- 10 Kasım 2022
- 5.089
- 4.196
Aynen valla zorMecbur bebeklerle ilgileniyorlar kendileri yorgun kolay değil ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla zorMecbur bebeklerle ilgileniyorlar kendileri yorgun kolay değil ki
Hiç korkma oksijenini alıp geri gelecek koynuna sağlıklaKzlar ben. Cıktım ama bebegi emziremeden daha solunum sıkıntısı var diye götürdüler. 45 Dk 1 saat belki durdu gitti kuzum.
benımde kasıklarım agrıyor ısal olmuşum uzandım dınlenmeye çalışıyorum baskı yıyorum bende dıkkat et kuzu kendıne dınlenmeye calısŞimdiki de altım zonkluyor
Doğur kız artık kanala giriyor herhalde seninki o yüzden bunlarŞimdiki de altım zonkluyor
Bende bugün ishal olmuştum gündüz geçti. Şimdide ara sıra zonkluyor bıçak saplanıyor sankibenımde kasıklarım agrıyor ısal olmuşum uzandım dınlenmeye çalışıyorum baskı yıyorum bende dıkkat et kuzu kendıne dınlenmeye calıs
Ay keşkeDoğur kız artık kanala giriyor herhalde seninki o yüzden bunlar
Masadan eksiliyor dostlar kaç kişi kaldık kızlar
Masadan eksiliyor dostlar kaç kişi kaldık kızlar
İlk çocuğumda da böyle forum takip ettim, doğumdan sonrada gece uyanmalarında emzirirken uyuyup kalmayayım uykum kaçsın diye foruma girip bebeğim şu kadar emdi şöyle gazlandı falan okumak icin girerdimBiz hala yerli yerindeyiz
Allah nasip ederse Gün gelecek şuraya doğurdum diye yazcaz son demler artık
Son durumun ne canım ne yaptınNormalde kendi doktorum olsaydı 1 eylülde suni sancı vererek doğumumu başlatacaktı ama doktorum gitti artık. Bu doktorda 9 eylüle kadar bekleyelim diyor
Canım ederiz tabi , öyle düşünme ya görmüşsün ya bebeğin iyi olabiliyor sıkıntı canım, hemen toparlarda tekrar kavuşursun inşallahDua edin nolur. Inşallah hemen toparlar. Bebek hakkında tam bilgim yok sanki bana soylemıyorlarmıs gibi hissediyorum
Dur kız ben daha duruyorum dogurmadımE ama daha Eylül'de girmedik ki hepiniz doğurdunuz maşallah