- 19 Temmuz 2023
- 1.411
- 2.199
Benimki daha birşey tutamiyor 70 günlük tam bugün canım
Parmağımı çok kuvvetli tutuyo ama eline bir şey verince yalandan tutup atıyoTutmuyor daha kuzum saçımı çekiştiriyor sadece
Geçmiş olsun rota ateş yapmadı bizde ama menenjiti bilmiyorum. Menenjit neden iki tane?Kızlar 3. Ay 2 memenjit 1 rota olduk bugun. Ateş cıktı şuan 38 lerde. Siz naptınız nasıl gitti düşünce tekrar yukselir mi
Canım biz dün olduk aşıdan sonra ve uyumadan önce calpol verdim ona rağmen 37,5 lardaydı ateşi ama bugün ateş yoktu, huzursuzluk devam, bir de rota iyi gelmedi sanırım bize ağlayarak gaz çıkarıyor her gazda kaka yapıyorKızlar 3. Ay 2 memenjit 1 rota olduk bugun. Ateş cıktı şuan 38 lerde. Siz naptınız nasıl gitti düşünce tekrar yukselir mi
Kıvranıyo mu? İshal ve ateş olmadı ama sürekli kıvranıyo bacaklarını kendine çekiyo kızarıyo ağlıyo çocuk ya rotadan oldu sanırımCanım biz dün olduk aşıdan sonra ve uyumadan önce calpol verdim ona rağmen 37,5 lardaydı ateşi ama bugün ateş yoktu, huzursuzluk devam, bir de rota iyi gelmedi sanırım bize ağlayarak gaz çıkarıyor her gazda kaka yapıyor
Evet ya kıvranıyor, bizim gaz sancılarımız geçmişti, aşırı sesli ve kokulu gaz çıkarıyor bir de. Ateş menenjitten oldu yüksek ihtimalle rota ateş yapmıyor diye biliyorumKıvranıyo mu? İshal ve ateş olmadı ama sürekli kıvranıyo bacaklarını kendine çekiyo kızarıyo ağlıyo çocuk ya rotadan oldu sanırım
Kakası da çok kötü kokuyo bizim pek gaz sorunumuz olmamıştı ama iki gündür ıkınıyo kıvranıyoEvet ya kıvranıyor, bizim gaz sancılarımız geçmişti, aşırı sesli ve kokulu gaz çıkarıyor bir de. Ateş menenjitten oldu yüksek ihtimalle rota ateş yapmıyor diye biliyorum
İnsan üzülüyor öyle görünce yaKakası da çok kötü kokuyo bizim pek gaz sorunumuz olmamıştı ama iki gündür ıkınıyo kıvranıyo
Biz çarşamba yaptırdık bugün akşama kadar öyleydi ama şimdi rahat uyuyo azaldı galiba artık. Sorma çok üzülüyorumİnsan üzülüyor öyle görünce yaacaba ne kadar sürecek etkisi, kıyamıyorum da daha çok küçükler
Bizde çarşamba yaptırdık az önce yine ağlayarak uyandı baya bi gaz çıkardı kaka da gelmiş az. İnşallah azalır yaBiz çarşamba yaptırdık bugün akşama kadar öyleydi ama şimdi rahat uyuyo azaldı galiba artık. Sorma çok üzülüyorum
Aynen o doğduğundan beri aşırı kuvvetli maşallahParmağımı çok kuvvetli tutuyo ama eline bir şey verince yalandan tutup atıyo
Biz de bugün yaptırdık ateşi yok ama inanılmaz gaz sancısı varKızlar 3. Ay 2 memenjit 1 rota olduk bugun. Ateş cıktı şuan 38 lerde. Siz naptınız nasıl gitti düşünce tekrar yukselir mi
İki grup menenjit varmış canım o yüzden ama benim doktorum sadece b grubu menenjit aşısını yaptı diğer grup ülkemizde yaygın değil sık yurtdışına çıkmıyorsanız veya havaalanında çalışmıyorsanız gerek yok ona fazladan aşı yüklemeyelim 1 yaşından sonra tek doz yaparız dedi. O zamana kadar ülkemizde görülürse yaparız ben ararım dedi.Geçmiş olsun rota ateş yapmadı bizde ama menenjiti bilmiyorum. Menenjit neden iki tane?
