- 25 Ocak 2024
- 681
- 611
- 28
Düzenliyse bi git istersenKızlar buna bi bakar mısınız ? Hala aynısı devam ediyor çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenliyse bi git istersenKızlar buna bi bakar mısınız ? Hala aynısı devam ediyor çünkü
Valla bende anlamadım gece şiddetli sancılandım yalancı sancı sandım düzensizdi baktım olmuyor hastaneye geldik gelir gelmez suyum patladı ama bebek ters olunca acil sezeryana aldılarKız sen ne ara doğurdun
Amin cnm inşallah..kalanlarımız da hayırlısıyla alırlar bebişlerini kucaklarına inşallah dua ediyorum sizlere de :))Canim hayirli ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sürekli merdiven in çık squat da devam ben onların etkisi oldugunu düşünüyorumay çok rahat atıyorum ağlicam şimdi
İkinizinde sağlığı yerinderir inşallahValla bende anlamadım gece şiddetli sancılandım yalancı sancı sandım düzensizdi baktım olmuyor hastaneye geldik gelir gelmez suyum patladı ama bebek ters olunca acil sezeryana aldılar
Sayamıyorum kiDüzenli mi ? Dakika tutmalısın balım. Düzenliyse doğum başlamıştır.
Değil galiba sayamıyormm ki rahim yanması hiç gitmiyor hep varDüzenliyse bi git istersen
Uygulaman var mı, düzenli olsa girer çıkar net anlarsın ağrıyı, sürekli bir ağrı mıSayamıyorum ki
Uygulama var Happy Mom kullanıyorum. Rahimdeki yanma sürekli oluyor dün geceden beriUygulaman var mı, düzenli olsa girer çıkar net anlarsın ağrıyı, sürekli bir ağrı mı
Inşallah kuzummAmin cnm inşallah..kalanlarımız da hayırlısıyla alırlar bebişlerini kucaklarına inşallah dua ediyorum sizlere de :))
DoğruDogumu yapan kayboluyor
Mecbur bebeklerle ilgileniyorlar kendileri yorgun kolay değil kiDogumu yapan kayboluyor
Sancı değil sanki ya enfeksiyon falan mı oldun ki benim yanma değildi adet krampı gibiydi sancımUygulama var Happy Mom kullanıyorum. Rahimdeki yanma sürekli oluyor dün geceden beri
Oda var ara sıra gidip geliyorSancı değil sanki ya enfeksiyon falan mı oldun ki benim yanma değildi adet krampı gibiydi sancım
Bebek hareketlerini hissediyorsan korkma bekle düzene girerse doktoruna bilgi verirsin canımOda var ara sıra gidip geliyor
Çok şükür hareket ediyor günlerim ilerliyor ya o yüzden biraz korkuyorumBebek hareketlerini hissediyorsan korkma bekle düzene girerse doktoruna bilgi verirsin canım
Hepimiz aynı durumdayız ya son ay çok stresliiÇok şükür hareket ediyor günlerim ilerliyor ya o yüzden biraz korkuyorum
Naptın canımSayamıyorum ki
Gerçekten öyle valla perişan oldum 40 a giriyorum resmenHepimiz aynı durumdayız ya son ay çok streslii