2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Benim bebiktoyu en son 5+5 te gördük 2 milim bir şeydi şimdi 7. haftaya girdik maşallah kalp atımı duymaya yarın saat 16.45'te gideceğiz. Hem çok heyecanlıyım hem çok endişeli her şey yolunda gitsin tek dileğim :dua::dua::nazar:
İnşallah sağlıkla göreceksin bebeğini 🙏🏻 hele o kalp atışını gördüğün zaman o kadar garip o kadar güzel bir duygu ki.. içinde bir kalp attığı farkındalığı, gerçekten mucizevi ♥️♥️♥️♥️

İnşallah sağlıkla göreceksin bebeğini hele o kalp atışını gördüğün zaman o kadar garip o kadar güzel bir duygu ki.. içinde bir kalp attığı farkındalığı, gerçekten mucizevi ♥️♥️♥️
İnşallah inşallah. Hissediyorum ben yavrum iyi inşallah, yarın muhakkak haber vereceğim siz de dua edin olur mu ♥️🙏🏻

Kızlar indirimlerden bahsetmişken ben ilk etapta bebişe oda yapmayı düşünmüyorum 2 yaşına kadar anne yanında yatıyor zaten o süreçten sonra oda yapacağım inşallah. Bu süreçte de anne yanına şöyle bir beşik almayı düşünüyorum da sizce kullanışlı olur mu? Önerileriniz nedir? Sizler ne düşünüyorsunuz 🥰

Eklentiler

• IMG_1769.jpeg
    IMG_1769.jpeg
    136,6 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar indirimlerden bahsetmişken ben ilk etapta bebişe oda yapmayı düşünmüyorum 2 yaşına kadar anne yanında yatıyor zaten o süreçten sonra oda yapacağım inşallah. Bu süreçte de anne yanına şöyle bir beşik almayı düşünüyorum da sizce kullanışlı olur mu? Önerileriniz nedir? Sizler ne düşünüyorsunuz 🥰
Yanları iniyor mu canım

Kızlar iyi geceler. Bir şey sormak istiyorum bu gün kontrole gittim ben. Kese felan gözüktü herşey iyi dedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı. Kan tahlili istedi benden. Arkadaşım hamile ve ondan istenmemiş. Çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakla sizden de istediler mi?
Yaptırmanız gerekiyor bunlar önemli testler ruti her hamileye yapılır normalde.

Kızlar bugün 8+1 olduk ilk defa peçeteye pembelik geldi. Korkmalı mıyım? İlk defa olunca biraz endişelendim devam ederse mi gideyim doktora? :KK43:

Evet yatak ile eşitleniyor boyutu ayarlanıyor. E bebekte de var aynı model.
Bunlar güzel canım anne yanıyla da sıfırlanıyor bende çok seviyorum ama sonrası için yük oluyor kaldırması imkansız gibi.ondan modelini sevmememe rağmen park beşiğe yöneldim kaldırınca sopa gibi oluyor yer kaplaması yok.alıp bi yere rahatça götürebilirsin pikniğe başka eve tatile vs

Bunlar güzel canım anne yanıyla da sıfırlanıyor bende çok seviyorum ama sonrası için yük oluyor kaldırması imkansız gibi.ondan modelini sevmememe rağmen park beşiğe yöneldim kaldırınca sopa gibi oluyor yer kaplaması yok.alıp bi yere rahatça götürebilirsin pikniğe başka eve tatile vs
Evet ben de o yüzden kararsız kaldım canim. Oda yaptığımda satarim diye düşündüm ama bilmiyorum. Bu model hoşuma gidiyor 🥹

Evet ben de o yüzden kararsız kaldım canim. Oda yaptığımda satarim diye düşündüm ama bilmiyorum. Bu model hoşuma gidiyor 🥹
Canım bunların büyüyüp yatak olabilenleri var bence onlara da bakabilirsin oda yapınca da bir süre onunla devam edersin ben de öyle düşünüyorum. Ayrıca İstanbul'daydın sanırım yenidoğan paketine başvur mutlaka İBB park yatak yolluyor bir yere giderken de onu götürürsün.

Canım bunların büyüyüp yatak olabilenleri var bence onlara da bakabilirsin oda yapınca da bir süre onunla devam edersin ben de öyle düşünüyorum. Ayrıca İstanbul'daydın sanırım yenidoğan paketine başvur mutlaka İBB park yatak yolluyor bir yere giderken de onu götürürsün.
Evet canım onları da beğeniyorum o da olabilir 😍 aa evet istanbuldayim çok mantıklı şimdiden başvurmak mı gerekiyor?

Evet canım onları da beğeniyorum o da olabilir 😍 aa evet istanbuldayim çok mantıklı şimdiden başvurmak mı gerekiyor?
Ay onu bir sorayım 😅 Görümcem başvurdu o da 4 ay önce doğum yaptı bir paket geldi inanılmaz her şey düşünülmüş reflü yatağına kadar. Ben gelen diğer ürünleri ihtiyaç sahiplerine verip sadece yatağı kullanmayı düşünüyorum 🫣

Kızlar bende bu var eltim vermişti evde duruyor şuan o yüzden idare edene kadar almıcam başka yatak ne kadar gider bu bana tahmini😊

Eklentiler

• Screenshot_20240131-135809.jpg
    Screenshot_20240131-135809.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bende bu var eltim vermişti evde duruyor şuan o yüzden idare edene kadar almıcam başka yatak ne kadar gider bu bana tahmini😊
Cocuk yanlardan tutup kalkmaya basladıgında işi bitiyor canım bazı cocuklar 3 ayda tutup cekmeye kullanım süresi 6 ayı geccegini sanmıyorum. Birde yan tarafı inen model alın geceleri içine alıp koyması zor oluyor. Gün içinde odada salonda kullanılır ama anne yanı olarak kullanıslı değil

Cocuk yanlardan tutup kalkmaya basladıgında işi bitiyor canım bazı cocuklar 3 ayda tutup cekmeye kullanım süresi 6 ayı geccegini sanmıyorum. Birde yan tarafı inen model alın geceleri içine alıp koyması zor oluyor. Gün içinde odada salonda kullanılır ama anne yanı olarak kullanıslı değil
Evet ama evde varken şimdilik almak istemedim o yüzden 3-4 ay idare etsin ekstra gündüz için yanıma ayrı ana kucağı gibi bişey almak istiyorum 😊

Evet ama evde varken şimdilik almak istemedim o yüzden 3-4 ay idare etsin ekstra gündüz için yanıma ayrı ana kucağı gibi bişey almak istiyorum 😊
Yanına ayrı anakucagı alıcaksan gece kullanabilecegin bişey al bence. Bunu gün içinde kullanırsın. Ama anneyanları gerçekten cok kısa süre kullanılıyor. Cocuklar cok kısa sürede toparlıyorlar kendini🙈 yalnız bırakamıyprsun beşikte

X