- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Sen naptin dün canım nasılsınAy Beta değerlerimizi konuştuğumuz günlerden cinsiyet acaba ne olur günlerine gelmişiz çok şükür Allah her birimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen naptin dün canım nasılsınAy Beta değerlerimizi konuştuğumuz günlerden cinsiyet acaba ne olur günlerine gelmişiz çok şükür Allah her birimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Daha bende karar vermiş değilim yaptırmaktaBanada doktorum direk fetal dna önerdi hiç bilgim yok kızlar nasıl yapalım
Canım şükür gittik ve kalp sesini duyduk. Maşallah bir problem yok gibi duruyorSen naptin dün canım nasılsın
Ay ben ketçap mayonez ikilisinden mayonez aşığıyımdır vazgeçilmezimdir ondan sordum hanımlar yaaKız gecen yıl benimde ilk haftalarda aynısı oldu hatta boncuk malarnadan cekti. Baskası olmazdı eşim buldu geldi yaptık yedim. Cok yemişim bidaha istemedim bu sefer gene istiyo canım gecen gğn yemekhanede cıktı benzer bişey. Öyle torpüledim. Bide ben mayonez yiyorum yaa. Pastörize diye kendim yapmıyorum organik falanda almıyorum. pastorize hazır alıyorum. Yani bildigin amyonez aseriyorum ben. Gecen hamileligimde de kfc nin karabiberli mayonezli marul salatası koyıyorlardı dürümüne onu yiywbiliyordum midem bulanmadan. Evde bile yapıp yedik aynısını. Şimdide teüflü mayonez falan alıyorum. Hamile kalana kadar mayonez sevmezdim ben
Ağızdan alıyorum bütün yaşadıklarım onun yüzündenmişFitil olarak mı hap olarak mı kullanıyorsun canım? Ağızdan alınca yan etkileri çok oluyor.
Gene tutmadı benim teoriKız o değişiyo ben gittim yuvarlak. Sonra doktor bi bastırdı kese yamuldu fotografı oyle verdi
Valla ben korkuyorum ya falanca çiğ tavuk yer bi şey olmaz ben iki kaşık mayonez yerim gelir beni bulur vicdan azabından ölürüm sonraKızlar valla ben yiyorum mayonez ama hazır alıyorum kendim yapmıyorum veya doğal organik falan yazanları almıyorum. Bildigin kimyasallı hazır mayonez cünkü pastorze ürünler diye dusunuyorum. Arkasındada yazıyor. Keza en kötü ihtimal gerçek süt yumurta kullanmıyorlardır die dusunuyorum salmonella açısından korkmuyorum yani. Ha zararlı mı faydalı değil o ayrı. Kendime guvenmıyorumda bu tür ürünlerde pastorize yazısına guveniyorum
Yapılması lazım herhalde canımDaha bende karar vermiş değilim yaptırmakta
İsteyen yaptırıyor ikili üçlü tarama fetal felan isteğe göre ama içimizde ukte kalmasın yaptırmak istiyorsan yaptır cnm ben yaptirmiycam kötü deneyimim var sagdece ayrintiliya giricem benYapılması lazım herhalde canım
Ay bende işte hamilelikten sonra aşık oldum osebeple anlıyorum seni oncesinde benim için ketcaptan farkı yok hatta olmasa da olurdu ama şimdi acayip tarifsiz geliyorAy ben ketçap mayonez ikilisinden mayonez aşığıyımdır vazgeçilmezimdir ondan sordum hanımlar yaa
Halimiz yaşAha kendimi buldum sende yiyorum valla hiçte birşey olmuyor üstüne sade soda TM dir
Çözcez yaa dur bakalımGene tutmadı benim teori
Benimki bişey demedi 8 deyiz 12 de 2 li yapar benceBanada doktorum direk fetal dna önerdi hiç bilgim yok kızlar nasıl yapalım
Kız onun azı cogu yoktur zaten salmanello varsa kaşıgın ucuyla bile olsa alırsın bakteriyiMayonez demi zararlı ben kullanıyorum arada çok az bir şekilde
Yaşadığın olayı okumuştum benim de korkum o zaten bakalım düşünücezİsteyen yaptırıyor ikili üçlü tarama fetal felan isteğe göre ama içimizde ukte kalmasın yaptırmak istiyorsan yaptır cnm ben yaptirmiycam kötü deneyimim var sagdece ayrintiliya giricem ben
Benimde 21 Şubat demekki 21 Şubat'ta buralar şenlenecekAyy benimde 21 şubattaaa
Yaa inanmıyorum gerçekten de hepimizin aynı gününe denk gelmesiiBenimde 21 Şubat demekki 21 Şubat'ta buralar şenlenecek
Ben ocağın 22 sinde aldim randevuyu burda 1 ay sonraya zor randevu alıyorsun en son 6 haftalık ken gittim o zamana 11 haftalık olacağım direk korkuyorum da bişey oldumu bebik büyüdümü merak ediyorum ama dayanicaz mecburYaa inanmıyorum gerçekten de hepimizin aynı gününe denk gelmesii
Maşallah canım sağlıkla devam etsinCanım şükür gittik ve kalp sesini duyduk. Maşallah bir problem yok gibi duruyor