Folik asit ve magnezyum kullanıyorum ben sadece. Kullandığım folik asitin içinde vit. B12, iyot ve biotin de var. Doktor önermişti ikisini deKızlar takviye olarak neler kullanıyorsunuz benim doktor regenesis max öneriyorum dedi benim kullandığım da pregnomarin.baktık içetkaynı zaten.Sizler de böyle multivitamin mi alıyorsunuz şuan yoksa sadece folik asit mi
Ben de normal doğum istiyordum hep, hala daha istiyorum ama inşallah Allah nasip eder de ikizlerim olursa normal doğumu nasıl yaparım diye düşünüyorum bi yandanKızlar daha çok erken ama doğum şeklini ne düşünüyorsunuzben bekarlıkan beri hep normal doğum düşünürdüm tabi kısmet olursa açılma olursa isterim.Bana sezaryen ürkütücü geliyor bide şu nescafe içme olayı falan
İstanbuldaysan canım yaptıranlar var bazen keşfette görüyorumBen de normal doğum istiyordum hep, hala daha istiyorum ama inşallah Allah nasip eder de ikizlerim olursa normal doğumu nasıl yaparım diye düşünüyorum bi yandan
Adı neydi canım folik asit inFolik asit ve magnezyum kullanıyorum ben sadece. Kullandığım folik asitin içinde vit. B12, iyot ve biotin de var. Doktor önermişti ikisini de
Brn sadecee folik asit alıyorum ek olarak magnezyum kullanıyorum vitamin olarakKızlar takviye olarak neler kullanıyorsunuz benim doktor regenesis max öneriyorum dedi benim kullandığım da pregnomarin.baktık içetkaynı zaten.Sizler de böyle multivitamin mi alıyorsunuz şuan yoksa sadece folik asit mi
Ben ocean methyl balance a baslıycam oncekini bırakıyoruzKızlar takviye olarak neler kullanıyorsunuz benim doktor regenesis max öneriyorum dedi benim kullandığım da pregnomarin.baktık içetkaynı zaten.Sizler de böyle multivitamin mi alıyorsunuz şuan yoksa sadece folik asit mi
O senin beneginin popişiyle alakalıBide kızlar tecrübeli annişler prima 2 beden ne kadar gidiyor indirim oldukça her beden 1 adet alayım dedim
Evet kesinlikleO senin beneginin popişiyle alakalıbizim 1 arkadaş prima prematüre almış 1 numara buyuk diye. Benim tosuncugum 1 numaradan 2 ye sevkli dogdu nerdeyse. Bence bebek bezi cok değişken ve stoklamalık değil gibi. Elinde kalırsa ziyan.
Normal doğum bana biraz korkutucu geliyor açıkçası ama bir yandan da daha sağlıklı geliyor sezaryan dikişlerin iyileşmesi kendime gelme sürecimi düşünüyorum ama doğum sırasında sancı hissetmicem diye düşünüyorum kafam çok karışık yani bakalım zaman ne gösterecek nasıl olacak. Erkn diyoruz ama zaman gerçekten çok hızlı geçiyorKızlar daha çok erken ama doğum şeklini ne düşünüyorsunuzben bekarlıkan beri hep normal doğum düşünürdüm tabi kısmet olursa açılma olursa isterim.Bana sezaryen ürkütücü geliyor bide şu nescafe içme olayı falan
Kesinlikle canım zaman su misali valla bende bian önce geçsin diyenlerdenim.İnsanın önceden kayıpları da olunca korkuyor inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımızaNormal doğum bana biraz korkutucu geliyor açıkçası ama bir yandan da daha sağlıklı geliyor sezaryan dikişlerin iyileşmesi kendime gelme sürecimi düşünüyorum ama doğum sırasında sancı hissetmicem diye düşünüyorum kafam çok karışık yani bakalım zaman ne gösterecek nasıl olacak. Erkn diyoruz ama zaman gerçekten çok hızlı geçiyor
Çok üzüldüm rabbim sana sabır versin canımBen aranızdan ayrılıyorum artık kızlar 9 haftaydı bugün kalp atışı yoktu , bebeğin etrafında ödem çevrilmiş kese de bozulmaya başlamış sağlıksız bi gebelik dedi düşmesini beklicez dilerim hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız hoşçakalın
Bir de düşük önleyici iğne verdi 4 tane.Merhaba kızlar dün değerim 2500du bugün karından kese göründü çok şükür ❤ doktor 4 haftalık dedi benim bu gruptan gitmem mi gerekiyor acaba
Gözün aydın doğum ekime sarka bilir gibi görünüyor tabi net adet tarihine göre hesaplama yapabilirsin yine deMerhaba kızlar dün değerim 2500du bugün karından kese göründü çok şükür ❤ doktor 4 haftalık dedi benim bu gruptan gitmem mi gerekiyor acaba
Bende kullaniyorum bana bisey yapmadi farkli birseyden olabilirKızlar progestan kullanıp ishal olan var mı? İlaçtammı başka bi şeyden mi acaba. İki gündür kullanıyorum mahvetti beni
Daha önceden yaşamısmiydin birşey yoksa önlem amaçlı mı verdiBir de düşük önleyici iğne verdi 4 tane.
Ben imom folik asit bide ocean sprey d vitamini kullanıyorum canımKızlar takviye olarak neler kullanıyorsunuz benim doktor regenesis max öneriyorum dedi benim kullandığım da pregnomarin.baktık içetkaynı zaten.Sizler de böyle multivitamin mi alıyorsunuz şuan yoksa sadece folik asit mi
Bende normal istiyorum yaa hatta mümkünse kesisiz dikişsiz serumsuzzzKızlar daha çok erken ama doğum şeklini ne düşünüyorsunuzben bekarlıkan beri hep normal doğum düşünürdüm tabi kısmet olursa açılma olursa isterim.Bana sezaryen ürkütücü geliyor bide şu nescafe içme olayı falan