Aynen valla bakalım ne olacak sonumuz son aylar zaten sisicez bavul gibi olucaz elimiz yüzümüz ayaklarımız odemle dolucakHalimiz yaş
Belki görülebilir burda arkadaşlar 6 bin de karından gorunuyo diyolar ama benim 6 bin olmadan göründü hayırlısı olsun inşallah görürsünMerhaba kızlar cumartesi günü kan vermistim 266ydi bugün tekrar kan verdim 2519 olmuş.ev süpürmustum üzerine hafif lekelenmem oldu şuan durdu gibi ama ağlamaktan helâk oldum.bisey oldu mu acaba diye.yarın büyük ihtimalle doktora gidicem bu değerle karından kese görünür mü vajinal muayeneyi çok zorda kalmazsam yaptiramiyorum maalesef.
Kaçtı değeriniz acabaBelki görülebilir burda arkadaşlar 6 bin de karından gorunuyo diyolar ama benim 6 bin olmadan göründü hayırlısı olsun inşallah görürsün
Tahmini 2500-3000 arasiydi doktorum öyle dedi yani 2600 fln olur gel bakalım görürüz belki dedi karından gördü ama kilo da buna etki ultrason cihazının kalitesi de etki goremezseniz 1 hafta sonra tekrar çağırırKaçtı değeriniz acaba
Anladım çok teşekkür ederimTahmini 2500-3000 arasiydi doktorum öyle dedi yani 2600 fln olur gel bakalım görürüz belki dedi karından gördü ama kilo da buna etki ultrason cihazının kalitesi de etki goremezseniz 1 hafta sonra tekrar çağırır
Ben bebekleri den birinin kalp atışını gördüm diğerinde bebeği daha göremedim sayılıyor muBaşka kalp atışına giden oldu mu kızlar 6.haftalarda veya 7 de.Bakalım tutacak mı burda kalsın yorumlar cinsiyet zamanı
İnsalalh istediğin gibi olur cnm bende kız istiyorum herşey nasip gerçiBen bebekleri den birinin kalp atışını gördüm diğerinde bebeği daha göremedim sayılıyor mu
Cinsiyet tahminim de 1 kız 1 erkek
Tabi canım nasipİnsalalh istediğin gibi olur cnm bende kız istiyorum herşey nasip gerçi
Bende 22 şubatta gidiyorum benimde12+2 olucak cinsiyetini göreceğiz kısmetseBende 22 Şubat'ta gidiyorum 12+3 olucak
Canım benim çok sevindim kuşum Allah'ım sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrucuğunuBurcuYengec BB_Queen Ailemle görmeye gittik kuzum onlar bizdeydi. Rabbime şükürler olsun yavrumuzu gördük kalbinin sesini duyduk maşallah suphanallah Allah tüm yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım Linakiz canım kalp atışı 7+0
Ben doktora sormuştum ilacı hemen kesemem hormon sonuçta diyip düşürdü canım. Sormadan kesme.Canım benim çok sevindim kuşum Allah'ım sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrucuğunuKızlar ben çok giremiyorum buraya ya midem çok kötü çok halsizim yani mide bulantısından ağlicam nerdeyse o derece bide ufak bebeğimde var biliyosunuz 15 aylık onuda memeden kestim çok zorluyor beni emmek istiyor gece hiç uyumuyo ama emzirmiyorum artık.. biraz zor günler geçiriyorum ama geçicek biliyorum haftaya Çarşamba randevum var kanamam geçti çok şükür progestan kullanmaya devam etsemmi bilmiyorum bakalım Çarşamba günü neler olucak heyecanlıyım sizleri çok özledim inşallah en yakın zamanda dönücem dualarımdasınız kızlar hepinizi öpüyorum
Haydi bakalım bekleyip göreceğiz. Sağlıklı bir şekilde gönlümüzden geçeni versin rabbim inşallahGeçen sene 2023 net erkek senesiydi ya ben dahil çevremde hep oğlan duydum oğlan oldu, bu sene de kız olsun o benim işime geliyor
Bende yeni öğrendim 2 haftalık şuan 60laMerhaba bende simdi öğrendim 313 ile öğrendim 4+4 suan