Ay kızlar ben her sabah işe gitmeden kahvaltımı yapıp folik asitimi ve d vitamin spreyimi kullanıyordum bu sabah unuttum basıl olduysa birley olmaz dimi akşama içsemBende alma taraftarıyım ama eşim ve kayınvalidem kalp atışını bari duyalım diyorlar. Daha önceden öyle denk geldiğinde bir şeyler almıştım. Ama şuan hergün herşey zamlanıyor almak en iyisi.
Bı şey olmaz akşam içersinAy kızlar ben her sabah işe gitmeden kahvaltımı yapıp folik asitimi ve d vitamin spreyimi kullanıyordum bu sabah unuttum basıl olduysa birley olmaz dimi akşama içsem
İnşallah canım benim benimki tekkYaa senin de mi ikiz yoksaaabenim büyük olan bebişin kalp atışını sesli olarak duymadık, ekranda gördük, doktorum normal dedi. Ufak olan bebişin görünmemesine de normal dedi. SAT a göre 7 hafta 3 günlük hamileyim. Muhtemelen ikiz oldukları için ufaklar 14 şubatta inşallah tekrar gideceğim bakalım minik olanın da kalbini görmeyi veya duymayı diliyorum Allah'tan
Muhtemelen ondanda istenmiştir farketmemiştir. Hamile degilken bile isteniyor bu testler.Kızlar iyi geceler. Bir şey sormak istiyorum bu gün kontrole gittim ben. Kese felan gözüktü herşey iyi dedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı. Kan tahlili istedi benden. Arkadaşım hamile ve ondan istenmemiş. Çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakla sizden de istediler mi?
Ben de aksamustu gidicem bakalımBiz kalp atışını duyduk çok şükür kızlar. Allahım inşallah sorunsuzca kucağımıza almayı da nasip etsinLinakiz ekleyebilrisn canım 6+4
İnşallah canım benimBen de aksamustu gidicem bakalıminşallah duyarız 6+5
Allah bağışlasınİnşallah canım benim benimki tekksağlıkla doğsunlar
Ay iyi bari çok teşekkür ederim çevremdeki kimseden istememişler kimse bilmiyor çok tereddütte kalmıştım.Canım bunları bende de istedi yap bunları kızamığa sarılığa karşı bağışıklığın var mı yok mu onun için.yani neden doktor gereksiz bişey istesin ki
Bende bazen akşam yemekten sonra içiyorum çok bi sıkıntı olcağını düşünmüyorumAy kızlar ben her sabah işe gitmeden kahvaltımı yapıp folik asitimi ve d vitamin spreyimi kullanıyordum bu sabah unuttum basıl olduysa birley olmaz dimi akşama içsem
Benim bebiktoyu en son 5+5 te gördük 2 milim bir şeydi şimdi 7. haftaya girdik maşallah kalp atımı duymaya yarın saat 16.45'te gideceğiz. Hem çok heyecanlıyım hem çok endişeli her şey yolunda gitsin tek dileğimKoskocaman bir amiiiinsenin bebiktodan haber yok mu nasıl baby lilyrosey
Benden de istediler canım bağışıklık içinAy iyi bari çok teşekkür ederim çevremdeki kimseden istememişler kimse bilmiyor çok tereddütte kalmıştım.
Ben de emzik aldım biraz zıbın aldım ama kalp atışını tam net duyamadım diye şimdi durdum almıyorum net bi duyayım beşik vs alıcam şimdi şubatta büyük e bebek indirimi olacak ordan da alırımEylül anneleri olarak alışveriş yapmaya başladınız mı?
Ben philips biberon, emzik vs aldım. Bebek kamerası aldım.
Atlet çorap battaniye ve 10 kadar kıyafet. Biraz erken başladım sanırım
Gelecek ay da büyük şeyleri alacağım inşallah.
Aa bende şubatta zam olacak diye duymuştumBen de emzik aldım biraz zıbın aldım ama kalp atışını tam net duyamadım diye şimdi durdum almıyorum net bi duyayım beşik vs alıcam şimdi şubatta büyük e bebek indirimi olacak ordan da alırım
Folik asitler gunun herhangi bir saati icilebilir. Her gun farkli bir saatte de icebilirsiniz birsey olmazAy kızlar ben her sabah işe gitmeden kahvaltımı yapıp folik asitimi ve d vitamin spreyimi kullanıyordum bu sabah unuttum basıl olduysa birley olmaz dimi akşama içsem
Sizin doğum ekim olmuyor mu canımMerhaba arkadaşlar..Dün kan testi yaptırdım beta 461 çıktı.Doktora gitmedim henüz, sanırım 4 haftalık :) son adet tarihim 31 aralık.
2. kez anne olacağım inşallah
Hepimizin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
şubatta genelde buyuk indirimler oluyor canım. gecen yıl bne de kasımda almıstım herşeyi şubat bebegiydi kızım. ozaman gerçekten saglam indirimler olduAa bende şubatta zam olacak diye duymuştum
Bende şubatta indirim olacak diye duydum umarm yine bebek araç gereçlerde yüzde 60 indirim yaparlarAa bende şubatta zam olacak diye duymuştum
Yok ya %29indirim olacakmış ürünlerde logosu bile değişmiş şimdiden. Bebişe de alırım biberon almk istiyorum Chicco marka iyi diyorlar bez ıslak mendil birde yan yatış yastığı kullanışlı gibi görünüyor. Ben hamile giyim için birşeyler alayım diyorum bu indirimden şu an hamile pantolonları 200 TL ye düşmüş meselaAa bende şubatta zam olacak diye duymuştum