sokacagindan vazgeçtimilk hamileligimde 45 le baslayip 65 le bitirdim. İkinci hamileliğimde 50 ile başlayıp 61 le bitirdim. İlkinde fazla yedim ikincisinde daha tecrübeli ve dikkatliydim. Yani normalde nasil karbonhidrat,yağlı yiyecekler,abur cubur dan uzak kalmamız gerekiyorsa hamilelikte de hicbi farkı yok aslında. Sadece ölçüyü kaçırmamak lazım
Asya da çok hoşBade ve Defne benim de seçeneklerim arasındaBade, Defne, Güneş , Melis Alya , Asya Lina böyle böyle gidiyor not tutuyorum artık
Ciğer önerilmediğini ben de okumuştum canım. Ben de aynı şekilde bir şey yemeden önce mutlak Google’a danışır oldum.Abur cubur ve tatlı çok yiyen biriydim bıraktım sayılır sadece tadına bakıyorum olursaYararlı ne varsa şuan için onları tüketmeye çalışıyorum daha çok mercimek, roka, kabak çekirdeği, avakado, yumurta, protein olarak ne yapıcaksam önce internetten kontrol edip öyle yapıyorum biraz fazla dikkat ediyorum mesela bugün ciğer yapcaktım vazgeçtim önerilmiyormuş diye Aslında çok da canım çekmişti
Benim de bir arkadaşım benden daha kiloluydu ve kilosunu hiç takmazdı öyle hamile kaldı tam gaz yemeye de devam etti çok şükür sorun da yaşamadı. Normal doğum yaptı doğumdan sonra inanılmaz zayıfladı hiçbir şey yapmadan sadece emzirerek hatta dediğiniz gibi hala zayıflamaya devam ediyor. Benim de eşim sorun etmez hatta ben onun yüzünden bu kadar kilo aldım diyebilirimBenim yengem yeni doğum yaptı ciddi kilosu vardı önceden de fizyolojisi değişti resmen hamilelikte baya kilo verdi kusmaktan,, çok üzülüyordu bebeğe bir şey olacak diye ama bizimki4200 doğdu.Şimdi de kilo vermeye devam ediyor. Onun için iyi oldu, ileride ne hastalığı çıkar bu ani kilo kaybından bilinmez ama. O yüzden inşallah midem buşanır demiyorum. Bebiş sağlıkla gelecekse alırım o kiloları. Bir de eşim hep şakalaşırdı benimle kilo konusunda şimdi ye hayatım ye bitanem diyor.
İlk dogumum normal, ikinci sezaryen oldu benim. Kişiden kişiye değişiyor normalde zayıf oldugum için eski kiloma kolay donebildim her ikisinde de.Bence yine gayet iyisiniz. Doğum sonrası kilolar gidiyor diyorlar doğru mu o zaman size de soralımbir de normal doğum mu sezaryen miydi sizin? Normal doğumda daha kolay gidiyor diyorlar da tabii kişiden kişiye değişiyor bu. Ben de kendimi kısmadan sağlıklı beslenmeyi düşünüyorum. Karbonhidrat abur cubur kola vs tüketmeden. Sağlıklı sağlıklı ilerlemek hayallerimin arasında. Biraz bu şekilde deneyeceğim ama başaramazsam diyetisyen seçeneğine başvuracağım sanirim
Kıyafet cidden mesele, hamilelik kiloları gelmeden hamile taytı bakmaya başladım daha şimdiden olmuyor pantolonlarımBenim de bir arkadaşım benden daha kiloluydu ve kilosunu hiç takmazdı öyle hamile kaldı tam gaz yemeye de devam etti çok şükür sorun da yaşamadı. Normal doğum yaptı doğumdan sonra inanılmaz zayıfladı hiçbir şey yapmadan sadece emzirerek hatta dediğiniz gibi hala zayıflamaya devam ediyor. Benim de eşim sorun etmez hatta ben onun yüzünden bu kadar kilo aldım diyebilirimama ben kendimi kötü hissediyorum maalesef kıyafetlerim üzerime olmayınca. Umarım bizde doğum kiloları doğum yapınca hemen gidenlerden oluruz
Kesinlikle çok özel ❤ biz sağlıklı olalım bebisler sağlıkli olsun ne diyelimKıyafet cidden mesele, hamilelik kiloları gelmeden hamile taytı bakmaya başladım daha şimdiden olmuyor pantolonlarım
Videolarda hamilelik sürecini göbüşünü çekip paylaşanlara da aşırı özeniyorum ama kat kat göbekle başlayınca komik bi görüntü oluyor. Yine de çok özel çok güzel bir duyguymuş.
Ben ilk bebeğimde 42 ile hamile kalıp 68 le normal doğum yaptım 1 hafta sonra 55 kg 1 ay sonra ise 45 kg a tekrar geri döndüm çok sıkıntı yapmayın kafanıza takarsanız veremeye bilirsiniz ...Bence yine gayet iyisiniz. Doğum sonrası kilolar gidiyor diyorlar doğru mu o zaman size de soralımbir de normal doğum mu sezaryen miydi sizin? Normal doğumda daha kolay gidiyor diyorlar da tabii kişiden kişiye değişiyor bu. Ben de kendimi kısmadan sağlıklı beslenmeyi düşünüyorum. Karbonhidrat abur cubur kola vs tüketmeden. Sağlıklı sağlıklı ilerlemek hayallerimin arasında. Biraz bu şekilde deneyeceğim ama başaramazsam diyetisyen seçeneğine başvuracağım sanirim
evet ben bu konuda fazla stresliyim maalesef sanırım bu en büyük engel kilo veremeyişimde deBen ilk bebeğimde 42 ile hamile kalıp 68 le normal doğum yaptım 1 hafta sonra 55 kg 1 ay sonra ise 45 kg a tekrar geri döndüm çok sıkıntı yapmayın kafanıza takarsanız veremeye bilirsiniz ...
Bu benim de aklımda soru işareti bilen varsa aydınlatsınevet ben bu konuda fazla stresliyim maalesef sanırım bu en büyük engel kilo veremeyişimde deama elimde değil maalesef naparsam yapayım çok zor veriyorum biraz da kabizlik problemim var.
Hamilelik boyunca yaptığınız egzersiz, yürüyüş vs var mı kızlar? Hamile kalmadan önce açık havada yürüyüş yapıyordum günde 1 saat falan devam etsem mi ilk aylar için sorun olur mu acabahamilelikte doğum için yürüyüşün çok önemli olduğunu biliyorum da başlamak için erken mi diye tereddüt ediyorum