2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Bende alma taraftarıyım ama eşim ve kayınvalidem kalp atışını bari duyalım diyorlar. Daha önceden öyle denk geldiğinde bir şeyler almıştım. Ama şuan hergün herşey zamlanıyor almak en iyisi.
Ay kızlar ben her sabah işe gitmeden kahvaltımı yapıp folik asitimi ve d vitamin spreyimi kullanıyordum bu sabah unuttum basıl olduysa birley olmaz dimi akşama içsem

İnşallah canım benim benimki tekk sağlıkla doğsunlar

Muhtemelen ondanda istenmiştir farketmemiştir. Hamile degilken bile isteniyor bu testler.

Canım bunları bende de istedi yap bunları kızamığa sarılığa karşı bağışıklığın var mı yok mu onun için.yani neden doktor gereksiz bişey istesin ki
Ay iyi bari çok teşekkür ederim çevremdeki kimseden istememişler kimse bilmiyor çok tereddütte kalmıştım.

Ay kızlar ben her sabah işe gitmeden kahvaltımı yapıp folik asitimi ve d vitamin spreyimi kullanıyordum bu sabah unuttum basıl olduysa birley olmaz dimi akşama içsem
Bende bazen akşam yemekten sonra içiyorum çok bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum

Koskocaman bir amiiiin senin bebiktodan haber yok mu nasıl baby lilyrosey
Benim bebiktoyu en son 5+5 te gördük 2 milim bir şeydi şimdi 7. haftaya girdik maşallah kalp atımı duymaya yarın saat 16.45'te gideceğiz. Hem çok heyecanlıyım hem çok endişeli her şey yolunda gitsin tek dileğim

Ben de emzik aldım biraz zıbın aldım ama kalp atışını tam net duyamadım diye şimdi durdum almıyorum net bi duyayım beşik vs alıcam şimdi şubatta büyük e bebek indirimi olacak ordan da alırım

Ben de emzik aldım biraz zıbın aldım ama kalp atışını tam net duyamadım diye şimdi durdum almıyorum net bi duyayım beşik vs alıcam şimdi şubatta büyük e bebek indirimi olacak ordan da alırım
Aa bende şubatta zam olacak diye duymuştum

Folik asitler gunun herhangi bir saati icilebilir. Her gun farkli bir saatte de icebilirsiniz birsey olmaz

Sizin doğum ekim olmuyor mu canım

Aa bende şubatta zam olacak diye duymuştum
Yok ya %29indirim olacakmış ürünlerde logosu bile değişmiş şimdiden. Bebişe de alırım biberon almk istiyorum Chicco marka iyi diyorlar bez ıslak mendil birde yan yatış yastığı kullanışlı gibi görünüyor. Ben hamile giyim için birşeyler alayım diyorum bu indirimden şu an hamile pantolonları 200 TL ye düşmüş mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…