- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 31
Cok tesekkur ederimGözün aydın doğum ekime sarka bilir gibi görünüyor tabi net adet tarihine göre hesaplama yapabilirsin yine de
Dün biraz lekelenmem olmuştu önlem amaclı verdi canım galibaDaha önceden yaşamısmiydin birşey yoksa önlem amaçlı mı verdi
Ben de regenesis max kullanıyorum doktorum sonuna kadar kullanmamı önerdiKızlar takviye olarak neler kullanıyorsunuz benim doktor regenesis max öneriyorum dedi benim kullandığım da pregnomarin.baktık içetkaynı zaten.Sizler de böyle multivitamin mi alıyorsunuz şuan yoksa sadece folik asit mi
Ben şey merak ediyorum canım.Folik asit varya içinde onun.sadece ilk 3 ay folik asit yeterli olmuyor muBen de regenesis max kullanıyorum doktorum sonuna kadar kullanmamı önerdi
Bende kesisiz.bunlar için 3 ay dolsun YouTubeda egzersizler var hafta hafta onları yapacam inşallah.nefes egzersizleri vs doğum anında doğru zamanda nefes, ıkınma önemliymiş kızlar kesi olmaması içinBende normal istiyorum yaa hatta mümkünse kesisiz dikişsiz serumsuzzz
Doktorun bi bildiği vardır diye düşünüyorum bilmiyorum kiBen şey merak ediyorum canım.Folik asit varya içinde onun.sadece ilk 3 ay folik asit yeterli olmuyor mu
Canım 7.veya 8.haftada olanlara soralım varmı şiddetli bulantı kusmaKızlar selam. Ben bugün 7. Haftayı doldurdum. Kalp atışı gördük 3 gün önce ama henüz duymak için erken dedi doktorum. Hiç mide bulantım yok kasık ağrım yok sizce normali mi
Valla canım dilimi ısırayım bende ne bulantı ne kusma var arada bi kötü oluyomuşum gibi oluyo ama o da çok yoğun koku oluncaCanım 7.veya 8.haftada olanlara soralım varmı şiddetli bulantı kusma
Tabikide normalKızlar daha çok erken ama doğum şeklini ne düşünüyorsunuzben bekarlıkan beri hep normal doğum düşünürdüm tabi kısmet olursa açılma olursa isterim.Bana sezaryen ürkütücü geliyor bide şu nescafe içme olayı falan
Yeni doğanı üç paket veya dört al sonra kullanamiyorsun kilosuna göre de şimdilik iki numarada üç tane al yoğunluğu üç ve dört numaraya verBide kızlar tecrübeli annişler prima 2 beden ne kadar gidiyor indirim oldukça her beden 1 adet alayım dedim
Ben tek bunu kullanıyorum hiç mide bulantısı koku hissetmedim kimi çok kötü kokuyorKızlar takviye olarak neler kullanıyorsunuz benim doktor regenesis max öneriyorum dedi benim kullandığım da pregnomarin.baktık içetkaynı zaten.Sizler de böyle multivitamin mi alıyorsunuz şuan yoksa sadece folik asit mi
Yaaaa allahım nasip et inşallahTabikide normal6 cnm le gidip yarım saat içinde doğumu yaptım dikişsiz bir şekilde yürümenin merdiven inip çıkmanın faydası cok
Öylemi canım.Ben dedim prima yemidoğan 70 li satılıyor 1 adet yeterli olur o zaman fazla alayımYeni doğanı üç paket veya dört al sonra kullanamiyorsun kilosuna göre de şimdilik iki numarada üç tane al yoğunluğu üç ve dört numaraya ver
Yok hiç birşey yapmadım az yedim sık yedim son üç ay her akşam iki üç kilo metre yurudumm merdiven inip çıktım asansör kullanmadım 39+1 Ken yürüyüşe çıktığımda annemlere hatta dedim ben çok rahat yürüyorum ben dogurucam dedim inanmadılar gece ücte sancı başladı hafif hafif ben umursamadım yedide en son duşa girdim yalancıdır die bir baktım iyice artmaya basladi düşündüm leke gelmedi yani işaret buçuk oldu hastaneyi aradım ambulans geldi sekizde hastaneye girdik konturol yapıldı 6 cm açıklık dediler ama ben hala hissetmiyorum fazla doğum haneye çıktım imza felan derken hop 8 cm olmuş doktor geldi konturol.etti ozman doğum işareti geldi hemen suyumu patlattı on dakkika sonra doğum gerçekleşti doğumu yaparken burundan alıp ağzından yavaş yavaş vericeksin ellimle yatağı tutman gerek sancı gelince sancı geçince salicaksin kendini sancı hissetmeden ikinirsan canım daha çok yanıyor en kötüsü dogumdan sonra ıkınma yüzünden hemoryt olmakYaaaa allahım nasip et inşallahEkstra bişeyler yaptın mı canım rahat geçmesi için
Ben bimden aldım pirimanin alt ürünü zaten gayette kullanışlı yine aynı şekilde yapicamPrima da cep yakıyor mübarek.Kasım indiriminde 2 al 1 öde vardı hepsi buradada acaba yine öyle kampanyalar olur mu.MOlfix çok uyguna gelşyor ama biraz pimpirikliyim sanırım prima alırım
Bende yokValla canım dilimi ısırayım bende ne bulantı ne kusma var arada bi kötü oluyomuşum gibi oluyo ama o da çok yoğun koku olunca
çok çok üzüldüm. Allah sabrını versin. kelimeler yetersiz kalıyor biliyorum.Ben aranızdan ayrılıyorum artık kızlar 9 haftaydı bugün kalp atışı yoktu , bebeğin etrafında ödem çevrilmiş kese de bozulmaya başlamış sağlıksız bi gebelik dedi düşmesini beklicez dilerim hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız hoşçakalın