Düzenli değil canım bekliyorum hala.Naptın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenli değil canım bekliyorum hala.Naptın canım
En geç 41 bak ben 40+5 tim gelir artık merak etme çook az kaldıGerçekten öyle valla perişan oldum 40 a giriyorum resmen
İşte 40 dan sonra kordonu dolanan var suyu azalan var kakasını yiyen var o yüzden korkuyorum zar zor hamile kaldım ilk gebeliğim o yüzden çok endişeleniyorumEn geç 41 bak ben 40+5 tim gelir artık merak etme çook az kaldı
Panik yapma doktoruna yazdın mı ? İstersen bi git nstye bağlasınlar canım.Düzenli değil canım bekliyorum hala.
Canım niye kötü düşünüyorsun ki hiçbirşey olmayıp sağlıkla kucağına alan daha fazla , yurtdışında 42 ye kadar bekletiyorlar, bide doktor kontrolündesin zaten istersen bi git muayene ol için rahat olsun ama sakin ol Allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksın, bana doktorun en çok tembihlediği hareketiydi hareketini takip et ihmal etme sendeİşte 40 dan sonra kordonu dolanan var suyu azalan var kakasını yiyen var o yüzden korkuyorum zar zor hamile kaldım ilk gebeliğim o yüzden çok endişeleniyorum
Ay seni o kadar iyi anlıyorum ki, bir de benim evde 3 yaşında kızım var. Aklım onda, duygularım ikiye bölündü. Durup durup ağlıyorumBebeğini kucağına alanları tebrik ediyorum gözünüz aydın❤ pek takip edemedim son konuşulanları gecem gündüzüm birbirine karıştı. Bebeği küvözde olanlara sabır diliyorum çok zormuş böyle beklemek umarım hepsş sağ salim evlerine dönerler
Geçti şu an enfeksiyon da olabilir aklıma geldi yarına kadar kendimi gözlemlemek istiyorumPanik yapma doktoruna yazdın mı ? İstersen bi git nstye bağlasınlar canım.
Normalde kendi doktorum olsaydı 1 eylülde suni sancı vererek doğumumu başlatacaktı ama doktorum gitti artık. Bu doktorda 9 eylüle kadar bekleyelim diyorCanım niye kötü düşünüyorsun ki hiçbirşey olmayıp sağlıkla kucağına alan daha fazla , yurtdışında 42 ye kadar bekletiyorlar, bide doktor kontrolündesin zaten istersen bi git muayene ol için rahat olsun ama sakin ol Allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksın, bana doktorun en çok tembihlediği hareketiydi hareketini takip et ihmal etme sende
Ay seni o kadar iyi anlıyorum ki, bir de benim evde 3 yaşında kızım var. Aklım onda, duygularım ikiye bölündü. Durup durup ağlıyorum
Olabilir canım bol su iç kontrolün ne zaman ?Geçti şu an enfeksiyon da olabilir aklıma geldi yarına kadar kendimi gözlemlemek istiyorum
Emin değilseniz muayene olun kızlar su gelme işi önemli bi durumKızlar bugün geceden beridir idrarda sıkışıklık hissediyorum. Ama tutamıyorum da afedersiniz azar azar iç çamaşırım ıslanıyor. Ama idrar gibi de kokusu yok. Sanki havuzdan çıkmış gibi .38. Haftadayım. Bebeğim önceleri kaburgama baskı yapıyordu bugün o baskı yok. Hareketleri de yavaş. Gelen su olabilir mi?
Canım geçmiş olsun gelecektir yanına toparlanmana bak iyi misiniz nasılsınızKzlar ben. Cıktım ama bebegi emziremeden daha solunum sıkıntısı var diye götürdüler. 45 Dk 1 saat belki durdu gitti kuzum.
Geçmiş olsun kuzum, sen nasılsın, bebişin haftası küçük değil hemen toparlayacaktır inşallahKzlar ben. Cıktım ama bebegi emziremeden daha solunum sıkıntısı var diye götürdüler. 45 Dk 1 saat belki durdu gitti kuzum.
Tutamıyorsan su olabilir kmdi birisi daha gitmişti su için sonuç ne oldu acaba yaKızlar bugün geceden beridir idrarda sıkışıklık hissediyorum. Ama tutamıyorum da afedersiniz azar azar iç çamaşırım ıslanıyor. 38. Haftadayım. Bebeğim önceleri kaburgama baskı yapıyordu bugün o baskı yok. Hareketleri de yavaş. Gelen su olabilir mi?
Geçmiş olsun canım iğne olmuştu zaten çabuk toparlanacaktır bebişinKzlar ben. Cıktım ama bebegi emziremeden daha solunum sıkıntısı var diye götürdüler. 45 Dk 1 saat belki durdu gitti kuzum.
Geçmiş olsun canım. Emin ellerde o canını sıkma. İnşallah tez zamanda toparlar kavuşursunuzKzlar ben. Cıktım ama bebegi emziremeden daha solunum sıkıntısı var diye götürdüler. 45 Dk 1 saat belki durdu gitti kuzum.
Canım geçmiş olsun gelecektir yanına toparlanmana bak iyi misiniz nasılsınız
Geçmiş olsun kuzum, sen nasılsın, bebişin haftası küçük değil hemen toparlayacaktır inşallah
Dua edin nolur. Inşallah hemen toparlar. Bebek hakkında tam bilgim yok sanki bana soylemıyorlarmıs gibi hissediyorumGeçmiş olsun canım iğne olmuştu zaten çabuk toparlanacaktır bebişin
Merak etme haftası gayet iyi tedbir amaçlı tutuyorlardırr en kısa sürede yanına gelicekDua edin nolur. Inşallah hemen toparlar. Bebek hakkında tam bilgim yok sanki bana soylemıyorlarmıs gibi hissediyorum