Aa bilmiyodum bak onu bizim doktor menenjit için yaşı ayı yok ne zaman isterseniz yaparız dedi de 5. Ayda yaptırırız belki bilmiyorumAynen o doğduğundan beri aşırı kuvvetli maşallahDaha var oyuncak tutmasına demek ki görümcemin oğlu 5.ayda tutmaya başladı
Biz de bugün yaptırdık ateşi yok ama inanılmaz gaz sancısı var
İki grup menenjit varmış canım o yüzden ama benim doktorum sadece b grubu menenjit aşısını yaptı diğer grup ülkemizde yaygın değil sık yurtdışına çıkmıyorsanız veya havaalanında çalışmıyorsanız gerek yok ona fazladan aşı yüklemeyelim 1 yaşından sonra tek doz yaparız dedi. O zamana kadar ülkemizde görülürse yaparız ben ararım dedi.
2 tane menenjit var. Bi tanesi gocmen hastalığı diolar. Malum ülkeye giren çıkmıyo. Yaptırdık biz. Doktorumuz Teyzesi. Yaptırdı.Geçmiş olsun rota ateş yapmadı bizde ama menenjiti bilmiyorum. Menenjit neden iki tane?
Ben aşıya giderken az biraz verdim calpol.öğlen. Sonra aksam 7 gibi agrısı huzursuzlugu var die verdim. Şimdi ateş basladı 38 civarı. Daha vermedik. Odayı sogutuyoruz soyduk bebişi. Az once ılık bezle sildim yuzunu kollarını. Düşmezse ateş ozaman biraz daha vericem sanırım.Canım biz dün olduk aşıdan sonra ve uyumadan önce calpol verdim ona rağmen 37,5 lardaydı ateşi ama bugün ateş yoktu, huzursuzluk devam, bir de rota iyi gelmedi sanırım bize ağlayarak gaz çıkarıyor her gazda kaka yapıyor
R Rbeyza yaa gaz benimde dikkatimi cekti normaldede cok gazlı olunca farketmemiştim ama gerçekten cok huzursuzlanıyo gaz gelince. Rotadan mı acaba. Gerçi bizimki rptayı biraz tükürdü ama.Aynen o doğduğundan beri aşırı kuvvetli maşallahDaha var oyuncak tutmasına demek ki görümcemin oğlu 5.ayda tutmaya başladı
Biz de bugün yaptırdık ateşi yok ama inanılmaz gaz sancısı var
İki grup menenjit varmış canım o yüzden ama benim doktorum sadece b grubu menenjit aşısını yaptı diğer grup ülkemizde yaygın değil sık yurtdışına çıkmıyorsanız veya havaalanında çalışmıyorsanız gerek yok ona fazladan aşı yüklemeyelim 1 yaşından sonra tek doz yaparız dedi. O zamana kadar ülkemizde görülürse yaparız ben ararım dedi.
Aynen canim daha zamanı var demek kiParmağımı çok kuvvetli tutuyo ama eline bir şey verince yalandan tutup atıyo
valla 150 lira daha pahalıya aldım ama iptal etmiyim ya mcmfnc bir an önce gelsin istiyorum1.200’e inmiş Hepsiburadada canım sen daha pahalı aldıysan tekrar sipariş et diğerini iade edersin
ben henüz probiyotik kullanmadım ama ben de çok mutluyum bugün az az da olsa 2 kere yaptıProbiyotik gerçekten işe yaradı ya dört günde birden iki günde bire sonra üç gündür her güne düşmüştü bugün iki kere kaka yaptı çok mutluyumartık öyle bez de taşmıyor biriktirmediği için sanırım
Canım benim kız 6 kilo doktor 3cc verebilirsin dedi calpol u. Rotadan bence ya dünden beri öyle işte bizim. Ayy zor geçiyor bu aşılar, yazık kuzulara2 tane menenjit var. Bi tanesi gocmen hastalığı diolar. Malum ülkeye giren çıkmıyo. Yaptırdık biz. Doktorumuz Teyzesi. Yaptırdı.
Ben aşıya giderken az biraz verdim calpol.öğlen. Sonra aksam 7 gibi agrısı huzursuzlugu var die verdim. Şimdi ateş basladı 38 civarı. Daha vermedik. Odayı sogutuyoruz soyduk bebişi. Az once ılık bezle sildim yuzunu kollarını. Düşmezse ateş ozaman biraz daha vericem sanırım.
R Rbeyza yaa gaz benimde dikkatimi cekti normaldede cok gazlı olunca farketmemiştim ama gerçekten cok huzursuzlanıyo gaz gelince. Rotadan mı acaba. Gerçi bizimki rptayı biraz tükürdü ama