2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kızlar merhaba İstanbul Avrupa yakasındayım Sarıyer bölgesinde gebelik takibi ve doğum için önereceğiniz Bi hadtane ve doktor varmı

Ay kızlar biz de bugün 9+0 da elleri ayakları gördük. Herşeyimiz gayet iyi çok şükür. Benim mide bulantıları çok fenaydı bi kaç haftadır. 5. Haftamda başladı benim, 6. Haftada baya kötü olmaua başladı. Bu hafta nispeten iyiyim. Bulantı ilacı almamak için çırpındım ilk başlarda ama dayanılacak gibi değil. 7. Haftadan sonra almaya başladım bilseydim daha önceden alırdım. Bulantımı sıfırlamıyor ama baya dayanabileceğim seviyeye çekiyor. Kızlar bir de eşinizle kan uyuşmazlığınız varsa doktora belirtmeyi unutmayın. Normalde ileri dönemlerde müdahale ediliyor ama benim 5. Haftada kanamam olmuştu o yüzden bazı ilaçlara erken başlayacakmış bende.

Merhaba kızlar cumartesi günü kan vermistim 266ydi bugün tekrar kan verdim 2519 olmuş.ev süpürmustum üzerine hafif lekelenmem oldu şuan durdu gibi ama ağlamaktan helâk oldum.bisey oldu mu acaba diye.yarın büyük ihtimalle doktora gidicem bu değerle karından kese görünür mü vajinal muayeneyi çok zorda kalmazsam yaptiramiyorum maalesef.

Belki görülebilir burda arkadaşlar 6 bin de karından gorunuyo diyolar ama benim 6 bin olmadan göründü hayırlısı olsun inşallah görürsün

Kızlar daha çok erken ama doğum şeklini ne düşünüyorsunuz ben bekarlıkan beri hep normal doğum düşünürdüm tabi kısmet olursa açılma olursa isterim.Bana sezaryen ürkütücü geliyor bide şu nescafe içme olayı falan

Canım benim çok sevindim kuşum Allah'ım sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrucuğunu Kızlar ben çok giremiyorum buraya ya midem çok kötü çok halsizim yani mide bulantısından ağlicam nerdeyse o derece bide ufak bebeğimde var biliyosunuz 15 aylık onuda memeden kestim çok zorluyor beni emmek istiyor gece hiç uyumuyo ama emzirmiyorum artık.. biraz zor günler geçiriyorum ama geçicek biliyorum haftaya Çarşamba randevum var kanamam geçti çok şükür progestan kullanmaya devam etsemmi bilmiyorum bakalım Çarşamba günü neler olucak heyecanlıyım sizleri çok özledim inşallah en yakın zamanda dönücem dualarımdasınız kızlar hepinizi öpüyorum

Kızlar bu arada ben ocean methyl balance a baslıycam kullanıdıgım diger takviye bitince 1 ay da bunu kullan dedi

Kızlar takviye olarak neler kullanıyorsunuz benim doktor regenesis max öneriyorum dedi benim kullandığım da pregnomarin.baktık içetkaynı zaten.Sizler de böyle multivitamin mi alıyorsunuz şuan yoksa sadece folik asit mi

Ben doktora sormuştum ilacı hemen kesemem hormon sonuçta diyip düşürdü canım. Sormadan kesme.

Bide kızlar tecrübeli annişler prima 2 beden ne kadar gidiyor indirim oldukça her beden 1 adet alayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…