2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Folik asit ve magnezyum kullanıyorum ben sadece. Kullandığım folik asitin içinde vit. B12, iyot ve biotin de var. Doktor önermişti ikisini de

Ben de normal doğum istiyordum hep, hala daha istiyorum ama inşallah Allah nasip eder de ikizlerim olursa normal doğumu nasıl yaparım diye düşünüyorum bi yandan

Brn sadecee folik asit alıyorum ek olarak magnezyum kullanıyorum vitamin olarak

Bende demin sordum ilk 3 ay bunu kullan sonra multivitamine geçeriz dedi

Eklentiler

• IMG_0581.png
    327,9 KB · Görüntüleme: 29
Bide kızlar tecrübeli annişler prima 2 beden ne kadar gidiyor indirim oldukça her beden 1 adet alayım dedim
O senin beneginin popişiyle alakalı bizim 1 arkadaş prima prematüre almış 1 numara buyuk diye. Benim tosuncugum 1 numaradan 2 ye sevkli dogdu nerdeyse. Bence bebek bezi cok değişken ve stoklamalık değil gibi. Elinde kalırsa ziyan.

Evet kesinlikle ondan her bedenden 1 adet yeterli bakıyorum dolapta satanların çoğu her bedenden 3 5 adet almış sayelerinde almamak lazım öğrendim

Normal doğum bana biraz korkutucu geliyor açıkçası ama bir yandan da daha sağlıklı geliyor sezaryan dikişlerin iyileşmesi kendime gelme sürecimi düşünüyorum ama doğum sırasında sancı hissetmicem diye düşünüyorum kafam çok karışık yani bakalım zaman ne gösterecek nasıl olacak. Erkn diyoruz ama zaman gerçekten çok hızlı geçiyor

Kesinlikle canım zaman su misali valla bende bian önce geçsin diyenlerdenim.İnsanın önceden kayıpları da olunca korkuyor inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza

Çok üzüldüm rabbim sana sabır versin canım En güzel zamanda sağlıklı bir şekilde tekrarını nasip etsin..

Ben imom folik asit bide ocean sprey d vitamini kullanıyorum canım

Bende normal istiyorum yaa hatta mümkünse kesisiz dikişsiz serumsuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…