2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kız gecen yıl benimde ilk haftalarda aynısı oldu hatta boncuk malarnadan cekti. Baskası olmazdı eşim buldu geldi yaptık yedim. Cok yemişim bidaha istemedim😂😂 bu sefer gene istiyo canım gecen gğn yemekhanede cıktı benzer bişey. Öyle torpüledim. Bide ben mayonez yiyorum yaa. Pastörize diye kendim yapmıyorum organik falanda almıyorum. pastorize hazır alıyorum. Yani bildigin amyonez aseriyorum ben. Gecen hamileligimde de kfc nin karabiberli mayonezli marul salatası koyıyorlardı dürümüne onu yiywbiliyordum midem bulanmadan. Evde bile yapıp yedik aynısını. Şimdide teüflü mayonez falan alıyorum. Hamile kalana kadar mayonez sevmezdim ben 😂😂
Ay ben ketçap mayonez ikilisinden mayonez aşığıyımdır vazgeçilmezimdir ondan sordum hanımlar yaa🥰

Kızlar valla ben yiyorum mayonez ama hazır alıyorum kendim yapmıyorum veya doğal organik falan yazanları almıyorum. Bildigin kimyasallı hazır mayonez 😂 cünkü pastorze ürünler diye dusunuyorum. Arkasındada yazıyor. Keza en kötü ihtimal gerçek süt yumurta kullanmıyorlardır die dusunuyorum 😂😂 salmonella açısından korkmuyorum yani. Ha zararlı mı faydalı değil o ayrı. Kendime guvenmıyorumda bu tür ürünlerde pastorize yazısına guveniyorum
Valla ben korkuyorum ya falanca çiğ tavuk yer bi şey olmaz ben iki kaşık mayonez yerim gelir beni bulur vicdan azabından ölürüm sonra😕

Daha bende karar vermiş değilim yaptırmakta 🙄
Yapılması lazım herhalde canım🥹
[/QUOTE]
İsteyen yaptırıyor ikili üçlü tarama fetal felan isteğe göre ama içimizde ukte kalmasın yaptırmak istiyorsan yaptır cnm ben yaptirmiycam kötü deneyimim var sagdece ayrintiliya giricem ben

Yapılması lazım herhalde canım🥹
İsteyen yaptırıyor ikili üçlü tarama fetal felan isteğe göre ama içimizde ukte kalmasın yaptırmak istiyorsan yaptır cnm ben yaptirmiycam kötü deneyimim var sagdece ayrintiliya giricem ben
[/QUOTE]
Yaşadığın olayı okumuştum benim de korkum o zaten bakalım düşünücez

Ay ben ketçap mayonez ikilisinden mayonez aşığıyımdır vazgeçilmezimdir ondan sordum hanımlar yaa🥰
Ay bende işte hamilelikten sonra aşık oldum osebeple anlıyorum seni oncesinde benim için ketcaptan farkı yok hatta olmasa da olurdu ama şimdi acayip tarifsiz geliyor😂

Yaşadığın olayı okumuştum benim de korkum o zaten bakalım düşünücez
[/QUOTE]

Fetal falan daha kesin testler sanırım ben ikili yaptırırım büyük ihtimal doktor yapalım derse 3 lü yapılır sonra. Fiyat olarak fetale gore baya ucuz testler galiba. Ben ilk gebeligimde 2 li 3 lü detaylı yaptırdım. Cünkü bi rahatsızlıgı olur donanımlı hastanede doğum yapmam gerekebilir diye veya sadece kadın dogumcu deil dier branş doktorlarıda doguma girme ihtiyacı hissedebiliriz diye yaptırdım. Ama tabi mükemmel gebe sıfır riskli anne olarak doguma gittim ve hoop bebeğimi kaybettim sebep bulunamadı dogum sırasında kordonda düğüm sıkışma olmuş olabilir ama kesün değil kordon kazası. doktorlar hemen acıp ikili 3 lü tarama testlerime baktılar mesela ölüm sebebi kordon plesanta kaynaklı değil. Bazı durumları o testler sayesinde eledik. Yapılmasaydı bazı testlerim şak diye genetik sorun var falan diyen doktorlar olucaktı. Keza oldu da ama yaptırdıgımız bütün testleri gösterince anladılar

X